29: That was me in Line

1.2K 115 10
                                    


Švelnem vėjeliui dvelktelėjus mūsų link abu atsitraukėme vienas nuo kito. Dar akimirką laikiau užmerkusi akis stengdamasi nuraminti savo širdį. Jongdae vis dar stovėjo prisiglaudęs prie manęs , jo rankos ilsėjosi ant mano liemens. Atrodo tie tvirti gniaužtai prilaikė mane nuo parklupimo. Tik dabar kai nebejutau jo lūpų ant savųjų supratau , kad man virpa kojas ir betkuria akimirka galiu parklupti. Niekad nemaniau , kad kadanors tai pasakysiu , bet ramantiniuose filmuose yra šiek tiek tiesos. Vaikinų būčiniai iš ties gali priversti virpėti ne tik tavo širdį , bet ir kojas.

Galiausiai prisiverčiau atmerkti akis ir pažvelgi į prieš mane stovintį puolusį angelą. Rudaplaukis žvelgė kažkur į tolį savo giliomis rudomis akimis kurios dabar buvo skaidresnės nei visad. Jo ruda veido oda atrodė toke glotni ir švelni. Vedama pagundos ištraukiau pirštus iš jo purių plaukų ir leidau jiems švelniai paliesti vaikino skruostą. Lyg liesčiau porceleną – švelniai pirštu galiukais bijodama užgauti vaikiną. Atrodo tai pažadino jį kad ir kokiosio dausose jis skrajojo dabar jo rudos akys žvelgė į mane. Veidą papuošė šypseną , bet akių ji nepalietė.

-Panele Wook lipkit į automobilį.

Oficialiai tarė rudaplaukis. Atrodo šypseną nepalietė ne tik jo akių , bet ir balso , nes jis vis dar buvo toks pats šaltas , kaip ir kas kart , kai Jongdae kalbasi su manimi. Giliai įkvėpusi ir iškvėpusi pažvelgiau į sportinę masaretą.

-Kodėl žmogus kuris turi viską neatrodo laimingas?

Vos tik klausimas išsprūdo iš mano lūpų uždengiau jas ranka. Nenorėjau jo to paklausti aš tik apie tai pagalvojau. Jongdae turi turtus , turi šeimą , jam priklauso viena iš žinomiausiu įmoniu ir jis vis dėl to beveik visada atrodo nelaimingas , šaltas ir susirūpinęs.

-Todėl , nes su tuo viskuo ateina ir didelė atsakomybė. Todėl ir atsiprašau jūsų panele Wook , kad nepagalvojęs jus pabučiavau viešumojė kur mus nufotografavo.

Jo taremi žodžiai greitai pasiekė mano smegenis. Iš ingstinto atšokau nuo vaikino per kelis žingsnius. Pradėjau žvalgytis aplink ieškodama to asmens kuris mus galėjo įmažinti , bet niekur jo nemačiau. Rudaplaukis apsusikęs pažvelgė į mane dabar jau apsiniaukusiomis akimis. Visa jo veido išraiška rodė , jog jis buvo nepatenkintas mano reakcija į jo žodžius.

-Nejau nenorite papulti į laikraščius Wook dabar galėsite pasidžiaugti matydama savo nuotrauka pirmajame puslapyje. Dėl to ir leidote man jus čia pabučiuoti?!,-per sukąstus dantis kalbėjo rudaplaukis.

-Aš leidau??? Tai buvo jūsų idėja! Jūs liepėte pažadėti , kad padarysiu ko prašysite! Nekaltinkite manęs savo klaidomis pone Jongdae!

-Jai būtumėt nenorėjusi būtumet galėjusi mane atstumti. Pripažinkite , kad jums patiko mano bučinys!

-Tai niekaip nesusija su tuo apie ką mes katik diskutavome ir kodėl jūs šaukete ant manęs? Pone Kim Jongdae tikiuosi jūs keliausite pragaran , nes neabejoju , jog jūs tyčia mane čia pabučiavote,-sumurmėjau primerkusi akis.

-Na tada pragare tikrai sutiksiu tave Wook. Vis dėl to tu juk atsakei į mano bučinį,-kreivai šyptelėjo vaikinas.

-Jūs nepakenčiamas!,-riktelėjau.

Apsisukusi ant kulno pradėjau judėti kelio link. Norėjau susistapdyti taksi ir grįžti su juo į bendrabūtį , bet man nespėjus nueiti nei penkių žingsnių tvirta ranka griebė mane už riešo. Buvau apsukta ir grąžinta į rudaplaukio glėbį. Jis buvo taip arti manęs...

-Pone Kim gal jums menustruacijos , nes jūsų nuotaika keičiasi kas akimirką? Gal jūs netyčia lauketes?,-nebeištvėrusi paklausiau ir po akimirkos nuraudau.

Vaikinas žvelgė į mane pakėlęs antakius ir išplėtęs akis. atrodo jis nesitikėjo tokio klausimo. Žinoma kas tikėtusi tokio klausimo. Norėjau trenkti sau , bet susivaldžiau. Įsikandau į skruostą tikėdamasi , kad raudonis greit paliks mano skruostus ir rudaplaukis prieš mane neįsižeis.

-Panele Wook man nei viena nei kita , tik jūs verčiate mane elgtis neprotingai ir man tai nepatinka.

-Aš jūsų nieko meverčiu,-sutrikau.

-Jūs tikrai nesate turėjusi vaikino,-keistai nusijuokė jis.

-Ir kaip tai susija su jūsų nuotaikų kaita pone Kim ir gal malonėtumėt paleisti mane? Nenoriu , kad žmones padarytu klaidingas išvadas.

-Nari jūs esate mano mergina , tad tikrai nepaleisiu jūsų ir tegul jie visi eina velniop.

-Kada aš sutikau būti JŪSŲ mergina??!,-cyptelėjau.

-Tada kai atsakėte į mano bučinį,-ramei atsakė.

-Vvvellniop jus.

Pabandžiau išsivaduoti iš vaikino glėbio ir man pavyko. Jo rankos paleido mano liemenį , bet viena iš jų buvo ant mano riešo. Rudaplaukis šypsodamasi savo šypseną kuri nepasieke akių pradėjo vestis mane link automobilio. Pravėrė keleivio dureles. Pažvelgiau į jį piktu žvilgsniu , bet nusprendžiau nesiginčyti ir sėsti į mašiną. Nenorėjau daugiau ginčų su juo , bet žinojau jog vos tik jis įlips į mašiną turėsiu jam pasakyti , kad nesu jo mergina. Rudaplaukis įsirangė į vairuotojo vietą giliai įkvėpiau....

-Net negalvok ginčytis su manimi Nari. Tu mano mergina nori to ar ne. Susitaikyk su tuo. Rytoj septintą valandą būk pasiruošusi važiuosime į labdaros renginį. Man reike poros ir tu ja būsi antraip gali netekti savo kambario bendrabūtyje.

-Jongdae ar jūs mane šantažuojate?

-Aš tik sakau faktus panele Wook , be to dabar visa pietų korėja ir didelė dalis kitų šalių galvos , jog esate mano mergina. Bulvarinė spauda turi didelia galę šiame pasaulyję.

-Jai norėtumėt galėtumėt sustabdyti tai,-tariau.

-Būtent. Jai norėčiau , bet aš nenoriu , tad tu neturi pasirinkimo. Primenu , jog netekai darbo Nari negali sau leisti susirasti buto.

-Mane atleido , nes jūs jai liepėte tai padaryti,-piktai mestelėjau nespėjusi prikąsti liežuvio.

-Nebuvo sunku tai padaryti.

-Pone Kim jūs esate ššiknnius,-sumikčiojau.

-O jūs panele Wook turėtumėt užsisegti saugos diržą , nenoriu , kad susižeistumėt per mane.

Nekreipusi dėmesio į jo šaltą balso toną sustingusiais pirštais pagriebiau saugos diržą ir įkalinau juo save jo mašinoje. Jongdae važiavo pilnomis Seoul gatvėmis. Atrodo vaikinas nekreipė dėmesio nei į kelio ženklus nei į tai jog jis aiškiai viršyjo greitį.

-Atvažiuosiu tavęs pasiimti penktą valandą šiandien vakare atsiųsiu suknelę su kure rytoj turėsi būti.

-Jeigu tau reike poros vakarėliui , ttai ttiesssiog sussirassk kkoke palyddove.

-Kam man palydovė , kai esi tu?,-atrodo jo balsas tapo netgi šaltesnis nei buvo.

-Jongdae ar tu vissad taipp ir verrrti vissus žmonnes tau pakklusti.

-Aš turiu pinigų , tad jų man nereike versti klausyti jie patys manęs klauso norėdami iš manęs išpešti naudos. Aš vis dar bandau suprasti kodėl tu sutikai paklusti Suho ir kodėl jis tave atsiuntė pas mane. Kokios naudos tau iš manęs reike Nari Wook?

Nesusilaikiusi trenkiau su per kaktą ir pasigailėjau , nes tai sukėlė skausmą. Šis vaikinas tikrai kvailas. Jis vis dar mano , kad mane siuntė jo draugas kurio aš gyvenime nesu mačiusi nejau jis tikrai dar nesuvokė , kad per Line programėle visą laiką susirašinėjo su manimi , o ne su savo draugu.

-Chen... Kim Jongdae visą tą laiką jūs susirašinėjote su manimi , o ne su savo draugu per line programėlę jūs visą laika rašėte man aš galiu jums paro...

-Ašnekalbu apie line programėlę. Aš kalbu apie universitetą , apie tai kad Suhoman liepė ateiti į tavo paskaitą , o tada paskyrė tave dirbti kaip mano pagalbininke. Wook ar tu tikrai nepažysti KimJunmyeon? 

Wrong Userحيث تعيش القصص. اكتشف الآن