6.2K 252 31
                                    

,,Slečna Bomi dnes je to už tretí krát čo ste po škole tento týždeň."
nespokojne vošiel do triedy pán učiteľ. Vyzeral dosť príťažlivo takto. Mal oblečenú voľnú modro-bielo pasikatú košeľu a k tomu čisto čierne obtiahnuté nohavice ktoré mu dokonale tvarovali jeho vypracované stehná a zadoček.

,,Kedy mienite zmeniť vaše chovanie a prístup ku škole?"spýtal sa už viac s kľudom v hlase a zmeral si ma od hlavy až po päty.

,,Nikdy."povedala som si v mysli a sklonila hlavu aby nevidel môj pohravajúci sa úsmev na tvári.

,,Prepáčte. Posnažím sa byť lepšou žiačkou."zodvihla som hlavu a pozrela sa do jeho tmavohnedých oči.

,,Dobre. To som rád."otočil sa mi chrbtom a načiahol sa pre niečo čo bolo položené na katedre. Teraz som mala priamo vynikajúci výhľad na ten jeho peknučký zadoček.

,,Aby sme si skrátili čas, vypočítajte mi tieto príklady, ktoré sme robili dnes na hodine."podal mi nejaký papier s rovnicami.

,,Pán učiteľ, ale ja tomu nechápem."
smutne som naňho pozrela a začala žmoliť roh papiera v ruke.

,,Nemali ste spať počas hodiny slečna Bomi, potom by ste to aj vedeli vypočítať."povedal neutrálnym hlasom a podal mi ešte čiernu fixku aby som mohla začať.

Nahlas som si povzdychla a začala opisovať prvý príklad čo bol na papieri. Bol docela dlhý. Určite rovnako dlhý ako kamarát v učiteľových nohaviciach.
,,Čoskoro budete môj pán učiteľ a aj váš kamarát."pomyslela som si a uškrnula sa sama pre seba.

,,Slečna Bomi už by ste mohli aj začať počítať, čo vy nato? Už pať minút pozeráte na tu tabuľu a výsledok nikde."upozornil ma. Vôbec som nevedela čo ako mám riešiť a ako mám vôbec postupovať, tak som tam začala písať hocičo čo ma napadlo. Mr. Park celý čas stál za mňou kde sa rukami opieral o lavicu. Tentoraz mal on ten lepší výhľad.

,,Vašemu kamarátovi sa to určite páči."pomyslela som a nemohol chýbať aj môj milovaný úškrn.

Po ďalších piatich minútach, tipujem sa už nato nemohol dívať, tak sa rozhodol že mi s tým pomôže.

,,Z čísla 5x⁴ prehodíme na druhú stranu len x² kde sa nám potom zmení znamienko, takže to bude deleno x². Potom vám tu z 5x⁴ zostane už len 5x², z 26x³ len 26x, z 10x² len 10x. Potom by bolo dobré keby ste si pomohli a dali si to do zlomkov..."takto mi vypočítal celý príklad.

,,Tak už tomu chápete ako sa to robí?"
prehrabol si vlasy a odstúpil ďalej odo mňa. Kladne som kývla hlavou.

,,Dobre na dnes sme už skončili. Môžte už ísť, ale predtým ešte pôjdete so mnou do môjho kabinetu."

Who's  Mr. Park? ✗p.jmWhere stories live. Discover now