Laz kızı kolejde |14•

6.7K 373 16
                                    

Yağmur ; küçük küçük damlaları ile milyonlarca kilometre yükseklikten intihar edercesine aşağıya düşerken ya insanoğluda yağmura özeniyorsa...

Aşağıya düşünce;
Yağmur gibi ölümsüz olacağını düşünüyorsa, Göl, Deniz, Okyanus, Nehir, Irmak veya küçük bir su birikintisinde yaşamını sürdüren bir yağmur damlası gibi olacağını umuyorsa

İmkansıza inanıyorsa...

İhtimaller içinde yüzüyorsa...

Bilgisayarımın ekranını kapatıp kafamı ellerimin arasına aldım. Buğra abim ve Nefes'in okuldan gelmesine daha çok vardı.

Ben bu gün rahatsızım ayaklarına yatarak evde kalmayı tercih etmiştim. Babaannemin küçük bir nedenle Trabzon'a tekrar gitmesi üzmüştü beni.

Beni, burda bu delilerin arasında bırakmıştı. Aslında benimde onlardan aşağı kalır yanım yok ama siz çaktırmayın.

Evren (H) : yazmayı becerebildin mi?

Evrim : bilmiyorum...

Evrim : birşeyler karaladım ama...

Dün gece Evren ile dağın başında açık havada yıldızları izlerken benim hayallerimden konu açılmıştı ve nerden bilmiyorum ama konu benim 'yazar olmama' kadar gelmişti.

Yazarlık hayalim olsa bile, ilgi alanımda kağıt kalem yoktu benim. Müzik vardı. Enstrümanlar, besteler, notalar. Çoğu kez Resimde denemiştim ama bir çöp adamdan ileriye gidememiştim kendimce.

Evren (H) : atsana

Evrim : ne?

Evren (H) : yazdıklarını diyorum atsana.

Evrim : Saçmalama, Hazar.

Evren : Saçmalamıyorum, Güney

Evrim : yaa of Erkek ismi gibi görünen şeyi millet neden kız ismi yapar?

Evet, dün gece birbirimizden sakladığımız isimlerimiz gün yüzüne çıkmıştı. Benim bir nedenim vardı ama o, kendi istediği için söylemiyordu.

Bende kendimden fedakarlık yapıp, onun ismini öğrenmek için kendi ismimi başh etmiştim.

Zaten biliyormuşta bana oyun oynamış değişik.

Evrim : Yağmur ; küçük küçük damlaları ile milyonlarca kilometre yükseklikten intihar edercesine aşağıya düşerken ya insanoğlu'da yağmura özeniyorsa...

Aşağıya düşünce;
Yağmur gibi ölümsüz olacağını düşünüyorsa, Göl, Deniz, Okyanus, Nehir, Irmak veya küçük bir su birikintisinde yaşamını sürdüren bir yağmur damlası gibi olacağını umuyorsa

İmkansıza inanıyorsa...

İhtimaller içinde yüzüyorsa...

Evren : güzel olmuş, deneme yazısına göre yani

Evrim : yalan söyleme 😒

Evren : Güney, ben seni sevdiğim için hiç bir zaman kötülüğünü istemem. Sana değer veriyorum ve ilerde bu yönden dahi olsa, atlayabileceğini dahi bilsem seni üzecek birşey yapmam, yaptırmam.

Evrim : iyi o Zaman, bana bir daha Güney deme üzülüyorum ben 😢

Evren : yalancı, üzülmediğini biliyorum.😉

Mesajına cevap vermeyip mutfağa ilerledim. Elime yarım bir ekmek aldıktan sonra içine ne varsa doldurdum. Batu'nun özel tarifi 'ben midesizim' menüsü hazırdı.

Yanıma bir kutu meyve suyu aldıktan sonra televizyon karşısına geçip kendimi 'o popo büyüyecek mood'una alıp kanalları zaplarken telefonun çalması ile özellikle lokmamı yuttuktan sonra sıkı bir küfür savurup telefonu açtım.

"Ne var?"

Küçük bir lokma daha alıp diğer taraftaki sesi dinlemeye koyuldum.

"Ya insan telefonu düzgün aça-"

Lokmamı acilen yutup Nefes'in sesini çekmemek için telefonu yüzüne kapatıp uçak moduna alıp yetmemiş 3 kere kontrol ettikten sonra telefonu yastığın altına bıraktım.

Bilgisayarıma gelen bildirim sesi ile meraktan çatlamamak için koşarak odama geçiş yaptım. Nefes'ten bildirimleri görünce okumadan sildim. Sonra bilgisayarımıda kapatıp salona doğru yürüdüm.

Ev telefonunun çalması ile sıkı bir küfür savurup telefonun yanına gittim

"Abisi bak senin ağzınla götünü yer değiştiririm, arayıp durma yeminle götüne patlıcan sokarım sen-"

"Evrum, kizum, iyu misun? Siz benum evde biraktiğum patlican yemeğini ne yaptinizda sen benum başka bir yerüme patlican sokacaksin"

Babaannemin sesini duymam ile ağzımdan koca bir 'siktir' kaçtı. Babaanneme Nefes'in zırt pırt aradığını benim evde hasta olduğumu söyleyince 'kızmayı' bırakmış bu sefer 'nasılsın yavrum' bölümüne geçmiştik.

Babaannemle yarım saat ayakta konuştuktan sonra kapının çalmasıyla babaannem ile konuşmayı yarıda kesip kapıya bakmaya gittim

Abi pizzacı gelmiş. Adama 'dur ücret vereyim' diyorum 'yok abimiz ödedi' diyor. 'Abin kim' diyorum 'sanane' diyor. Girsin sana sanane.

Abi bu kadar mallık olunmaz. Ben olsam ikinci ücretide alırım. Adamın haberi yok kazıkla kazıklayabildiğin kadar.

Dimi ama? Ne kadar saf ya bunlar? Anağnkı, cüzdanım nerde lan benim?

____

Biz geldik LKK ailesi.
Medyada yeni kapağımız var!

Laz kızı kolejde Where stories live. Discover now