22:Rain

1.1K 114 14
                                    

Stovėjau virtuvėje pati viena. Rudaplaukis buvo dingęs palikdamas mane vieną ir primindamas , jog turėčiau laikytis nuo jo atstumo. Iš dalies jis buvo teisus. Jai noriu pateisinti vaikiną kuris mušą merginą turiu pateisinti ir savo tėvą , o to niekad nebus , tad geriausia bus jai šį kart paklusiu Jongdae.

Vangiais judesiais sukiojausi po virtuvę gamindama maistą.iš lauke saučiančios audros sprendžiau , kad šiandien dar teks likti šiame name kartu su vaikinu kuris pasislėpė miegamajame. Atsidususi sudėjau prieskonius į sultinį uždėjusi dangtį prisėdau ant kėdės laukdama kol užvirs vanduo. Iš kišenės išsitraukiau telefoną. Jau kuris laikas juo nesinaudojau. Suvedusi kodą atrakininau išmanųjį. Nuėjau į Line programėlę norėdama pažiūrėti ar nėra pranešimų. Keturi pranešimai ir visi nuo Chennie. Paspaudžiau ant jo.

Chennie: Suho tikiuosi gerai atostogauji , nes aš ne. Dirbti su ta mergina yra pragaras ji net nekalba. Visą laiką sėdi tyli , kaip pelė po šluotą iš kurio vaiknamio ją ištraukei.

Chennie: Kai grįši primink , kad norėjau pasikalbėti apie Minseok universitetą manau reikėtu pasikalbėti su direktorium ir jo sūnum tas vaikis man nepatinka ir dėl kaltinimu skirtų Lee Min-seo aš juos pateiksiu ta mergiotė įsilaužė į mano pastatą.

Chennie: Taip pat ir kaltinimus Sung Wang dėl mano sudaužytos mašinos ir ginkluoto užpuolimo apsauginis tau duos visą medžiaga taip pat ir Sehun.

Chennie: Suho-hyung man reike tavo pagalbos... Kaip atsiprašyti merginos kuriai iš ties smarkei nusikaltau. Kaip įtikinti ją , kad nesu blogas žmogus. Kartais man atrodo , kad viskas ką pasaulis mato ir tėra šaltas karalius sėdinti savo metalinėje pilyje. Hyung žinau , kad tai nuskambės , bet aš pradedu jaustis vienišas... Kodėl žmones manęs bijo?

Žvelgiau į jo paskutinę žinute kuri buvo atsiūsta prieš dieną. Tikriausiai jis rašė Suho prieš išeidamas į lietų. Buvo keista skaityti tokias žinutes nuo Jongdae tas vaikinas visą laiką rašydavo įsakomas žinutes savo draugui , o dabar tokia atvira... prikandusi lūpą pradėjau rinkti atsakymą.

KJ: Prisimink , kad niekad nesi vienas turi šalia savęs Minseok , Byun Baekhyun , Park Chanyeol , Do , Jongin ir Sehun , tad tu niekad nesi vienas. Jai jautiesi liūdnai tada pasikviesk juos manau puppy tave pralinksmins. Žmones tavęs bijo , nes žino , kad tu esi geresnis nei jie. Jie supranta , kad jiems iki tavo lygio dar toli , jai kartais parodytum jog nesi šaltas ledo karalius ir nusišypsotum manau nustebtum pamatęs kiek daug žmonių pradėtu su tavimi elgtis draugiškiau. Jai tu kalbi apie savo sužadėtine tada tiesiog padovanok , jai dar viena plastine iperacija ir manau ji bus laiminga , kaip niekad. Arba padovanok šuniuką – kam nepatinka šuniukai?

Gūžtelėjusi pečiais išsiunčiau žinutę. Užrakinusi telefoną grįžau prie maisto gamybos. Jai Jongdae nori apsimetinėti , jog aš esu jo draugas tebu nie. Galiu apsimesti jo draugu iki kol tikrasis Suho negrįžo namo tada jam teks suvokti skaudžia tiesą , jog visą laiką susirašinėjo su manimi.

Įpylusi sultinio į du dubenėlius idėjau ryžiu į kitus du ir troškinio. Sudėjusi tris dubinėlius ant padėklo ir stiklinę sulčiu užnešiau juos į antrą aukštą. Pabeldusi į duris tyliai jas pravėriau. Rudaplaukis gulėjo susirietės ties lovos kraštu. Lėtai priėjusi prie jo pastebėjau , jog jis miegojo. Tyliai padėjau padėklą ant naktinio stalelio. Nuo kėdės paėmusi pledą užklojau ant vaikino. Paliečiau jo kaktą norėdama dar kart įsitikinti , jog jis nekarščiuoja.

-Aš nesergu,-sumurmėjo jis.

Tyliai nusikeikiau iš netikėtumo. Nuleidau savo akis į pusiau atsimerkusi rudaplaukį. Mano ranka vis dar buvo ant jo kaktos. Šiek tiek nuraudusi patraukiau ją.

Wrong UserWhere stories live. Discover now