~9 💀❤

2.2K 44 3
                                    

-Flashback-

Ik hoorde gelach.. Ik keek op veegde m'n tranen weg en zag overal om me heen Vals' staan..

Oh fuck..

-Einde Flashback-

Ze kwamen steeds dichterbij.. Ik keek naar de man in de spiegel, hij lachte gemeen en verdween daarna.
Ja, ik weet het, dit word m'n dood.
De Vals' waren 3 meter van me vandaan, sommige 4 meter en een een paar 5 meter. Ik keek naast me en zag een muur, boven de muur was een balkon, dit was mijn enige hoop..
Ik klom op de muur naarboven, (gelukkig deed ik vroeger aan muurklimmen) ik was bijna bij het balkon. Totdat een Vals' mij bij mijn been vastpakte. Hij begon er aan te trekken, ik pakte het mes van mijn zak en gooide het recht op zijn oog, waarna hij krijsde van pijn, en daarna verdween hij. Ik klom snel het balkon op en ik zocht naar een wapen, ik zag daar een knuppel liggen in een glazen kastje. Ik maakte het glazen kastje kapot en pakte de knuppel, toen ik achterom me keek waren er 2 Vals', ik sloeg ze neer, waarna ze weer krijsden en verdwenen.
Ik bleef op het balkon staan, en elke Vals' die naar boven kwam, sloeg ik neer. Er waren nog 3 beneden. Maar die bleven ook nog gewoon beneden. Ik pakte de scherven van het glazen kastje en gooide op hun. Ze krijsden en kort daarna, verdwenen ze.

Het was inmiddels 03:32,
Nog een paar uur hier blijven dus..
Ik zakte op de grond door de pijn die door mijn lijf heenging, mijn vader is een monster.. Als ik terug ben, ga ik hem bij de politie aangeven..
Maar wacht.. Wat moet ik zeggen dan?
"Ja, dus, ik ging naar DisneyLand Parijs omdat ik de zogeheten Disney Spiegel Ritueel wou uitvoeren, en als je aan het einde van het ritueel bent, kom je ergens achter, gewoon wat je wilt weten, iets over de toekomst, het heden of je verleden. Een man in een spiegel vertelt je wat je heel graag wilt weten, en dan kom je achter de waarheid."

Ze gaan me naar een psychiatrie sturen. Dus dat word het niet.. Weet je wat, ik ga gewoon mijn vader betrappen wanneer hij iemand vermoord. En dan heb ik bewijs.. Oke.. Uhmm volgens mij moet ik hier eerst even levend uit komen..

Opeens hoorde ik een Disney Liedje.. Ik zong bijna mee. Maar ik mag het niet zingen. Anders word dit mijn einde..

Ik stond op en keek naar beneden. Ik zag geen enkele Vals'..
Gelukkig.. Ik was doodmoe..
Ik wou in slaap vallen.. Maar ik kon het niet.. Ik hoorde het liedje langzaam weggaan.. Opeens hoorde ik geluiden.. Geluiden van zware voetstappen..

Wat zou dat zijn??

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang