Lider Seçimi

254 26 142
                                    

Kapıyı tıklayarak odaya girdi Jaehee

-Yemek hazır.

Yatağında müzik dinleyerek uzanan Soobin, kulaklıkları çıkararak, kapıdaki kızın ne dediğini duymadığı için tekrar sordu.

-Yemeği hazırladım. Herkes içerde. Sen de gel hadi.

Başını sallayarak cevap verdi Soobin. Hem şirketteki yoğun çalışma, hem de okuldaki sınavları yoruyordu onu. Derslere giremeden sınavlara çalışmak yeterince zorken bir de grup içindeki tartışmalar onu iyice yıpratmıştı.

Telefonunu kulaklığıyla beraber masasının üzerine bırakıp mutfağa ilerledi. Masada sessizce yemeklerini yiyen arkadaşlarına katıldı o da.

Soobin, her ne kadar her birine tek tek kızgın olsa da, ortamı yatıştırması gerektiğini de biliyordu.

-Yine salata mı yiyorsun Linayah?

Angelina; kafasını kaldırıp, Soobin'e baktıktan sonra aşağı yukarı salladı. Yemek sırası kendisinde olan Jaehee, kendini savunurcasına:

-Herkes güveç istedi. Lina'ya sordum, gelirken yeni salata malzeme aldığını söyledi.

Lina, Soobin'e gülümsedi. Kore yemekleri kendisine ağır geliyordu, ki kendisi vejeteryandı zaten. Parmesan rendelediği salatasını isaret ederek:

-Yemeğimin tadına bakmak için böyle konuşuyorsunuz bence.(bu kız önceki bölümde konuşamıyordu demeyin. Telafuz edemediği şeyler elbet ki var. Ben o kısımlarda tam konuşamadığını hatırlatacağım size)

Diyerek güldü. Soobin de gülerek cevapladı onu.

-Yok kalsın. Sen otlamaya devam et. Otçul varlık.

Dedikten sonra kahkaha attı. Onun gülüşüyle, EunByeol kafasını kaldırdı cesaretle. Soobin de ona baktı, en büyük ve en eski stajyer olarak tabi ki de her şeyi sineye çekip eskisi gibi davranmak onun huy edindiği göreviydi. Sorumluluktan ne kadar kaçmaya çalışırsa çalışsın kendisini yine aynı yerde buluyordu işte. Sorumluluğun göbeğinde...

-Buna göbek salata diyorlarmış sanırım.

Diyen Eunjung'a bilmem dercesine dudağını büktü Angelina.

-Salata ama göbek. Bu biraz ilginç.

Jaehee de mırıldanarak katılmıştı göbek muhabbetine. Soobin de konuyu kapatmak için tekrar düz ifadesine döndü.

-Göbek kelimesini bu evde kullanmak yok. Hadi herkes yemeğini yesin. Yemekten sonra biraz konuşalım. Sonra şirkete geçeceğiz zaten.

Jaehee aegyolu bir şekilde ah geçirdi.

-Uykusuzluktan gözlerim içeri göçtü. Güzel görünmüyorum.

Jaehee'nin yanındaki Lina kızın yanaklarını sıkarak:

-Sen her halinle güzelsin J.hee(Lina Jeyhi olarak telafuz ettiği için öyle yazdım.)

Jaehee de Lina'nın ellerine vurdu.

-Yanaklarım sarkacak. Yapma şunu. Bu hafta rap dersine Yoongi oppa da gelebilirmiş, ufak tüyolar vermek için. Ben bu gece uykumu almak istiyorum.

-Valla ne yalan söleyim, ben de çok yorgunum ve evde kalıp şarkıyı tamamlamam lazım. PDnim, hafta içinde görmek istediğini söyledi ve ben...
Daha yeni başladım.

Lina çıkacak albümleri için kendi şarkılarından birini tekrar düzenleyip, kurula sunacaktı. Heyecandan ve stresten henüz yapamamış olsa da düzenlemek yerine yeni bir şarkıya başlama kararı alıp bunu da üyeleri düşünerek yapmaya çalışıyordu. Alt yapısı hazır sayılırdı. Fakat içine sinmeyen bölümleri vardı bu gece onunla ve söz yazmakla uğraşacaktı..

Violet Flame 🌈Bighit's New Girl Group (with BTS) Where stories live. Discover now