~13 💀❤

1.6K 40 12
                                    

-Begin Flashback-

Ik hoor opeens hele harde Disney- muziek, en de bel is trouwens nog steeds niet gestopt. Oke ik ga doof worden. Ik hoor van overal gelach. En ik probeer te kijken wat het is maar ik zie overal mist. Opeens komen er van bijna alle hoeken ongeveer 5 á 10 Vals' tevoorschijn.. Oke dit word dus mijn dood :)

..

-Einde Flashback-

Ik probeer hun steeds dood te maken via de spiegel, en de meeste gaan dood maar sommige blijven in leven? 
Ze komen steeds dichterbij en sommige klimmen al op het gebouw.. Ik weet niet wat ik moet doen dus ik ren het gebouw binnen om wapens te zoeken. Betere wapens. Ja je denkt nu echt zo van wapens in een Disney- toren? Jij bent gestoord..
Ey, je weet maar nooit.. Bovendien zijn er heel veel bewakers hier en ze hebben waarschijnlijk wel geweren, pistolen etc. WaArScHiJnLiJk

Ik rende totdat ik bij de kamer aankwam waar de beveiliging altijd zit. Ik wist dat dat die kamer zou zijn omdat er 'SeCuRiTy' stond op de deur.
Ik wou naar binnen, maar de deur is natuurlijk op slot duhh.
Ik maakte de deur kapot met mijn knuppel, en ging er steeds tegenaan ofs (ik weet niet hoe je dat zegt lol je gaat paar keer tegen die deur aan en dan BIEM hij is open)
Ik keek om me heen en zag een kastje, er stond op : weapons. Ik pakte 2 pistolen en kogels uit. Ik pakte een groot mes. En de knuppel liet ik daar liggen. Ik verwijderde snel de camera beelden gan hoe ik de deur sloopte en alle shit die er gebeurde deze nacht.
Ik keek ook naar de beelden waar de Vals' zaten maar natuurlijk kan je ze op de camera niet zien hoe dom ben ik? Ik draai me om en zag 3 Vals' deze richting oplopen. Ik ging verder weg van hun staan totdat ik tegen een muur aankwam. En via daar mikte ik op het spiegel op hun. 2 gingen dood.
Mickey Mouse leefde nog en hem ik neer. Er zat blauw bloed op mijn mes. Wtf.
Ok ik ging weer verder.
Ik rende naar de uitgang en deed die opslot. Want die Vals' kunnen dan via 2 kanten komen, via de uitgang en als ze klimmen op die toren enzo. Ik hoorde Vals' lachen en het kwam steeds dichterbij. Ik schoot in de richting waar ik de Vals' hoorde lachen.
Hij stopte niet.
En toen kwam hij tevoorschijn en toen schoot ik hem 2x, daarna ging hij pas dood. Ik besloot om weer terug te gaan naar de Security kamer en meer kogels te pakken. Je weet maar nooit. Ik pakte mijn knuppel, draaide me om en zag een Vals' staan. In een reflex gooide ik de knuppel op zijn hoofd en pakte gelijk mijn pistool en schoot hem neer.
Oh mijn god, ik ging bijna dood hehe.
Ik pakte mijn knuppel op. Ik vond het wel handig zodat ik het op de Vals' kan gooien enzo. Hehe.

Ik rende uit de kamer en ging de trap op, ik liep naar de 4de verdieping. Ik maakte een deur open en ik zag overal Vals' staan.

Oh shit..

💀❤

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Where stories live. Discover now