Capitolul 10

3.7K 142 5
                                    

Zayn P.O.V

E 11 seara și Rose încă nu sa întors ! Îmi fac griji . Aș vrea foarte mult să aflu tot ce se petrece , nu doar eu ci și băieți și Gemma vrem să aflăm dar degeaba . Derek nu ne spune , Maria la fel , Anne și Robert nici de atât . Tot ce ne spun întruna e că decât Rose poate să ne spună . Asta-i foarte ciudat !
Dar Liam deja și-a făcut niște teorii .

Acum sunt la mine în cameră și admir tavanul alb . Până aud ușa deschizanduse , dar tot nu-mi întorc privirea de la tavan . După ce aud din nou cum ușa se închide la loc cineva sare pe mine . Tresar dar îmi revin când o văd pe Rose îmbrăcată la fel cum a plecat obosită cu un zâmbet ușor . Nu mai rezist și o întorc acum stând sub mine și o sărut . Ea răspuzându-mi imediat .

- De ce a durat atât? o întreb după ce ne-am despărțit din sărut.

- A trebuit să pregătesc sosirea unui partener de afaceri și a trebuit să mă acup de problema care mi-a creiat-o Robert , îmi răspunde rostindu-i numele în scârbă.

- Ce zici dacă îți dau un tricou de la mine ? Sunt sigur că te-ai saturat de aceste lucruri . îi spune și ea deja se află în fața dulapului meu.

Își ia un tricou negru cu craniu pe el . Își dă jos fusta apoi cămașa . Ce fund ! Ce sâni ! Tricoul meu îi vine ca o rochie , e până la genunchi.

-  Cum îmi stă? mă întreabă curioasă și face o mica piruetă.

- Sexi ,îi spun sincer și ea chicotește și se așează înapoi în pat.

Dar eu o iau de talie și o pun pe mine . O mâna o țin pe talia ei și cealaltă o plimb pe coapsă ei dreaptă . Ea are mâinile pe pieptul uită-nduse în ochii mei. Mă răsucesc acum eu stând peste ea . O apuc de coapsa stângă și o ridic până la mijlocul meu . O mâna e pe coapsa ei și cu cealaltă pe sprijn pentru a nu-mi lăsa toată greutatea pe ea . Rose își poziționează mâinile în parul meu trăgându-mă într-un sărut pasional .
Îi cer permisiunea de-a intra în lăcașul ei umed și mi-l oferă bucuroasă .

Buzele ei sunt așa de moi , dulci și se potrivesc perfect peste ale mele . Îmi plimb mâinile nestingherit pe piciorul ei și ea continuă să mă tragă de păr. Gemem amândoi de o dată și cobor cu săruturile pe gâtul ei dar se pare că cineva vrea să ne strige dispoziția !

Chiar când ne așteptăm mai puțin în camera intră... Nimeni altul decât Liam ! Când ne vede face ochii mari și gura îi atince podeaua .Eu cu Rose la fel facem ochii mari și eu mă dau de pe ea . Ne ridicăm în picioare și începem să borborism niște chestii pe care nici noi nu le înțelegem .

- Ce doamne iartă-mă ! începe după ce a ieșit din transă.

- Pai...Vezi tu...Noi , ne oprim și ne uităm unul la altul. Nu-i.Spune.Lui.Harry . continuăm tot la unison și el își masează fruntea cu o mână.

- Știam eu că se întâmplă ceva dubios cu voi ! ne spune și noi oftăm așezăndune pe pat.

Eu mă rezem de tăblia patului și Rose stă între picioarele mele rezemată de pieptul meu cu spatele și Liam sta pe marginea patului . El uită-nduse la noi cu o sprânceană ridicată .

- Decând sunteți împreună ? începe cu întrebările.

- De 2 zile , îi răspunde Rose spune sinceră și eu o sărut pe creștetul capului.

- De ce nu le spuneți și celorlalți ?întreabă din nou.

- Nu vrem ca Harry să se bage , îi spune eu și ea ridică o sprânceană.

- Nu cred că s-ar baga între voi ! spune și Rose își da ochii peste cap.

- Liam mi-e foarte somn ! Toată ziua am fost în gât cu mii de dosare așa că te rog frumos să pleci. Și dacă îndrăznești să-i spui ceva lui Harry mă voi asigura că nu vei mai avea vreodată copii , îl amenință și el imediat iese din cameră.

Se așează comod în pat și eu mă uit la ea cu o sprânceană ridicată . Până la urmă mă așez și eu comod îi iau îmbrațe trupul mic și îi sărut fruntea .

Rose P.O.V

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆
Sper că va plăcut și scuze pentru greșeli !

Com+Vot !

Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum