Capitolul 25

2.2K 99 27
                                    

Rose POV

Nu știu de ce toți se comporta așa de ciudat.... Parca fetele se abțin așa de mult sa nu sară să-l bată pe Ian și asta chiar e ciudat... Toți se comporta ciudată și par mai ciudați... Adică parca par mai maturi... Nu știu exact cum să mă explic .

Bărbatul care împarte aceialasi salon cu mine mă privește așa de îndurerat și chiar nu știu de ce... Eu nu îmi amintesc cum am ajuns aici... Poate am avut vreo cădere de calciu... Puțin probabil... Adică dacă aveam o cădere de calciu nu aveam răni așa de urate pe corp și piciorul meu stâng ajungea în ghips .

Poate am avut un accident la unul dintre antrenamente ? Poate am avut un accident de mașină sau cu motocicleta ?

Oricum orice e posibil . Totuși cea ce mi se mai parte ciudată este ca toți evita subiectul “Tata„. Poate e plecat în vreo misiune ? Nu e prima data .

Totuși am un sentiment așa se ciudat... Parca îmi vine să-l bat pe Ian sau să-l împușc .

- De ce am sentimentul că îmi vine să te omor ? Îl întreb dintr-o dată pe Ian și el tresare . Nu mă băga în seamă . Mă doare capul . Spun în timp ce îmi masez fruntea .

- Scumpo ! Spune mama intrând în salon împreună cu Ares . Vine spre mine și mă îmbrățișează . Îi răspund la îmbrățișare confuză . Mă sărută pe frunte și se uita amenințător la Ian .

Ares vine lângă patul meu și începe să mârâie la Ian aratandu-și colți .

- Ares . Îi atrag atenția . El doar își ia poziție de atac și Ian se dă mai încolo .

Ares se plimba prin jurul său la fel ca un prădător și eu încep să mă panichez puțin .

- Ares . Îi atrage atenția și băiatul de pe celălalt pat .

Ares se îndreaptă spre acel bărbat și sare lângă el . Bărbatul începe să-l mângâie și Ares se pisicește pe lângă el.

Ochii mei devin cât cepele și privesc uimită spre cei doi . E uimitor !

- Te plece... Spun uimită și el începe să mă privească nostalgic .

- Da . Șoptește

Deschid gura să-l întreb ceva dar pe ușa salonului intră doctorul . Mama se dă la o parte și doctorul se pune în fața mea . Îmi bagă o lanternă în ochii și mă pune sa urmăresc lumina .

După ce mă consultă se duce la băiat . Dar se oprește când îl vede pe Ares .

- Ares vino la mama . Îi spun și el îl ocolește pe doctor și se pune jos lângă patul meu .

Zayn P.O.V

După consult toți pleacă . Nu mai puteau rămâne văzând cum Rose se tot sărută cu Ian . Dar n-au plecat fără să nu-l ia și pe el .

Acum mă uit la Rose cum doarme și mă simt... Gol... Distrus și uitat .

Mă doare al dreacu de rău s-o văd pe lângă acel criminal ! Aș vrea să mă ridic și s-o sărut dar doar stau pe patul meu și o privesc . Ares stă cat mai aproape de ea . O păzește ca ochii din cap .

Atunci când a vrut să-l atace pe Ian mi-am dat seama că el chiar știe ce se întâmplă . El știe ce nedreptăți a făcut Ian , știe cât a suferit stăpâna sa din cauza lui .

Dar atunci când m-am uitat în ochii săi am văzut cât de panicată e și toată ura pe care odată o vedeam în ochii ei doar când îmi vorbea de el... Acum a dispărut îl privea la fel cum mă privea pe mine... Cu iubire dar îi lipsea aceea scânteie .

Mă uit la mana pe care avea inelul de la mine și mă mir cum nu la observat... Dar era prea ocupata cu Ian... Nu o urăsc și nici nu sunt supărată pe ea... O iubesc în continuare la fel de mult... Știu că face cea ce obișnuia înainte...

Sper doar sa își revină repede că mă doare ca dreacu s-o văd așa de distanta....

∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆∆

Sper că va plăcut și scuze pentru greșeli !!!!


Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum