~18 💀❤

1.1K 35 8
                                    

-Begin Flashback-

Het is nu 07:36, ik probeer mijn ogen te sluiten, en voor een paar minuten rust te nemen, maar na dat ik mijn ogen sluit hoor ik een vrouwelijke gegil.. Ik doe mijn ogen open en kijk om me heen, ik hoor steeds : Help me..

-Einde Flashback-

Ik keek om me heen, en zag niemand. Ik hoorde haar nog steeds gillen. Het werd steeds harder om de seconde, er leek geen einde aan te komen. Ik wou naar beneden rennen, zodat ik kon zoeken van waar het geluid kwam, net voor de deur stopte ik. Ik dacht weer aan de regels :
"Reageer niet op voetstappen, Disney-Muziek, rare geluiden, stemmen etc."
Ik ging weer terug waar ik was en pakte mijn pistool.

5 minuten later stopte het geluid..
Gelukkig maar. Ik zou echt gek geworden zijn.

Ik keek om me heen, en er was geen Vals te bekennen. Vreemd.
Misschien zijn de beproevingen gestopt? Je weet maar nooit.
5 minuten lang zag ik niks vreemds, en hoorde ik ook niks vreemds.
Ik bleef alert om me heen kijken.
Totdat ik voetstappen hoorde.. Ze leken mijn richting op te lopen. Dit is creepy. Ik keek steeds om me heen en ik zag niemand. De voetstappen werden steeds zwaarder. Ik schoot met mijn pistool om me heen, 3x.
Ik hoorde de voetstappen nog steeds.. En toen opeens, hoorde ik geen voetstappen meer, maar een luide bel. Alweer..
Ik keek naar beneden of er weer een hele leger Vals' op me af zou komen. Ik besloot omhoog te klimmen naar de toren, ik verstopte me achter een pilaar. Dezelfde pilaar waar ik eerst verstopt was.
Ik bleef om me heen kijken..

Ik keek snel op mijn horloge en het was inmiddels 08:13,
Nog een uur en 27 minuten te gaan voordat het park opent.. Ik weet niet wanneer de bewakers het park inkomen maar ik denk rond 09:00, volgens het spel kunnen de bewakers me alleen zien wanneer het park geopend word.
Dus ik moet ongeveer 09:20 naar mijn verstopplek lopen, en tegelijk oppassen voor de Vals', ze kunnen me dan nog steeds aanvallen.

Mijn verstopplek is gewoon 10 minuten lopen vanaf de plek waar ik nu ben, het is voor het spookhuis. En dan moet ik daar een paar minuten wachten. En als de eerste bezoekers het park binnen komen lopen, moet ik maken dat ik wegkom..
En als ik gepakt word..
Dan ben ik dead.

Het DisneySpiegel Ritueel.. (GESTOPT!!)Where stories live. Discover now