~12 💀❤

1.6K 41 12
                                    

-Begin Flashback-

Ik kijk op mijn horloge en zie dat het 05:37 is. Oke nog een paar uur volhouden met deze idioten..

-Einde Flashback-

Ik zit hier random rond te lopen, aan het opletten voor Vals'. Er zijn inmiddels 10 á 15 minuten voorbij gegaan. Nog niemand gezien en gelukkig ook geen rare Disney muziek gehoord.
Maar ik heb het gevoel dat er wat ergs aankomt, ik weet niet wat..?
Ik hoop dat ik het overleef.

Het is nu 05:53 en ik zit nog steeds om me heen te kijken of ik wat vreemds zie, maar tot nu toe heb ik nog steeds niks gezien. Ik denk dat het is opgehouden en ik sluit mijn ogen voor een paar minuten (ongv 7). En opeens hoor ik een harde knal, ik kijk geschrokken om me heen. En probeer mijn knuppel te vinden, ik sta op en kijk overal om me heen. En dan pas zie ik aan de uitgang van het park een hele grote rookwolk. Er verschijnen steeds meer, en ze komen steeds dichterbij, ook hoor ik een luide bel de hele tijd. Oke.. Dit is heel vreemd.. Ik kijk nog steeds om me heen todat ik een Vals zie. Ik probeer hem te mikken via mijn spiegel. Maar hij gaat niet dood?! Ik doe het voor de tweede keer en dan pas verdwijnt hij, daarna hoor een heel luid gekrijs.
Even later zie ik meer Vals' opduiken, en ik moet vreemd genoeg hun twee keer met het mes mikken op de spiegel..

Ik hoor opeens hele harde Disney- muziek, en de bel is trouwens nog steeds niet gestopt. Oke ik ga doof worden. Ik hoor van overal gelach. En ik probeer te kijken wat het is maar ik zie overal mist. Opeens komen er van bijna alle hoeken ongeveer 5 á 10 Vals' tevoorschijn.. Oke dit word dus mijn dood :)

..

Denk je dat hij het zal overleven?

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Where stories live. Discover now