Vrata raja 3. deo

3.1K 179 6
                                    

Probudi je svežina ulazeći kroz veliki prozor njišući zavese...glava joj je bila kao merica. Slepočenice su pulsirale prateći otkucaje srca. Pridiže se i ugleda ga kako spava razbarušene kose. Polako se izvuče ispod pokrivača i na brzinu se obuče, iz kupatila pozva taxi. Nije htela dočekati jutro u njegovom krevetu, nije želela nikakvu bliskost...nije želela objašnjavati a ponajmanje se stideti svojih postupaka. Uze sandale i polako izađe iz apartmana. Odahnu kada sede u taxi...kola kliznuše u susret prvim zracima Sunca. Ulice su bile puste, retki automobili su prolazili...posmatrala je usnuli grad osetivši nalet sreće. Oseti sreću, oslobođena predrasuda...prelepo iskustvo koje je bilo tabu tema godinama. Nije bila lošija a ni bolja posle noći u kojoj je doživela svoje prvo ljubavno iskustvo i prvi zanos. Bila je ista kao i sve ostale devojke. Nije želela generalizovati niti ići protiv ičijeg shvatanja...ona je bila drugačija. Želela je svoj život živeti u skladu sa svojim potrebama. Otvori prozor i pusti da joj poveterac mrsi kosu, zatvori oči i duboko udahnu dodirujući prstima svoje usne. Lepo su išle su uz njegove, osećala je sladak bol u telu...smatrao je ravnu sebi, lomio je i dozvoljavao da bude slomljen. Bio je muškarac koji poljupcima i dodirom pokazuje plamen koji nosi u sebi...svaki pokret je bio snažan i siguran, ni jednom nije pokazao strah da će je povrediti, osećao je...pratio i uzimao sve što je davala. Stigla je u hotel i žurnim korakom krenu ka liftu, jedva je čekala da stane pod tuš. Otvori vrata i uđe u salon, Sunce je izašlo igrajući se zracima po Burdž Kalifi najvećoj zgradi u Dubaiu. Sijala je kao da je od čistog zlata šireći toplu svetlost na ostale zgrade. Prizor je bio nestvaran. Otkopča haljinu i izu sandale...laganim korakom uđe u kupatilo. Voda je dugo milovala njeno telo, spirajući bogatu penu šireći miris procvetalog jasmina. Izašla je uvijena u mekani frotir, pogleda još jednom u grad i leže na široki krevet. Tonula je u san po prvi put osetivši mir.

Probudi je rezak zvuk na mobilnom telefonu...otvori oči i protegnu se do noćnog stočića.

-Halo... - jedva izgovori.

-Ilda, gde si? Da li si dobro? – Jasin je zabrinuto zvučao.

-U sobi sam, u hotelu...dobro sam. Koliko je sati?

-11h...zvao sam te par puta i već sam počeo brinuti. Šta se dogodilo za Nedžibom?

-Jasin, sve je u redu...nisam napravila glupost zahvaljujući tvom bratu. Ja bih još malo odspavala ako nemaš ništa protiv. Pričaćemo kada dođem sebi, kokteli su me dobro sredili.

-Ok, čujemo se kasnije...pozzzz

Sruči se na jastuke i ponovo zadrema...san joj je bio preko potreban. Pojma nije imala koliko je spavala kada začu kako neko lupa na vrata. Prestravljeno skoči iz kreveta i priđe, jedva izgovori.

-Ko je?

-Ilda, otvori vrata...

Unezvereno otvori misleći da se nešto dogodilo. Stajao je besan šibajući je tamnosivim očima. Prođe mimo nje i uđe u salon nepozvan.

-Ti si definitivno svojeglava i tvrdoglava ...ti si... ti si NEMOGUĆA! Satima se ne javljaš na telefon!

-Možeš li samo malo da spustiš ton, glava mi puca. I ako si završio svoj dernjajući performans lepo mi kaži o čemu se radi.

-Izašla si iz mog stana polugola usred bela dana i otišla u hotel! Ilda, ovo je drugačiji svet, ovde su druga pravila. Koliko puta ti isto govorim?

-Dobro...neću više, obećavam. A sad molim te idi jer bi spavala.

On je gledao kako jedva stoji pokušavajući da ne zeva. Podiže mu temperaturu do ključanja...u peškiru, raščupana i bosa bila je najseksepilnije stvorenje koje je video. Dohvati kraj peškira i naglo ga povuče...istog momenta se trgla i zapanjeno ga pogleda. Nije čekao ni trenutka, dočepa je i ponese u sobu. Branila se iznenađena njegovom reakcijom, bolela je glava i spavalo joj se.

Vrata rajaWhere stories live. Discover now