İki gün kala...

133 13 79
                                    

Bölüme tek kelime yazamıyorken, ilham perileri beni terk edip yerlerini bok böceklerine bırakmışken, hikaye yazmaktan soğumuşken, gün ışığı gibi gelip beni rahatlatan Elitoşum @universalalien sayesinde bu bölümün tamamlandığını söylemekten onur duyarım. Hikayeyi düzenleyecek bile zaman olmadı. Elitoşum yazmışsa güzel yazmıştır diyerek, sizi de bu güzelliğe davet ediyorum.

@swaggerdandy her ne kadar burada olmasa da, kıskanmasın. Bir dahakine de o yazar n'olacak canııığmmm. Aaa... Tabiki de işime geliyo.

İyi okumalaaar.. 18 haziran 2018

<·><·><·><·><·><·><·><·><·><·><·><·>

- Tamam yeter ağlama.

Jaehee, dizlerini karnına cekmiş, kollarını da bacaklarına sarmış, kafasını da dinlerinin üzerine yaslanmış, içli içli ağlıyordu.

-Jaehee gözlerin şişecek ağlama artık.

Diğer kızlar etrafında toplanmış onu yatistirmaya çalışsalar da başarılı olamamışlardı.

-Unni. İki gün sonra, canlı yayında gözlerin şiş şiş mi görünsün? Onu mu istiyorsun?

Dediğinde Jaehee daha da şiddetli ağlamaya başladı. Eunbyeol kardeşinin kafasına vurdu hafifçe.

-Niye hatırlatıyorsun?

-Hatırlatmasam da unutamaz bence. Kim ilk canlı yayınının olacağı günü, aynı zamanda kliplerinin yayınlanacağı, albüm satışlarının başlayacağı günü unutur ki?

Jaehee, Eunjung'un ağzını kapatmaya çalışan Angelina'yı durdurdu.

-Haklı. Unutabileceğim bir şey değil.

-Daha iyi misin Heehee?

Başını iki yana salladı.

-Değilim. Ve bu geçmeden de olamam.

Diyerek tam burnunun ucundaki sivilceyi işaret etti.

Evet. Şirketin onlara tanıdığı üç aylık zaman nihayet sona etmişti. Bir yandan danslarını pekiştirip, bir yandan kliplerini çektiler, bir yandan derslerine devam edip, fotoğraf çekimlerinden bir diğerine gittiler. Oldukça yoğun geçen zaman içerisinde birbirlerinin en küçük sırlarını keşfettiler. Kah güldüler kah ağladılar. Yeri geldi aç yattılar. Fakat birinin gözünde bile pişmanlık yoktu. Ne nasırlaşan ayaklarını düşündüler ne de ağrıyan bellerini.

Tam iki gün sonra bekledikleri ana kavuşacaklardı çünkü. Jaehee'nin ağlaması da canlı yayında kötü görüneceği düşünmesiydi. Geçen kısa zamanda Jaehee de olanların ciddiyetinin farkına varıp kendini toparlamış ve çok çalışarak diğerlerine yetişmişti. Bir çok yönden geliştirmişti kendini. Neden grupta olduğunu sorgulayanlara inat, neden onca insan içinden Violet Flame'de çıkış yapmaya hak kazandığını kanıtlamıştı.

Tek değişiklik o da değildi.

Angelina, asla giymem dediği eteklerden birini giymişti.

Soobin; ciddi anlamda aegyo dersleri almıştı.

Eunbyeol; işine yarar bahanesiyle sexy dans hareketleri öğrenmişti.

Eunjung; uzun parmaklarını avantaja çevirmek için keman öğrenmeye başlamış, beceremediğinde "Ben bu sesi ağzımla çıkarırım!" diyerek yeni bir yeteneğini keşfetmişti.

Jaehee; Yoongi'ye özenip basket topu çevirmeye çalıştığında kırılan tırnakları yüzünden başka bir şey denemeye karar vermiş ve daha yumuşak bir top alarak sektirme antremanları yapmış ve ayak içiyle gayet iyi sonuçlar elde ettiğini farketmişti.

Violet Flame 🌈Bighit's New Girl Group (with BTS) Where stories live. Discover now