①③

2.5K 157 76
                                    

,,Kde si bola!?"povedala so zvýšeným hlasom.

Práve predo mnou stáli moji rodičia. Rodičia ktorý mali byť na služobnej ceste niekde ďaleko od domova. Asi som to tu ešte nespomínala, ale rodičia bývajú veľmi často na cestách. Už keď som navštevovala určitý ročník na základnej škole som ich moc nevídala, ale vtedy som bývala v opatere mojej tety, no ona už zomrela a ja dospela. Získala som si väčšiu dôveru od rodičov a preto ma nechajú samú doma aj niekoľko týždňov.

,,U-u kamarátky."zaklamala som. Samozrejme že im tu nebudem vykladať môj úžasný týždňový románik s mojim pánom učiteľom.

,,Ak dobre viem tak sa kamarátiš jedine s tým Jeonom Jungkookom a aj keby tak prečo máš pri sebe ten kufrisko?"založila si ruky na prsiach. Najviac sa mi páčilo že tato za ňou len v tichosti stál a prikývoval čo hovorí.

,,To sa nemôžem zoznamovať s novými ľuďmi a mať nových kamarátov?"už to pomaly začalo vo mne vrieť. Ešte furt som pre seba nedala do poriadku danú situáciu medzi mňou a Mr. Parkom a teraz tu mám na krku už ďalší problém. Super.

,,Tak keby si si miesto robenia nových kamarátov sa aj venovala škole tak by mi to vôbec nevadilo."povedala.

,,O čom tu rozprávaš? Prečo si na mňa takáto?"pozrela som na ňu nechápajúco.

,,Aká? Však prepadáš z matematiky Bomi."povedala nahlas a naschvál zdôraznila to jedno slovo. Prepadáš.

,,Ten kokot."pomyslela som si.

,,Máš zaracha až dokým si svoj priemer nevylepšíš na dvojku."
rozhodla.

,,To nemôžeš."vyhŕkla som.

,,Môžem a daj mi rovno aj tvoj mobil."
nastavila ruku no ja som záporné pokrútila hlavou.

,,Daj mi ho."zakročil tatov hrubý hlas.

,,Nedám."vykríkla som na nich a rozbehla sa von. Počula som ako kričali moje mena no jedine čo som videla pred sebou bol Jungkookov dom.

,,Bomi?"pozrel na mňa prekvapene a pretrel si svoje oči.

,,Pohádala som sa s rodičmi."klesol mi hlas. Neni to prvýkrát čo som sa s nimi takto pohádala a neni to ani prvýkrát čo som kvôli tomu utiekla z domu. Vždy ma to vie tak veľmi vytočiť no aj tak potom za pár minút začnem ľutovať všetkého zlého čo som povedala.

,,Poď sem."zobral si ma do objatia. Silno som ho objala a svoju hlavu si zaborila do jeho hrude.

,,Môžem tu-."Jungkook ma prerušil.

,,Samozrejme že môžeš."usmial sa.

"usmial sa

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

timeskip:

,,Zahráme si niečo?"zobral do ruky dva herné ovládače.

,,Môžme."prisadla som si vedľa neho a zobrala si jeden. Samozrejme že nie som v tom žiadny profík a hrám to tak light, ale vždy mi to pomôže sa odreagovať a myslieť na niečo iné. Napríklad ako poraziť Jungkooka v Overwatch.

,,Zlepšila si sa, ale furt nemáš na mňa."uškeril si na mňa.

,,Tak teda ďakujem Jungkook, vážne."
ironicky som povedala a zasmiala sa spolu s ním.

Bolo niečo po desiatej a zajtra už je pondelok, čiže škola. Bola som si vedomá že ráno budem musieť ísť ešte domov si pre veci do školy, ale budem sa modliť zato že rodičia budú späť a nestretnem ich rovno na chodbe keď sa budem snažiť byť nenápadná.

,,Mám tu len biele tričká takže."
poškrabal sa na zátylku.

,,To je v pohode."povedala som a chytila tričko ktoré mi hodil. Išla som sa prezliecť do kúpeľne no ešte predtým mi stihol podať aj nejaké sivé tepláky k tričku aby som nespala v rifloch.

Ľahla som si na druhú polovičku postele rovnako ako on a snažila sa zaspať. Zrazu som však ucítila Jungkookovu ruku na svojom páse. Pritiahol si ma bližšie k sebe a hlavu si zaboril do mojich vlasov. Neriešila som to, bolo to príjemné a možno som to aj tak trochu potrebovala. No jeho ďalší krok som však vôbec nečakala. Zrazu som ucítila ako sa jeho ruka pomaly pohybuje smerom dole pod moje (jeho) tepláky.

,,Kookie!?"

ďakujem moc moc za krásne komentáre u predošlej časti♡♡♡

áno už prestanem písať aké je to nudné bla bla bla xddd jiminiesthetics

a len tak som rozmýšľala a napadlo ma že či by sa vám náhodou nepáčil príbeh: daughterxfather

proste to bude o tom ako sa rodičia rozvedú, dcéra zostane s mamou ktorá si neskôr nájde mladého partera (buď to bude Yoongi alebo Jungkook) klasika bla bla bla a proste by to bolo tiež ako 15+, sex medzi dcérou a nevlastným otcom etc.
tak sa ešte raz pýtam či by sa vám to páčilo....no mne to príde také ako nie že nechutné, ale však povedzte svoj názor a ja uvidím:)

Who's  Mr. Park? ✗p.jmNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ