~8 💀❤

2.2K 47 6
                                    

-Korte Flashback-

De man in de spiegel zei : "Verleden, Heden, Toekomst.."
Hij herhaalde het weer, "Verleden, Heden, Toekomst.."
Ik knikte toen hij zei 'Verleden'..
-Einde Flashback-

Ik had heel goed nagedacht over waarom ik verleden koos. Want ik had altijd het gevoel dat mijn vader loog tegen mij.. Over mijn moeder's dood.. Ik denk niet dat ze in een auto-ongeluk is overleden.. Ik heb het gevoel dat het veel erger is dan dat..

De man in de spiegel zei : "Wat wil je weten over het verleden?"
Ik antwoorde daarop met : "Hoe is mijn moeder echt overleden.."
De man vertelde me een verhaal.. Een verhaal dat mij altijd achterna zou blijven..

"Je moeder is vermoord door je vader. Het was een regenachtige dag. Je was 9, en je was bij je oma te logeren voor 2 dagen. Je moeder kwam thuis van haar werk, het was 20:32. Toen ze naar de tuin ging zag ze je vader een lijk begraven. Hij (de vader) had overal bloed op zijn gezicht. Je moeder verstijfde van angst, en schreeuwde het toen uit. Je moeder rende daarna weg, je vader rende achter haar aan, hij haalde haar in, gooide haar op de grond, en en sloeg haar tot ze bewusteloos was. Hij nam haar mee naar jullie kelder, en sloot haar daar op. Toen ze wakker werd waren haar voeten en handen vastgebonden, toen ze goed keek naar haar hand waren er twee vingers afgehakt. Toen voelde ze die pijn, ze schreeuwde. Je vader kwam naar beneden, liep naar je moeder toe en electrocuteerde haar. Een paar uur later werd ze weer wakker en zag ze je vader delen van een mensenlichaam eten. Ze walgde. Toen kreeg ze pijn op een plek en schreeuwde het weer uit. Je vader liep naar haar toe en zei : "Zo zo, je bent eindelijk wakker geworden, prinses." hij veegde het bloed af van zijn mond en martelde haar.

Hier zijn de details hoe hij haar martelde. Als je er niet tegen kunt, skip dit stukje dan even. Hehe 👹

Hij pakte een mes en sneed haar open, hij rukte haar hart eruit. En sneed haar longen. De oogballen pakte hij op alsof het knikkers waren. En gooide ze tegen de muur aan.. Haar haar rukte hij eraf.. En ging ermee naar de dode lijk die hij net zat te 'eten' en zette hij het haar van zijn vrouw op de verschillende plekken van het lijks lichaam.. Hij pakte zijn vrouw op en rukte haar lever eruit en begon er van te smullen.

Je kan weer door lezen hoor..

Elke nacht danste hij met het dode lichaam van zijn vrouw.. 💀

Ik kon dit niet geloven.. Mijn vader is een psychopaat.. Ik walgde en ik was zo boos en verdrietig tegelijk. Hoe kon mijn vader zo iets doen tegen mijn moeder. Ik kreeg een black-out. Ik wist niet wat ik moest doen.. Ik sloot mijn ogen en liet mijn tranen eruit komen terwijl ik op de grond zakte. Ik hoorde rare geluiden.. En ik hoorde gelach.. Ik keek op veegde m'n tranen weg en zag overal om me heen Vals' staan..

Oh Fuck..

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora