Capitolul 9

4K 148 7
                                    

Rose P.O.V

Trag tacticos din fumul toxic și încep să respir mai relaxată . Fug în camera lăsându-i pe toți și mai confuzi decât erau deja . Intru în baie îmi fac rutina pe fugă apoi mă îmbrac așa:

La machiaj îmi fac decât liniile de tuș negru și un ruj mat

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

La machiaj îmi fac decât liniile de tuș negru și un ruj mat . Îmi iau geanta de piele neagră lucioasă și cobor jos înapoi în living unde îmi iau rolul de șefa . Imediat cum ajung și gașca mă vede înghir în sec știind la ce să se aștepte . Mai ales că mi-am pus inelul . Dar au noroc că nu mi-am lăsat la vedere tatuajul .

Vedeți voi fiecare mafie are propriul simbol , simbolul mafiei mele fiind doi șerpi , unul alb și unul negru , și un trandafir . Cei doi șerpi fiind încolăciți în jurul trandafirului , capul șarpelui alb fiind îndreptat spre petale , iar cel negru spre partea opusă . Acesta este semnul întreg , dar având în vedere că mafia mea este chiar uriașă exista mai multe ranguri . Cei care abia se alătură primesc doar șarpele alb , după 5 ani îl primesc și pe cel alb , iar executivi din mafie au cei doi șerpi , cel alb având în interiorul său trandafiri , iar cel negru constelația . Doar capul mafiei are simbolul întreg tatuat , eu îl am puțin mai jos de ceafă .

- Max îți dau un avans de 10 minute să ajungi la agenție și săi aduni pe toți în sala de conferințe și să mi-se pregătească cafeaua. îi ordon și el deja aleargă afară. Fede ocupate de boșorog . îi spun și el deja e cu mâna pe telefon . Ceilalți duceți-vă să vă pregătiți , le ordon și lor.

Mă trântesc pe canapea și încep să meditez . Dar mama mă întrerupe .

- Scumpo... începe mama .

- N-am chef de tine ! Acum din cauza dragului tau soț nu doar că am fost pusă într-o lumină proastă în fața acelui lumi de care tu știi bine cum sunt regulile acolo. Dar va trebui să-i dau explicați și unui boșorog francez ! Așa că țineți cuvintele pentru tine și lasă-mă în pace măcar de data asta . o întrerup cu ochii închiși și cu mâinile încrucișate la piept încă stând pe canapea picior peste picior.

Chir dacă am ochii închiși îmi dau seama că toți se uită ciudat la mine și că mama și-a înghițit cuvintele.

- Îmi place inelul , spune și el și eu îmi deschid ochii ridicând o sprânceană.

Louis se uită la fratele meu ciudat și îi dă o palmă după ceafă . Dar asta ia făcut pe Robert , Derek și Maria să se uite la mâna mea .

- E serios , admite Derek și eu zămbesc batjocoritor.

- Păziți-vă spatele ! Pentru cea ce mi-ai făcut Spencer vei plăti scump . îi transmit înainte ca gașca să apară.

- Totul e gata putem pleca ! mă anunță Fede și eu mă ridic.

Ies din casa intru în limuzină și începând să răsfoiesc niște dosare după ce mi-am pus ochelarii de vedere. Când ajungem mă dau jos din limuzină și în fața mea se afla una din cele mai mari clădiri din Londra .

Știu v-ați fi gândit că sediul este undeva prin pădure dar nu-i așa . Pentru a avea câte un alibi pentru când sunt suspectată de poliției mi-am creat câteva afaceri . Am hoteluri , restaurante , cluburi, fabrici și colaborez cu multe brenduri celebre.

Intru în clădire cu gașca în spatele meu . Intru în sala de conferințe furtună și mă așez în capătul mesei . Mă uit la ceilalți cu sub înțeles și Toni , unul din cei mai bun asasini al clanului preia cuvântul.

- Domnișoară Styles după cum vedeți suntem cu toții aici și din câte am înțeles de la Maximilian ați venit personal pentru transportul care ne-a fost sabotat . începe Toni și eu mă ridic în picioare.

- Sunteți niște incompetenți ! Cum ați putut să lăsați un altfel de transport neprotejat ? Credeam că aveți mai mult creier , dar se pare că m-am înșelat. De acum în colo nimeni nu ma ia o decizie fără acordul meu ! Ne-am înțeles ? încep ușor și ei deja închit în sec.

- Da domnișoară Styles , mă afirmă toți din încăpere speriați.

- Perfect ! Mâine va veni Dupont și vreau ca totul să fie pregatit. Acum eu mă duc la mine în birou și îi vreau pe cei care au fost martori la transport .le spun și ei deja se evaporă.

Îmi iau geanta și merg la mine în birou . Mă așez pe scaunul din piele și îmi beau cafeaua . În biroul meu își fac intrarea nepoliticos niște puști cam de aceași vârstă cu mine .

- Vă rog dacă tot n-ați bătut la ușă și intrați așa ca pe bulevard aruncațiva și pe canapele . le spun batjocoritor.

Ei se uit la mine confuzi și iau loc pe canapea .

- Tu cine ești și de ce stai pe locul șefului? mă întreabă un băiat cu parul negru ca tăciunele și ochii căprui.

- Șef ? Scumpule tu nu știi cine conduce defapt această mafie? întreb cu o voce șocată falsă.

- Tot ce știm despre el sau ea e numele de familie . murmură tot primul băiat și pe mine mă bufnește râsul.

- Vă rog prezentațivă , îi rog când mă mai potolesc din râs.

- Eu sunt Edward , ei sunt Maya . arătă spre o fată înaltă cu parul creț scurt negru , ochii negri și un ten închis la culoare. Anna-Mari , o fată blondă și ochii caprui-verzui . și el e Hanry .un tip cu parul cârlionțat și ochii căprui .

- Ați spus că-i știți numele de familie așa că spunețil ! spun zâmbind în colțul gurii.

- Styles , spune Hanry și eu încep să zâmbesc.

- Stai să ghicesc tu ești vreo curvă de-a șefului . își dă cu părerea Anne și eu mă abțin să nu-i bag pistolul pe gât.

- Ești proastă sau doar blondă naturală?întreb și eu.

- Anne stai cuminte , îi spune Maya când ea vroia să sară pe mine și eu îmi dau ochii peste cap plictisită.

Mă ridic de la birou și băieți deja salivează când mă văd de-a întregul . Mă rezem cu fundul de birou și îmi las mâna cu inelul la vedere .

- Eu sunt Rosalind Styles , mă prezint până la urmă și îmi pun mâna cu inelul pe bărbie.

Ei deja începând să înghita în sec...

Zayn P.O.V

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆

Sper că va plăcut și scuze pentru greșeli!

Com+Vot !

Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum