050 ; 💔

1.7K 269 50
                                    

Oletko koskaan kelannut, miten nopeasti asiat ovat sotkeutuneet yhdeksi isoksi pyörremyrskyksi pääsi sisälle?  Miten kaikki voikin hetkessä valua sormiesi välistä kuin hiekka? Tällaisia ajatuksia Jimin oli käynyt jo muutaman päivän ajan läpi päässään. Riita ystävän kanssa, tyttöystävän naurettava kiristys ja ihastuminen varattuun idoliin tekivät miehenalun elämästä yhtä helvettiä, eikä hän nähnyt pakoreittiä.

No, positiivista oli ainakin se, ettei salaisuus ollut paljastunut vielä, saati sitten viestittely Yoongin kanssa.

Kummallista oli se, ettei kukaan ollut huomannut Yoongin kommenntia hänen kuvassaan. Mutta toisaalta, kuka nyt olettaisi Yoongin kommentoivan teinipojan kuvaan? Ei kukaan, siinäpä se. Ehkä se vain jäi huomiotta sen takia, ettei kukaan tajunnut tilin olevan oikeasti Yoongin. Niinpä kommentti oli hukkunut muiden sekaan, mistä Jimin oli äärimmäisen helpottunut.

-

♡ 347 tykkää tästä

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

347 tykkää tästä

jiminie_ 💔

Näytä kaikki 34 kommenttia

-

-Jiminin ja Yoongin keskustelu-

min_yoongi oho, taas on jätkäl vaihtunu väri hiuksis :D

jiminie_ se vanha haalistui hemmetin nopeesti nii päätin blondata :/

min_yoongi ei siis sillä etteikö nuo olis kivat ;)

jiminie_ ...😳❤

-

Viideskymmenes luku! 🌻💛


En olis koskaan uskonu, et tätä luettais näin paljon :D kiitos jokaisesta kommentista ja votesta, ne merkkaa mulle äärettömän paljon. ❤

Also kohta alkaa tapahtuu taas jtn jännää, trust me

-peilikuvaton


Instagram ➳ yoonmin  ✔Where stories live. Discover now