Ben Kimim:

59 7 156
                                    

Çok bir şey diyesim yok. Görüyorsunuz. İyi okumalar.

Saygılar..

...

-Evet haklısın. Özür dilerim. Dediğim gibi, düşünmeden söylemiştim.

Karşıdakinin konuşmasını dinledi. Gün içinde evden dışarı adım atmayıp, gelen telefonlara cevap vermişti. Arayanlar arasında: Babası tatilde olduğu için şirket işleri ile uğraşan Seungho, Jaehee'ye yaranmak için her yolu deneyen Jungkook, çıkan haberde ismen olmasa da dolaylı yoldan bahsi geçen Sungdeuk, her daim düşünceli Seokjin ve birkaç şirket çalışanı vardı. Telefondaki ise Hoseok'tu.

-Ben nereden bilebilirdim ki böyle bir hikaye uyduracaklarını?

Hoseok'un haberi öğrendikten sonraki üçüncü arayışıydı. Lina'nın ideal tipi olarak kendi adını vermesine tepki göstermişti. Arkadaş olsalar da bile insanların eline malzeme verdiğini düşünüyordu Hoseok. Lina bunu inkar etse de mahcubiyetinden ötürü sesini fazla çıkaramıyordu.

-Hoseokah.. Sen bilerek mi yaptığımı düşünüyorsun? Bütün gün özür diledim, açıklama yaptım. Hala aynı şeyleri söylüyorsun bana.

Hoseok sustu. Lina, bir süre konuşmasını bekledi.

-Tüm sorumluluk benim. Bir şekilde insanların akıllarındaki soru işaretlerini gidermeye çalışacağım. Bir yanlış anlaşılma yüzünden bana cephe aldığına inanamıyorum. Arkadaşız sanmıştım.

Hoseok kendini açıklamaya çalışacakken, Lina telefonu kapattı yüzüne. Kararını vermişti. Bütün bir gün aynı şeyi düşünüp durmuştu. Telefonunu tekrar eline alıp, Seungho'yu aradı.

***

-İznimi aldım. Karışmayın bana.

Eunbyeol kızın kolunu bırakmıyordu.

-Lina saçmalama. Bunun sonu nereye gidiyor farkında değil misin?

Lina, kızın direkt gözlerine baktı.

-Farkındayım. Ne olacaksa olsun. Benim bir günahım yok!

Eunbyeol, çaresizlikle koltukta oturup, bir noktaya odaklanmış Soobin'e baktı.

-Sen de bişey desene.

-Lina'ya güveniyorum. Bir şey yapmaya kalktıysa, enine boyuna düşünmüştür.

Lina kıza bakıp tebessüm etti. Soobin ona bakmıyordu. Rahat görünse de endişe içini yiyip bitiriyordu. Haberin çıkışı üzerinden 24 saatten fazla zaman geçmişti. Lina ona aklındaki fikri söylediğinde tıpkı Eunbyeol gibi karşı çıkmıştı. Daha sonra da kendisini desteklemesi için ondan söz vermesini istemiş, makul da sebepler söylemişti. Şimdi ise Lina'yı vaz geçirmek için aklındaki türlü senaryoları çeviriyor, hangisinin işe yarayacağını bulmaya çalışıyordu. Lina'yı ısrarla aramayı reddeden Yoongi'ye, kızı arayıp, onu ikna etmesi için yalvarmayı bile düşündü. Aramıştı da... Fakat Yoongi, kızların canlı yayını esnasında ideal tiplerini seçerken, Lina'nın kendi adını söylememiş olmasına bozulmuştu. Lina'nın haberi olmasa da o andan itibaren herkese trip atmaya başlamıştı Yoongi.

-İnanamıyorum sana Soobin ya. Tamam Lina sen de ne yaparsan yap tamam mı? Ben boş boş konuşuyorum. Zaten ben kimim ki?

Eunbyeol odasına geçtiğinde, Soobin de onu kontrol etmek için peşinden gitti. Salonda tek başına kalan Lina, iç çekerek etrafa baktı. Odasına gidip, çantasını alıp, kamufle olacak şekilde hazırlandıktan sonra sesini diğerlerine duyurmadan çıktı evden. Otoparkta Soobin'in arabasını aramaya başladı. Anahtarını gizlice almıştı. Arabayı bulduğunda ise hızlıca gitti yanına. Elini kapı koluna attığında araba ile konuştu.

Violet Flame 🌈Bighit's New Girl Group (with BTS) Where stories live. Discover now