Capitolul 31

2.3K 95 11
                                    

Îmi frământă sâni pe rând în timp ce își face de cap cu gatul meu . Îl sărută , linge și mușcă . Îmi mușc buza de jos și gem în adevăratul sens al cuvântului .

- Zayn ! Îi gem numele cu putere atunci când începe să-și facă de cap cu sfârcurile mele .

Printr-o mișcare rapidă a mâinilor sale îmi dă jos pantaloni și gem surprinsă . Îmi sărută interiorul coapsei și urcă pana sub buricul meu .

Scapă și de ultimul material care îi stătea în cale și se ridică spre mine . Îi dau jos pantaloni și boxeri , ajutată de el. Și gem când își mișcă capul spre feminitatea mea .

Scoate un prezervativ din sertar și și-l pune fără să mai stea pe gânduri . Se uită în ochii mei și dau afirmativ din cap fără să mă mai gândesc de două ori .

Intră încep în mine și simt cum se rupe ceva în mine . Îmi strâng ușor picioarele iar Zayn se oprește puțin.

- Rose... Îmi șoptește ușor și nesigur numele .

- Continuă ! Îl îndemn și el se împinge ușor și cu grijă în mine .

Îmi strâng ochii și îmi înfig ușor unghiile în spatele lui Zayn . Geme și începe să facă mișcări grijulii în mine .

Treptat durerea se ameliorează și Zayn mărește ritmul foarte grijuliu . Îmi sărută gâtul , sâni , fruntea și buzele .

Mișcările sale încep să devină amețitoare și camera se umple de gemete ! Îmi dau drumul gemând tare și arcuindu-mi spatele . După încă câteva mișcări bruște își dă și Zayn drumul .

Își relaxează trupul și după câteva minute în care am stat nemișcați Zayn iese din mine . Se așează lângă mine și îmi sărută fruntea .

Pune cearșaful negru peste noi și mă strânge la pieptul său . Mă ghemuiesc la pieptul său și zâmbesc obosită .

Zayn POV

Mă uit la Rose de câteva minute bune și zâmbesc . După ce am făcut dragoste amândoi am dormit iar eu m-am trezit înaintea ei și nu m-am putut abține s-o no admir !

Stă ghemuită lângă mine cu un zâmbet minuscul pe buze .

Încă îmi este greu să proceseze tot ce sa întâmplat în urmă cu câteva ore ! Rose e a mea ! Sunt primul bărbat din viața sa și mă mândresc cu asta !

O iubesc enorm și faptele care au avut loc cu puțin timp în urmă e dovada !

O sărut pe frunte și ea se ghemuiește și mai mult la pieptul meu . Chiar când vreau să cobor ușor din pat în camera sa buzna băieți împreună cu fetele .

Toți se uit la mine și Rose uimiți , dar Harry era nervos . Ridică degetul spre mine dar Iris îl ia repede de mână și îl scoate din cameră .

Așa că ceilalți îi urmează după ce îmi zâmbesc pervers și fac tot felul de semne .

După ce ies din cameră Rose murmură ceva și se ridică în șezut .

- Erai trează ! O întreb uimit și ea chicotește .

Își lipește ușor buzele de ale mele după se ridică din pat înfășurată în cearșaf . Se grăbește spre baie și chicotesc . Totuși sunt destul de uimit că sa ridicat cu atâta ușurință din pat.

Intru și eu după câteva minute și trupul subțire a lui Rose se vede ușor prin sticla cabinei de duș .

Intru și eu în duș și îmi așez mâinile pe talia ei . Tresare și se întoarce spre mine .

- Mai ți minte ce ți-am spus atunci când am făcut prima dată duș împreună . O întreb cu un zâmbet obraznic întipărit pe buze .

Obraji săi prind o nuanță rozalie ! Chicotesc și încep să-i sărut gâtul . Geme și rânjesc .

O îndemn să-și încolăcească picioarele în jurul abdomenului meu . Îmi izbesc buzele de ale lui Rose și intru ușor în ea . Rose geme în gura mea și la fel fac și eu . Încep să fac mișcări ușoare în ea și Rose își îngroapă capul în scorbura gâtului meu .

Rose POV:

Îmi iau o pereche de pantaloni de trening , un tricou larg de-a supra buricului , îmi prind părul într-un coc dezordonat și îmi iau papuceii pufoși de casa în picioare .

- Ce zici să coborâm ? Cred că și tu aștepți niște explicații din partea olora ! Îmi Șoptește Zayn la ureche .

- Sigur ! Îi spun zâmbind așa că coborâm la parter .

Îi vedem pe toți în living și Harry era cam nervos . Când ne vede se întreaptă țintă spre Zayn cu mâinile ridicate ca și cum ar vrea să-l omoare .

- Nici mă măcar să nu încerci Harold ! Eu no să reacționeze așa când îmi vei spune că ești împreună cu Iris... Oops ! Spun când îmi dau seama ce gafă am făcut .

- Știai ? Întreabă el împreună cu Iris de-o dată .

- Normal că știam ! Nu sunt proastă ! Știu foarte bine că și voi aveți o relație cu una din prietenele mele ! Și mai știu că Maria e însărcinată cu copilul tau Fede ! Dau totul în vileag și absolut toți par uimiți .

Liam deschide gura să spună ceva dar în încăpere intră un miros amețitor și așa ne face să tușim . Un fum des apare parca de nicăieri și eu mă sprijin de Zayn care imediat mă ia îmbrațe .

- O nu ! Șoptesc și simt cum pleoapele îmi devin din ce în ce mai grele .

To be continued


Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum