~14 💀❤

1.5K 33 7
                                    

-Begin Flashback-

Ik rende uit de kamer en ging de trap op, ik liep naar de 4de verdieping. Ik maakte een deur open en ik zag overal Vals' staan.

Oh shit..

-Einde Flashback-

Ze kwamen allemaal mijn kant oplopen, en ik deed snel de deur dicht maar toen hoorde ik gelach achter me. Ik sloeg die knuppel 3x op die Vals en hij verdween. Een Vals wou uit die kamer komen. Ik schoot hem neer. En een paar andere ook. Ik pakte mijn knuppel. En klemde het in die deur vast zodat ze er niet uit kunnen. Een Vals greep van onder de deur mijn voet vast. Ik stak in zijn hand en ik hoorde hem krijsen van de pijn. Ik hoorde al die Vals' met hun handen op de deur slaan. En ze schreeuwden allemaal. Ik schoot een paar via onder en stak sommige met het mes in hun voet.

Ik rende naar de verdieping hierboven, de 5de verdieping. Ik ging naar de kamer precies boven de kamer waar de Vals' zaten. Ik maakte een gat in de grond. Ik zag de Vals' daar allemaal bij de deur. Ik pakte mijn pistool. En schoot heel veel van hun neer.
Een paar overleefden het. En op hun gooide ik random voorwerpen die in de kamer zaten. Ik hoorde ze allemaal krijsen van de pijn.
Na 10 minuten zag ik geen enkele Vals' in de kamer.

Ik hoorde achter me een raam breken.
Ik keek geschrokken naar de raam. En zag meer Vals' onder staan..

Lekker dan.

💀❤

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu