~16 💀❤

1.2K 38 5
                                    

-Begin Flashback

Precies toen ik naar beneden wou springen. Zag ik kapot veel Vals' naar buiten lopen..
Ik verstopte mezelf achter een grote pilaar

-Einde Flashback-

Ik zag ze allemaal rennen naar het balkon. Ik wist niet meer wat ik moest doen het waren er wel 100 en beneden zaten er ook een paar. Ik keek op mijn horloge en zag dat het inmiddels 6:06 was. Nog ongeveer 2 uur en 54 minuten voordat het park opengaat.. Dus ik moet het nog bijna 3 uur volhouden met deze stelletje malloten. Lekker dan. Maar ja, is wel mijn eigen schuld..
Ik keek nog even hoeveel kogels ik had. En het waren er 100 ofzo, dat is logisch ik heb al die pakken gepakt. Ik moet gewoon goed richten maar Vals' kunnen ook klimmen naar boven.. Ik weet niet echt wat ik moet doen op dit moment.
Ik stak mijn hoofd een beetje uit die pilaar en keek naar de Vals', ze zaten te krijsen en te schreeuwen en te lachen. Dit geluid zal ik nooit meer vergeten.

Ik ging weer verstoppen achter mijn pilaar en keek naar het schip in de verte (zo'n schip attractie waar je heen en weer gaat weet je wel) ik keek naar een uitweg. Ik zag een ladder en wat touwen. Er was een gat in het midden, en daarnaast nog zo'n toren. Dus misschien kan ik daarover springen. Ik keek terug naar de Vals' en weer naar de muur.
Ik probeerde rustig te lopen naar de rand van de muur, maar ik liet glas vallen.. Hoe dan?! Vals' keken allemaal naar mij en begonnen meer te lachen, en klommen op de muur.
Ik sprong en ik haalde het. Ik ging naar beneden klimmen, en toen ging ik gewoon rennen, ik weet niet waar maar ik ging rennen, ik keek achter me en zag Vals' achter me aankomen.
Toen zag ik het schip maar het zou echt dom van mij zijn als ik daar naar boven zou gaan en een hele leger van Vals' mij volgen. Ik rende steeds rondjes om allerlei attracties. Onderweg kwam ik ook Vals' tegen die allemaal in de richting van mij kwamen maar ik ontwijkte hen.

Ik keek achter me en tot mijn grote verbazing..

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Where stories live. Discover now