Temizlik Mi? Almiyim Canım Ya.

84 9 236
                                    

Sanırım hikayeyi güncel takip eden 25-30 kişi var. Yorum ya da vote olmadığı için sizi tanımıyorum. Fakat hepinize tek tek teşekkür etmek istedim. 

Devam etmem için beni cesaretlendiren nedenlerden biri de bu. Ben sadece biz okuyoruz diye hayıflanıyordum da kendi grubumuz içinde. Biliyorsunuz bu hikayenin çıkışı bir KakaoTalk grubunda oldu. Onu da kısa bi anlatayım.

Öhöm. Şimdi biz sürekli şarkı söyleyip ses kaydı atıyorduk birbirimize. Çamaşırlar dökülsün. Genelde universalalien ile ben atıyorduk. swaggerdandy katılmıyordu o kayıtlara ama her birini dinleyip, bize güzelce gaz veriyodu (en azından bana ehe) sonra bir gün yanlış hatırlamıyorsam elitoşun gönderdiği ses kaydı açıkken ben de kayıt almıştım. Düet yapmış olduk. AHAHHAHAHA. Allahım ne kadar kırık kafamız var. Sonra işte şarkı üzerine konuştuk falan filan derken öyle hayal ederken ben de dedim neden hikayesini yazmıyorum? Başlamam hiç kolay olmadı. Grubun adından kişilere, isimlerine, grubun adının anlamı, çıkış tarihi falan filan derken biraz zaman geçti sanırım. Ben bşraz titiz çalışıyorum aslında ama hazırladıklarımı yazmayı ya da buraya atmayı unutuyorum. Sanırım tüm mesele kafamı rahatlatmak. Evet hikayedeki diğer kişiler R-Me-99 jintoşun kardeşi oluyor. İsim olarak tanıyorduk o zamanlar. Bir de sesinin güzel olduğunu biliyorduk. Dedüm neden o da katılmasın? Bir de MrBlondeHero var tabi namı değer Jaehee. Kendisinden şu sıralar haber alınamıyor. Belki de kendisini Yoongi'nin menajeri olarka hayal ediyorken, birden grubun en kokoş kızı olarak bulduğu içindir bilmiyorum. Eğer öyleyse özürlerimi sunarım. Umarım hikayenin devamını okumaz. Çünkü Mr dan anlayacağınız üzere o bir erkek. Biası Yoongi olduğundan Jaehee'yi Yoongi ile yapacaktım. Sonra beni, Lina ile Yoongi'yi çift yaomam konusunda ikna ettiler. Hatta onunla değil de başkasıyla evlendirecektim Lina'yı. Dedikleri oldu. Lina'yı Yoongi ile eşleştirdim. Jaehee'yi de Jungkook'a yaptık çok da güzel oldu. Gelecekten kesitler atıyordum. Dedim bu hikayeyi bitiremem ben en azından aklımda nasıl bişeyler olduğunu yazayım. Yani ilerisi için ne gibi planlarım var onu göstermek istedim. Biraz gizem olsun istedim ama maalesef çok değerli 94'lü arkadaşlarım memlekette başka sorun yokmuşcasına eşelediler ve tüm gizemi bozdular. Açıkcası o kadar çok teorileri vardı ki hikayenin aslı neydi unuttum.

Neyse bir dönem hiç yazmadım. Ama deli gibi de merak ediyorum hikayeyi. Merak ediyorum çünkü bi taslak var ama kurgu yok bu hikayede. Hep doğaçlama. Bildiğim tek şey hikayenin sonu. (Hepsi ölür. Şaka şaka. Ama ölecekler.) onun dışında ne olacağını ben de bilmiyorum. Yani yazarken heyecanlanıyorum, bazen gülmekten kendimi alamıyorum. Öyle bir yer oluyor duygulanıp ağlayabiliyorum. Aslında tüm duyguyu size geçiremiyorum biliyorum. Çünkü telefondan yazdığım için bileklerim çabuk ağrıyor. O yüzden de duygudan çabuk çıkıyorum. Geçenlerde Sinop'daydım. Pcden yazayım dedim. Y harfi bozuk biraz bastırman gerekiyor. Sinir olurum öyle şeylere. İnadına Y ile başlayan şeyler yazasım geldi. "Yukarıya yaklaşırken yemek yiyeyim de yemek yeme yeteneğimi yöstereyim yillete." bunun gibi şeyler işte. Neyse ondan sonra yazasım kaçmıştı zaten ben de gittim dizi izledim bir sürü. Buraya gelince de tekrar telefondan yazdım.

Ben şimdi bunları neden yazdım? Beni tanımanızı istedim. He bi de dün yeğenimle beraber uyuduk. (Bunu yazdığımda daha şubat ayındaydık. Yani dün değil aslında) Allahım böyle huzurlu bir uyku yok. Allah herkese teyze olmayı nasip etsin. Ya da hala. Ya da amca ya da dayı. Sonu yok bunun.

Bu arada insan yeğeni olduktan sonra şunu düşünüyor: bunu bu kadar çok seviyorsam kendi çocuğumu kim bilir nasıl severim.

Ahh hayal bile edemiyorum. Bu arada ben buraya nasıl geldim? Bilmiyorum. Bu aralar biraz duygusalım. Herkes gibi. Neyse bu kadar. Çok konuştum. Okuduysanız (ben okumazdım ehe) teşekkür ederim.

Violet Flame 🌈Bighit's New Girl Group (with BTS) Onde histórias criam vida. Descubra agora