②③

1K 67 18
                                    


POV 3. osoba

,,Bomi, páčiš sa mi."

,,Jungkook, asi som sa zamilovala do Mr. Parka."

Pomysleli si obidvaja naraz pozerajúc mlčky na seba.


POV Bomi

Zrazu som ucítila veľmi silnú a nepríjemnú bolesť v bruchu ktorá ma donútili ovinúť si moje ruky okolo pása. Moja mimika tváre tiež upozornila Jungkooka že niečo nie je v pohode.

,,Je všetko v pohode?"spýtal sa s ustarosteným hlasom.

,,Á-ano."povedala som a zhlboka sa nadýchla.

Zrazu sa pomaly začalo stmievať a to sme sem len prišli.

,,Odprevadím ťa domov."ponúkol sa Kookie. Ako povedal tak aj urobil. Odprevadil ma až po vchodové dvere kde sme sa rozlúčili a objali.

V tom momente čo som vstúpila do domu, vstúpili aj návaly bolesti do môjho brucha. Ako tak som sa dostala do svojej izby a ľahla si na postel. Keď po nejakom čase bolesť začala ustupovať rozhodla som sa navštíviť kúpeľňu kde som aj zistila daný dôvod. Dala som si dlhú teplú sprchu a prezliekla sa do niečo viac komfortného. Snažil som sa zaspať ale bolestivé kŕče ma nenechali na pokoji. Rozhodla som sa ísť za pani Kim či by náhodou nemala nejaké tabletky od bolesti. Vďaka bohu mala. Keď som sa vrátila naspať do izby Taehyung ležal na mojej posteli s mojim mobilom v jeho ruke. Keď ma zbadal medzi dverami doširoka sa uškrnul.

,,Kto je Mr. Park?"


zistila som že moja posledná časť bola totálny odpad a s ňou prichádza aj nová časť ktorá je tiež! Asi aj preto som možno stratila veľa čitateľov alebo nezaujala lebo na začiatku to bolo také iné a teraz je to také nudné? nezáživné? prečo zniem tak depresívne? lol možno tým že som staršia už beriem veci inak ako keď som začala písať tuto knihu. to som mala len 15 keď som napísala prvú kapitolu a popravde taktiež teraz nemám žiadnu motiváciu neviem o čom mam vôbec písať a aj keď mám nejaké nápady prídu mi ako totálne kraviny preto asi teraz budem radšej prekladať moju knihu a dúfať že dostanem nekaku motiváciu.

Who's  Mr. Park? ✗p.jmWhere stories live. Discover now