①⑥

2.8K 181 37
                                    

,,Kim Taehyung!??"neveriacky som pozerala na osobu oproti mne. Neverila som vlastným očiam. Bola to osoba ktorú som už nikdy v živote nechcela znova stretnúť, čo i len vidieť.

Práve predo mnou stál môj ex priateľ. Áno čítate správne, môj bývali a teraz budem musieť navyše aj s ním bývať v jednej domácnosti a žiť pod jednou a tou istou strechou.

,,Toto je môj syn Taehyung, Kim Taehyung. Veľmi sa tešil na teba keď počul že sem prídeš na niekoľko týždňov a sám aj navrhol doučovania pre teba keď počul že matematika neni moc tvoja parketa."zasmial sa otcov kamarát a moji rodičia samozrejme s ním. Strašne vtipné.

Ak sa pýtate skadiaľ poznám Taehyunga a ako jeho rodičia vôbec nevedia o nás keď sme spolu chodili odpoveď na toto je veľmi jednoduchá. Náš vzťah bol tajný. Aj keď vôbec neviem prečo, prial si to tak. Nikdy som nepoznala jeho rodičia a on nikdy mojich. Jediní ľudia ktorý vedeli o našom vzťahu boli jeho kamaráti a Jungkook. Bol to super chalan a úžasný priateľ, ale kvôli jeho parte a ich sádzke ktorá zahŕňala aj mňa sa všetko pokašlalo alebo skôr jeho?

Raz sme si s Taehyungom vyšli von po škole kde sme stretli jeho partu. Ja som sa ponúkla že nám pôjdem kúpiť studenú kávu do blízkeho podniku a nechám ich na chvíľu osamote keďže vonku bolo pekne a sedieť sa nám nechcelo a moc si ani z jeho partou nerozumiem tak som to proste nejak využila. Keď som sa vracala počula som celú ich konverzáciu o ich stávke samozrejme táto stávka trvala dlhšie, ale až vtedy som si uvedomila že on už ma nemiluje, ak ma vôbec miloval a všetko robí len preto aby vyhral stávku a dokázal ostatným že on nikdy neprehráva. Naďalej ma mal len na sex aj keď mohol mať však hocijakú, ale stávka bola stávka až dokým som sa s ním nerozišla.

Vlastne teraz som si uvedomila že v niečom sme podobný po tom ako som sa rozišla s ním. Samozrejme to obdobie po bolo ťažké aspoň pre mňa, ale on prestúpil na inú školu takže osobu ktorú som milovala nadovšetko a osoba ktorá ma zranila a klamala mi už som nemusela vídať naďalej. Zas som dostala naspäť svoje sebavedomie a začala baliť alebo lepšie povedané sa pohrávať s chlapcami ktorý mi padli do oka. Bez citov samozrejme no s Mr. Parkom to došlo až k sexu čo ma urobilo menším Taehyungom. Aspoň si myslím.

Možno Taehyung bol ten ktorý ma zmenil a veškerú lásku zo mňa zobral so sebou.

,,Bomi."vytrhol ma z myšlienok mamin hlas. Podišla som k nej.

,,Robíme to len pre tvoje dobro zlatko, viem že to musí byť ťažké pre teba nevidieť celé týždne svojich rodičov, ale peniaze sú peniaze a chceme len to najlepšie pre tvoju budúcnosť a hlavne pre teba Bomi."jedna z vecí čo ľúbim na mame nech je ako naštvaná vždy ma nakoniec pochopí a som zato veľmi rada že by som normálne vážne si aj priznala všetko.

Ja som sa len usmiala na matku. Ona mi dala bozk na čelo rovnako aj otec.

,,Budete mi chýbať."povedala som a zakývala im naposledy. Ešte som tam chvíľu stála dokým auto nezabočilo do vedľajšie ulice a niekto zvaný Kim Taehyung ma neprerušil.

,,Chýbala si mi."

prepáčte za takú krátku časť a takú veľmi vysvetľovaciu, kecaciu a ja neviem čo ďalej proste som potrebovala objasniť pár veci (potrebovala?) aaaa proste rip ;-;

guys please don't kill me

važne ma prosím vás nezabite za takúto nudnú časť. vážne som sa snažila to urobiť nejaké záživne, ale
možno ešte take dve časti by ste si mohli počkať a zas to bude
park jimin 24/nový diel xdd

taktiež to bude minhova párty a tam sa niečo stane 👀 shdbtvvd nič som nepovedala hehe

proste mám toho dosť nadrobeného ohľadom jimina, ale tak vsunúť teraz sem neviem čo bez ničoho súvislého mi príde blbé. niekedy, lol vždy proste neviem urobiť časť bez dlhých vysvetľovaní a potom len kecám a kecám blbosti a rip nudná časť je na svete ;-;

sorry guys i love you ALL♡

Who's  Mr. Park? ✗p.jmOnde as histórias ganham vida. Descobre agora