~5 💀❤

2.7K 43 3
                                    

Oké.. Het is op dit moment 00:31, en ik ben gelukkig nog steeds niet gepakt. De beveiliging is een stuk minder geworden. Maar ik moet nog ongeveer een anderhalfuur wachten. Dus dat word nog wel wat even. In tussen zit ik tegen mijn vriend : Zachery, te praten. Hij zegt dat dit veelste gevaarlijk is en dat ik weg moet vandaar.. Maar dat kan niet meer.. Er is geen weg meer terug.. Ik kon alleen tijdens de middag deze ritueel laten opheffen.. Nu kan dat niet meer.. Als ik nu wegga, is het over met mij..

Het is inmiddels al 01:44 en ik zit hier nog steeds. Ik zie bijna geen zaklampen meer van de beveiliging. Dat is volgens mij een goed teken. Ik hoop dat ik het nog langer vol hou.

Het is op dit moment 02:11 en ik zit nu op weg naar de plek waar ik mijn spiegel had gelegd..

02:16 Ik heb het stuk spiegel gevonden.. En nu kan niemand mij meer zien.. Alleen moet ik nog oppassen voor de Vals'. Dat word moeilijker dan ik had gedacht..

Ik heb net een Vals' 'geraakt'. Het was soort van een Mickey Mouse poppetje, maar dan veeel anders dan dat je hem op de TV ziet.. Hij was zo creepy.. Ik stond eerst verstijfd van angst.. Maar het gaat veel beter.. Denk ik..


Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora