~21 💀❤

1.2K 32 0
                                    

-Begin Flashback-

B : "Duss, mooi weertje vandaag hé? J : "Kunt u het gewoon vertellen alstublieft? Ik heb niet genoeg tijd."
B : "Oke, ja sorry, dus luister.."

                                 -Einde Flashback-

B : Bewaker
J : Jake

B : "Ik heet Will, ik ben nu 42 jaar oud. Ik zal nooit mezelf vergeven, en deze vloek zal nooit verbroken worden.. Mijn verhaal gaat als volgt:
Toen ik ongeveer jou leeftijd was, waren er verhalen over rituelen, heel veel verschillende rituelen, ik was daar altijd geinteresseerd in. En omdat we nog geen computers, telefoons etc hadden. Moest ik altijd naar iedereen toe gaan voor informatie.
Op een dag, hoorde ik ooit mijn vrienden spreken over het DisneySpiegel-Ritueel. Ik vond het wel interessant. Maar ze wisten er niet veel van, maar ze kenden wel een man die er veel over wist. Hij had de ritueel namelijk zelf uitgevoerd. Velen verklaarden hem  als gek.
Mijn vrienden hadden zijn adres, ze gaven het aan mij.
Ooit, op een dag ging ik naar hem toe. Hij woonde in een verlaten dorpje, aan de rand van de stad. Waar een heel groot, mysterieus bos was. En in die bos voerden heksen, gevaarlijke rituelen uit.
Toen ik daar eenmaal aangekomen was, klopte ik op de deur (natuurlijk) en er kwam een man van ongeveer 68 jaar oud tevoorschijn. Ik vroeg hem of hij de DisneySpiegel-Ritueel mij kan uitleggen. En er meer informatie over kan geven. Hij zei : "Jongeman, praat er nooit over en kom hier nooit meer! Het is veelste gevaarlijk."
Ik ging toen maar gewoon weg nadat ik een paar minuten voor zijn deur stond, een paar weken later ging ik weer terug, en dit keer, antwoordde hij mijn vragen.

Hij zei dat het DisneySpiegel-Ritueel, een eeuwenoude ritueel is, opgevoerd door heksen.
Als je één ding fout doet, dan is het klaar met jou..

Ik onderbrak hem en zei :

J : "Ja oke, dat snap ik, maar ik wil dat u antwoord op mijn vraag geeft, wat is er met u gebeurd?"

B : "Oke, oke rustig aan, ik voerde het ritueel hier uit. En ik had een grote fout gemaakt. Ik had iets ontdekt, en ik ging terug naar het dorp om het te vertellen aan iedereen, maar mensen dachten dat ik gek was, ze wilden me opsluiten, voor eeuwig. Maar ik was een rijke jongen. Dus dat konden ze niet doen. Mijn vader wist dat ik de waarheid sprak, maar voor mijn straf, omdat ik zo iets ergs en gevaarlijks had gedaan. Moest ik trouwen.. Trouwen in een andere dorp, met een onbekende vrouw.

Jaren gingen voorbij en ik was getrouwd met een mooie vrouw, die langzamerhand de liefde van mijn leven werd, ik kreeg 1 prachtige dochter..
Maar toen.. Maakte ik een grote fout..
Ik ging terug naar dit park..
Ik ging stiekem uit het huis, ik liet mijn dochter en mijn vrouw achter. Ik dacht dat ik nog terug zou kunnen komen, maar nee.

Toen ik hier aankwam was het middernacht.
Ik sloop het park binnen, en toen kwam er hevige donder, ik hoorde een zware stem, en er verscheen een demoon.
Hij schreeuwde in een gruwelijke stem naar mij :
"Heb je de regels niet goed doorgenomen?! Je hebt een grote fout gemaakt, mens. Je zal boeten! Je zult nooit meer dit park kunnen verlaten, en jouw vrouw en je dochter zullen mishandeld worden tot ze zelf zullen vragen om de dood. En weet je wat het leuke is? Jij zal ze martelen."
Ik probeerde te ontsnappen, maar het lukte niet. Hij bond me vast en gooide me in een kerker. Een paar uren later kwamen mijn vrouw en dochter voor me.
Mijn dochter was 17, en ze zat te huilen en te schreeuwen van angst, mijn vrouw, ze was zo geschokeerd. Dat ze geen gevoelens toonde.

De demoon overhandigde mij mes, en een zweep..
Hij had me volledig in zijn macht, ik kon niet tegenstribbelen, ik kon niks doen. Alleen mijn vrouw en mijn dochter zien lijden.
Een paar uur later, ze zaten helemaal onder het bloed, en mijn zweep en mes ook.
Ze bleven daar, tot hun laatste adem.
En tot op de dag van vandaag, zit ik hier nog steeds..

En dit is allemaal MIJN fout. Anders zou ik nog gelukkig leven met mijn dochter en mijn bloedmooie vrouw.."

J : "Sorry meneer.. Ik wist dit allemaal niet.."

B : "Is niet erg.."

J : "Heeft u al geprobeerd om te ontsnappen?"

B : "Ja, maar er is hier geen uitweg, en mag ik vragen aan jou, waarom jij hier bent, op deze gevaarlijke plek?"

J : "Nou.. Mijn moeder was zogenaamd overleden in een auto-ongeluk. Wat helemaal niet waar blijkt de zijn door wat de spiegelman mij heeft verteld..
Ze is namelijk, mishandeld door mijn eigen vader. En ik denk dat dat niet zijn eerste moord was.."

B : "Arme jongen, het enige wat ik hierop kan zeggen is dat wanneer je terug bent, in je huis, je op zoek moet gaan naar bewijzen, zoek iets verdachts bij de plek waar je moeder is vermoord of is begraven. Vraag aan je vader hoe ze is overleden, kijk ergens in zijn kamer. En als je genoeg bewijs hebt, bel je de politie en laat je ze hem arresteren, maar zeg ook nooit, maar dan ook nooit, iets over het DisneySpiegel-Ritueel.."

J : "Ja, ik snap het.. Dankuwel."

B : "Als ik jou was, zal ik maar snel naar je verstopplek gaan. Het is al 09:19.. Als je wilt kan ik meelopen met je, en kan ik je uit dit park halen zonder dat iemand iets ziet."

J : "Dat zou fijn zijn, meneer."

Hij liep met mij mee, en onderweg schoten we een paar Vals' neer. Ik was aangekomen bij mijn verstopplek en het was pas 09:23.

B : "Waar woon je als ik vragen mag?"

J : "Canada.. Als mijn vader opgepakt is, zal ik naar hier komen, en hier wonen, ik wil alles weten over dit ritueel. Hoe het is ontstaan, hoe ik u uit deze hel kan halen-"

B : "Nee, niet doen, het is veelste gevaarlijk. Je kan hier niet terug naar toe komen, je zal de liefde van je leven verliezen, en nooit meer terug zien, dit is een vloek. En je hoeft mij niet te helpen, dit is mijn verdiende loon, jongen, je weet al genoeg. Je moet hier niet meer naartoe komen"

J : "Ja ik ga niet in het park komen, ik ga hier buiten blijven, daar is het toch wel veilig? Hoop ik, en ik wil u helpen, ik heb niemand, ik hou van niemand. Dus wat zou er kunnen gebeuren?? Ik kom zeker weten terug. U kunt mij niet tegenhouden."

B : "Je doet me echt denken aan toen ik jong was. Ik was net zo naïef als jij, maar wees wel voorzichtig. Het is al tijd om terug te gaan, zie je die mensen. Dat zijn de bezoekers van het park. Je moet gaan."

Hij trok me in een knuffel en leidde me naar de uitgang.

Ik liep naar buiten, richting mijn hotel..

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Where stories live. Discover now