2K: Bölüm 75

5.1K 454 36
                                    

Lux bu dediklerinde ciddiydi. Onun geçmişini araştırdığı anda 10 yılda Lord alemine geçtiğini öğrenmişti. Nereden geldiği belli değildi. Şuan garip bir şekilde Leo Demon'un yüzünü hatırlamadığı için fotoğraflarla karşılaştırma yapamasa da, bu gelişim oğlunu hatırlatmıştı.

Diz çöken oğlunun yüzünün buruştuğunu fark ettiğinde,

''Diyeceğin herhangi bir şey mi var?''

diye sorduğunda, oğlu bunu bekliyormuş gibi neredeyse hiç beklemeden konuşmaya başladı.

''Baba, beni yanlış anlamanı istemiyorum. Fakat Hain Prens'i neden hala çocuğun olarak görüyorsun ki? O Melek Krallığını yok etmek için yemin etmemiş miydi? Hem Lordlar onu öldürmüşlerdi. Ondan daha güçlü olduğumu kanıtlamak için daha ne yapmam gerekiyor?''

derken, resmen bir çocuk gibi mızmızlansa da, buna engel olamıyormuş gibi gözüküyordu.

''Leo asla Hain olmadı. Bir daha önümde bu kelimeyi söylersen dayağı yersin. İkinci olarak abin 20 yaşında Lord Alemine gelmişti. Üstelik bir büyücü olarak Lordların neredeyse kökünü kurutacak kadar güçlenmişti. Uzmanlarla bile kafa kafaya dövüşürken, bir çok uzmanı öldürmeyi başarmıştı. Şimdi git ve antrenman yap. Yoksa Veliaht Turnuvasında yenileceksin.''

-------------------------------------------------

''İmparatorum! Prens Leo en sonunda kuleden çıkış yapmış bulunmakta!''

Satan'ın karşısında nefes nefese kalmış ulak bunu söylerken, Satan daha ağzını bile açamadan taht odasının kapısı patlarcasına açıldı. Bunu yapanı çoktan bildiği için Satan kendisini tehlike içinde hissetmemişti. Bundan dolayı tahtında rahat bir şekilde oturmaya devam ederken,

''O AŞAĞLIĞI ÖLDÜRECEĞİM!''

diye bağıran kızına sadece gülümseyerek baktı. Avancy her gün daha da mutsuz ve sinirli oluyorken, en sonunda Leo'nun kuleden sağ salim bir şekilde çıkması onu rahatlatmıştı. Fakat bu rahatlığı gölgeleyen en büyük şey ise karısının öfkesiydi.

''Onu öldürmeden önce turnuvaya girmesi gerekiyor. O yüzden turnuvadan sonra ona istediğini yapabilirsin.'' 

''İmparatorum, beni bu kadar önemsediğinizi bilmiyordum. Fakat Avancy'nin öfkesine maruz kalmaktansa, Kral Alemi canavarlarla savaşmayı yeğlerim.''

Odaya yayılan sesle birlikte Avancy'nin yüzündeki şaşkınlığın aynısı Satan'ın yüzüne yerleşmişti. Leo ona fark ettirmeden buraya kadar gelebilmişti ki, böyle bir durum imkansızdı. Fakat her ne kadar imkansız olsa da, bu olay tam olarak gerçekleşmişti. Arkasında ise iki tane kadın vardı. Lilith ve kölesi olan Era'ydı. Omzunda ise daha önce hiç görmediği bir hayvan vardı. Baykuş.

Avancy hızla arkasını dönerken, etrafında yayılan karanlık anında gözle görülür bir hale gelmişti. Bunun nedeni ise çok açıktı. Era.

Fakat daha kimse bir hareket yapamadan, Leo hızla ileriye fırlayarak siyah aura yayan karısını kucağına aldı.

''İmparatorum, karımı çok özlediğim için huzurunuzdan ayrılacağız. Onunla ilgilenmem ve öfkesini dindirmem gerekiyor.''

dediği gibi ortadan kaybolurken, iki takipçisi de hiç selam vermeden bir anda yok oldu.

''Ah şu gençler...''

-----------------------------------------------------

(AGALAR HAFİF EROTİZİM VAR. TAVSİYEM OKUMAYIN.)

Leo, kıpkırmızı yüze sahip olan Avancy'e bakarken yüzünde oluşan gülümsemeden hiçte rahatsız değildi. Öfkesini dindirmek için bildiği en iyi yolu kullanmıştı. Çocuk yapmak.

Altındaki karısı nefes nefese kalmışken, vücudu ter içinde kalsa da oldukça çekici gözüküyordu. Üstelik o kadar dokunmasına rağmen hala bu çekiciliği kaybolmaması Leo'nun cennet canına minnetti. Bedenini aşağıya bırakırken, karısının bacak arasına değen cinsel organı nedeniyle nefesinin kesilmesi karşısında sırıtarak,

''Seni çok özledim.''

dedi.

''Böyle yaparak beni aldattığını unutacağımı mı zannettin?''

Avancy bunları söylese de, vücudu onun dediklerine katılmadığını belli ediyordu. Leo kendisini ileriye hareket ettirirken, Avancy'nin ağzından çıkan inleme sesi, onu öpmesiyle boğuk bir halde odaya yayıldı.

''Seni aldattığımı kim söyledi?''

derken, sanki şuan karısıyla birlikte oluyormuş gibi değildi. Karşılıklı oturuyormuş gibi sakin çıkıyordu.

''Kö-le?''

Avancy'nin heceleyerek konuşma sebebi ise oldukça basitti. Leo'nun ileri geri hareket etmesiyle birlikte içine giren şeyin oldukça farkında olmasıydı.

''Onunla evleneceğim. Fakat sen benim her zaman ilk eşim ve en çok ilgi gösterdiğim olacaksın.''

Leo'nun söyledikleriyle, beyninden vurulmuşa dönen Avancy'nin gözleri öfkeyle dolarken, az önceki mutluluğu bir anda havaya uçtu. Kocası birlikte olurken başkası ile evleneceğini söylüyordu ki, bunu kabul etmesi imkansızdı.

''HAYIR!!''

diye bağırdığında, Leo bu tepkiyi bekliyordu. 2 ayda boyunca olgunlaşmıştı. Karısını susturmak için dudaklarını bastırırken, onu uzun bir süre boyunca öptü. Artık daha fazla dayanamazken, en sonunda ikisinin de vücudu bir anda gerginleşse de, bu durum çok uzun süre sürmedi.

''Avancy, bunu kabul etmek zorundasın. Diğer eşler senin altında olacaklar. Ama onlara hem öğreteceksin, hem de öğreneceksin. Sana söz veriyorum sadece tek bir kişiden çocuğum olacak. Oda sensin.''

-----------------------------------------------------

Agalar şimdi şöyle bir durum var. Çok eşlilik hakikaten bana tuhaf gelir. Fakat buradaki durum aklımda gerçekleşen plan için gerekli ki, hikayenin gidişatına gerçekten büyük etkisi olacağını düşünüyorum. Üstelik eski zamanlarda bir hükümdarın birden fazla eşi olması hiçte yadırganmazdı. Bunun temel amacı ise siyasi ilişkilerdi ki, bildiğiniz üzere Mete, evli olmasına rağmen yaşlı bir Çin İmparatoriçesiyle evlenmişti.



Elçi 1-2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin