Capitolul 7

4.2K 151 13
                                    

Zayn P.O.V

O văd ridicânduse de la masă și urcând sus la ea în cameră . Eu , băieți și Gemma ne încruntăm iar gașca lui Rose oftează .

- Da-ți timp . Afecerile cu care ne ocupam toți nu sunt chiar așa de ușoare și din cauza asta nu prea are încredere în toți când vine vorba de asta, și nici nu cred că e pregătită să vorbească despre ele . ne sfătuiește Jessica accentuând ultimul cuvânt .

Noi ne uitam uni la alți și dăm din cap afirmativ .

- Cred că mă duc în camera , spun și mă ridic de la masă .

Nu mai aștept ca cineva să spună ceva și urc sus . Dar în loc să intru la mine în cameră intru la ea . Închid ușa apoi o încui . Mă întorc spre Rose care statea în mijlocul patului turcește și cu ochii închiși . Mă apropri ușor apoi sar pe ea . Rose chicotește și eu îi sărut gâtul .

- De ce nu vrei să ne spui cu ce te ocupi? o întreb și ea oftează .

- E ceva foarte complicat și nu cred că voi sunteți pregătiți să aflați , îmi spune tristă și observ în ochii ei sinceritatea.

- Am înțeles ! Dar cine e Ariana ? Ai reacționat foarte prost când Derek ia pomenit numele . o mai întreb și ea mă împinge .

Dându-mă jos de pe ea . Se așează din nou în mijlocul patului turcește .

- Ea mi-a fost ca o soră . Aș vrea să-ți spun mai multe despre cea care mi-a salvat viața dar îmi este greu , dar îți promit că atunci când voi fi pregătită îți voi spune . îmi explică și eu dau din cap afirmativ când îi văd durerea din ochii.

Dar a vorbit despre ea la trecut . Deci probabil ea nu mai este printre noi .

Mă apropriu de ea și o sărut . Ne mai stând pe gânduri îmi răspunde lăsând o deschizătură intre buzele ei . Eu strecurându-mi limba prin acea deschizătură . O întind pe pat și mă pun peste ea . Îmi plimb mâinile nestingherit pe corpele ei în timp ce ea le avea în parul meu trăgând de el . Cobor cu săruturile pe gâtul ei dar un ciocănit în ușă ne face să ne despărțim . Ne uitam nu-l la altul panicați .

- Intră în baie , îmi comandă în șoaptă mă dau jos de pe ea și merg lejer până în baie dar ea mă împinge .

Rose P.O.V

Îmi arajez parul ciufulit și îl las pe cel care a bătut la ușă să intre în camera . Acel cineva era chiar Harry .

- Trebuie să vorbim, îmi spune serios și eu îi fac semn spre pat .

- Ce sa întâmplat frățioare? întreb îngrijorată când ne-am așezat pe pat.

- Uite am lipsit foarte mulți ani din viața ta și mi-aș dori să știu tot ce am pierdut în acești ani. îmi spune și eu trag aer în piept.

- Harry s-au întâmplat foarte multe în ani aceștia ! Chiar aș vrea să-ți spun amănunt cu amănunt dar nici măcar o săptămână nu ne-ar fi de ajuns. Și în plus majoritatea din ele sunt foarte dureroase pentru mine .îi spun cu greu și el mă trage la el în brațe .

- Nu o să te presez surioară când vei fi pregătită eu voi fi acolo pentru a te asculta . Te iubesc ! îmi spune sincer după ce ne-am desprins din îmbrățișare.

- Și eu te iubesc frățioare ! Acum la somn , îi spun și el iese din cameră după ce îmi dă un sărut pe frunte părintește.

Imediat cum iese închit ușa și o încui . Mă îndrept spre baie și o deschid . Imediat Zayn sărind pe mine lipindu-mă de perete obligându-ma să-i înconjor talia cu picioarele . Ne sărutăm până simt salteaua sub mine . Continuă cu săruturile pe gâtul meu . Mă simt euforică , e așa de ciudat . Nici un bărbat nu ma atins în felul ăsta de bună voie . Spre bucura noastră încă ești virgină ! Bine spus .

Simt mâna lui Zayn cum intră pe sub tricoul meu încăpând să-mi mângâie adomenul... O haide ! De ce ne întrerupe mereu cineva !

- Jur că nu-mi pasă cine e după ușă dar îl voi calca în picioare , mârâie revoltat în șoaptă și își așeză capul în scorbura gâtului meu .

- Până atunci zât în baie .îi spun tot în șoaptă dar el îmi sărută gâtul chiar dacă bătăile în ușă continuau .
Zayn , gem în șoaptă .

- Lasă-l va crede că dormi , îmi spune și mă pune de asupra lui sărutându-mă .

Acum picioarele mele fiind de o parte a domeniului său . Mă trage mai aproape continuând sărutul el strângându-mi fesa dreaptă în palma sa .

- Cred că doarme Anne , recunosc vocea lui Mariano de după ușă și mă desprind de Zayn acum stand cu fundul pe adomenul lui .

- Crezi că mă va ierta ? întreabă mama cu speranță .

- Nu sunt sigur . Oricât de bine aș cunoaște-o pe Rose e foarte imprevizibilă . Dar după tot ce s-a întâmplat cred că va ierta foarte greu . îi răspunde sincer .

- Hai la somn , oftează mama dezamăgită .

Îmi întorc capul spre Zayn care se uita la mine înduioșător .

- O vei ierta , nu? mă întreabă și eu îmi cobor privirea spre pieptul său

-Nu sunt sigură , recunosc sinceră .

Zayn observând și-și așează mâna după ceafa mea trăgânduma spre el lipindu-și buzele de ale mele . Buzele mele curbanduse într-un zâmbet ușor peste buzele sale .

Dimineața:

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆
Sper că va plăcut și scuze pentru greșeli !

Com+Vot

Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum