Capitolul 32

2.5K 96 21
                                    

Îmi deschid amorțită ochii și mă uit prin jur panicată . Mă uit prin jur și nu îi văd pe nicăieri pe ceilalți . Tot ce observ este o încăpere întunecată și umedă , iar singura sursa de lumina era o fereastra care era chiar la câțiva metri buni de mine .

- Zayn , Harry , gașca ?! Țip puțin panicată .

- Suntem în spatele tau ! Aud vocea groasă a lui Zayn și asta mă face să răsuflu ușurată .

Îmi întorc capul cât pot și îi observ legați de perete . Și asta mă face să observ că eu sunt cu un metru , doi maxim , în fața lor legata de un scaun .

- Deci eu sunt exponatul principal , nu-i așa Jack ? Întreb plictisită și imediat niște pași apăsați și niște aplauze în bătaie de joc se fac auzete .

În lumină pășește un bărbat de o înălțime medie , blond , cu ochii negrii , piele palidă , cu câteva piercing-uri în urechi și îmbrăcat la costum .

- Mă bucur sa te revăd frumoasa mea Rose ! Îmi pronunță apăsat și cu accentul acela a lui ciudat numele . Ți-ai dat foarte repede seama despre cine e la mijloc ! Jur că aș fi pariat că ai fi pomenit de Ian ! Continuă sarcastic .

- Poate ! Dar ști cunosc un singur rahat cu ochii ! Spun dând din umeri iar el își încordează maxilarul . Ian este un nenorocit incurabil , fără scrupule , scula minuscula , fără creier , un gândac de bucătărie care trebuie calcat cu prima ocazie și acum că mi-ai auzit serenada poți să ieși Ian ! Continui scârbită .

- De unde ști că am sculă minuscula atâta timp cât te-ai dăruit acelui rahat ! Spune făcând referire la Zayn foarte nervos .

- Scumpete te-am văzut se multe ori în boxeri și crede-mă că e foarte evident ! Apropo te rog nu mai vorbi de tine la persoana a doua , ești enervat ! Îipun cu un aer de divă , asta va fi mai amuzant decât am crezut .

- Târfă ! Se pare că Dimitri a avut dreptate în privința că tu doar jucai teatru ! Mârâie .

- Acum sunt târfă ? Parcă cu câteva ore în urmă eram iubito , iubirică , dragostea mea , iepuraș , suflețel , prăjiturică ! Spun amuzată și Jack scapă un mic chicot .

- Frate ! Oricât de mult o urăsc pe Rose trebuie sa recunosc că e bună la întors replici și e chiar amuzată ! Recunoaște Jack și eu rânjesc .

- Ei bine trebuie și eu să recunosc că ești un tembel ! Recunoaște și Ian .

Iar acum doamnelor și domnilor acești doi maimuțoi încep să se ea la ceartă între ei și mie îmi dau timp să evadez . Pe bune sfoară ? Ei au auzit de cătușe sau lanțuri ?

Ce amatorii ! Și ce noduri slabe ! Până și un copil de 5 ani reușește să scape de aici !

Mă ridic de pe scaun amuzată și încep să mă întind .

Zayn POV

Ar trebui să fiu speriat sau amuzat ? Ian și acel Jack se ceartă mai ceva ca niște copii și cea ce mă uimește este faptul că Rose se ridică fără nicio dificultate de pe acel scaun .

Chicotesc ușor și îl văd pe Robert , Mariano , Derek , Max , Ares plus alți bărbați cum dau buzna în încăpere.

Rose îi lovește printr-o lovitură rapidă pe cei doi cu picioarele după cap . Dar se pare că nu se lăsa așa ușori doborâți și ripostează .

Încăperea se umple cu mai mulți oameni și fără să realizez încep să se audă focuri de armă . Peste tot era o harmalaie uriașă .

Derek vine spre noi și ne dezleagă . Mă uit după Rose și o văd cum îi bate pe doi tipi de-o dată . Notă , nu o enerva niciodată !

De nicăieri Jack apare în spatele ei și încarcă arma . Fac ochii mari și mă pregătesc să strig sau să fac ceva , orice dar prea târziu . Jack apăsă pe trăgaci dar glonțul în loc să ajungă la Rose îl primește Ares pentru că a sărit în spatele ei și a primit glonțul .

Rose se întoarce și ochii ei se umezesc . Fără să mai stea pe gânduri se îndreptară spre Jack și îl lovește cu pumnul și îi fura arma din mână. O încerca și apăsă pe trăgaci .

Îmi închid ochii și oftez neputincios . Mă îndrept cu pași alerți spre Rose și toată hărmălaia se oprește atunci când Robert îl încătușează pe Ian .

Mă așez lângă Rose care stătea lângă Ares și avea capul sau în poala . Îi mângâia creștetul capului cu lacrimi în ochii și o îmbrățișez .

Își îngroapă capul în scorbura gâtului meu și da drumul la lacrimi .

O lună mai târziu:

- Toată lumea liniște ! Urlă Rose și imediat toți se așează unde vede cu ochiul și sunt atenți la televizor.

- Vreau mâncare chinezească ! Se trezește Maria și Fede își dă capul pe spate .

- Și eu vreau ! Spune și Helen .

Mariano imediat se ridică de jos împreună cu Fede și se îndrept spre bucătărie . Noi ceilalți începem să râdem și să fim atenți în continuare la film .

Chiar dacă a trecut debia o lună totul a revenit la normal , chiar mai bine ! Toți am aflat că Rose nu-i urăște pe Robert și Derek . De fapt chiar îi iubește , se pare că acesta a fost doar un plan pentru al prinde pe acel Jack sau al omorâ

Și se pare că Derek e gay ! Știu surprinzător ! Și Safaa deja își făcuse planuri ! Chestia amuzantă aici e faptul că Safaa chiar a crezut că eu o voi lăsa să aibă de-a face cu un tip ca Derek , plus e prea mică !

Sfârșit

Gemeni StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum