Neler Oluyor Hayatta?

44 8 182
                                    

Öhöm.. Hikayenin en uzun bölümü sizlerle. Eğer bir editörüm olsaydı eminim yarısından fazlasını silerdi bölümün. Çünkü aşırı diyaloglu bir bölüm oldu sanırım. Sanırım diyorum çünkü unuttum. Sadece son sahnesini hatırlıyom. Ehehehe

İyi okumalar..

Saygılar efendi...

***

Day6, Under Pressure'ın introsunu çalarken, karanlıkta kalıyorlardı. Kızlar sahne altından yukarı çıkarlarken, alkışlar da onlarla yükseliyordu. Yukarı çıktıklarında bütün sahne sahne aydınlandı ve bir çok çığlık ve alkış duyuldu. Erkekler hala sözsüz bir şekilde Under Pressure'ı çalıyorken, Violet Flame de yerlerini aldıklarında, Fun'dan We are Young'u söylemeye başlamışlardı. Soobin'in girdiği parçaya Sungjin devam etmişti. Koro kısmını hep beraber söyledikleri parçanın, yüksek noktalarını ise Eunjung üstlenmişti. Tam gençlik sarkısı olan bu şarkı, sözlerin anlamlarını bilmeseler de, dinleyenleri örgütlenmeye itiyordu. Müzikal tadında sergiledikleri şarkının bitişini koro halinde söyledikten sonra, bir kez daha Under Pressure'ı çaldılar. Kızlar, tekrar yerlerini aldıklarında, şarkı bir kez daha değişti ve koro halinde "Can anybody find me somebody to love?" kısmını söyleyerek şarkıya girdiler. Freddie Mercury'nin biyografisi niteliğinde olan, grubun meşhur şarkılarından biri ile aynı isme sahip Bohemian Rhapsody adlı Queen filminin bir kaç ay önce çıkmış olması, Queen hayranlarını ve filmle beraber grubu tanıyan ve şarkılarını öğrenmiş olanları heyecanlandırmıştı.

İzleyenlerin coşkulu alkışlarıyla sahneden inip, yaptıkları işi kutlamak için birbirlerine sarıldılar.

-Yüksek notam nasıldı?

-Provalardan daha iyiydi Ruby. Aferin sana.

Soobin kızı övdükten sonra, sarıldı. Eunjung da yüzündeki gülümsemeyle ona sarılıyordu.

-Çok iyi çaldınız beyler. Bravo.

Eunjung, Soobin'den ayrıldıktan sonra, hiç huyu olmasa da Day6 grubunu övdü. Erkekler de ona teşekkürlerini ilettikten sonra sahnelerini tekrar kutladılar. İki grup da kendilerine ait dinlenme odalarına geçtiklerinde, kızlar menajerleri ile derin bir muhabbete dalmıştı. Biri hariç..

Lina karşısındaki manzaradan hoşnut değildi. Güzel bir ortam vardı fakat kendisi dahil değildi. Kendini sorguladı. İstediği bu değildi fakat ağzını açıp, tek kelime de edemiyordu. Telefonu ile uğraşmaya başladı.

-Bu yıl hiç bitmesin istiyorum. Çok güzel bir yıl değil mi?

Jaehee gözlerini kapatıp, yılın ona kattığı güzellikleri düşündü. Violet Flame, Vi-Fi ve Jungkook. Birden bire çok sevilen, çok da seven bir insana dönüşmüştü. Bunların hepsi grup sayesindeydi.

-Aynen Jaehee. Bu yıl iyisiyle kötüsüyle çok güzel bir yıldı. 2018'i hiç umutamam sanırım.

Soobin konuşurken Taeyong ile göz göze gelmişlerdi.

-Bu yılı aşk yılı ilan ediyorum.

Deyip, elindeki kola bardağını havaya kaldırdı Jaehee.

-Hıığğ.. Aşk, popom.

Eunbyeol mırıldandığında, kşmse onu duymamıştı. Fakat o 2018'e kızgındı. Kendisini böylesine hayal kırıklığına uğrattığı için. Seungho'nun dediklerini unutamıyordu. Resmen kendisi ile dalga geçmişti.

-Göstericem ona.

Sinirle elindeki bardağı sıkarken, dediğini bu kez herkes duymuştu.

-2019'a diyorum. Görecekler yeni yılda nasıl bir Byeol olacağımı.

Violet Flame 🌈Bighit's New Girl Group (with BTS) Where stories live. Discover now