Kapitel 1

788 16 2
                                    

Jag borstade mitt mellan långa bruna hår samtidigt som jag stog och skrek på Oscar.

"Men seriöst Oscar på riktigt?! Jag orkar inte. Du låter mig för fan aldrig göra något, jag får inte krama andra killar, jag får inte lov att festa och jag får nästan inte ens träffa mina kompisar på kvällarna. Vad är du rädd för? Att jag ska bli full? Att jag ska ligga med en jävla kille? Vad fan är det du är rädd för?" Skrek jag och kollade argt på Oscar.

Jag och Oscar brukade vara överens och hade aldrig syskonbråk, utan pratade med varandra om nästan allt och fanns för varandra. Visst vi hade börjat prata och finnas för varandra mer sedan våran lillebror dog. Våran underbara Kevin. Han fick leukemi i tidig ålder och klarade sig bara tills förra året. Det var ett jobbigt år, jag hade precis blivit femton och Oscar var sexton. Mamma och pappa var förkrossade vilket ledde till att dem satt hemma och sörjde, våran syster Johanna var även hon förkrossad men hon bor hemma hos sin pojkvän så hon hade honom,Oscar var även förkrossad men han hade sitt band som hjälpte honom något otroligt. Jag var även förkrossad men även jag hade mina vänner som hjälpte mig och så hade jag även min häst, Shadow. Det blev en del festande under förra året, men det var inte bara för att jag var förkrossad. Det bara blev så, jag och mina vänner tyckte att det var roligt och vi träffade väldigt många nya vänner.

"Det är för att jag är din storebror. Jag vill inte att du ska bli full, jag vill inte att du ska vara ute sent på kvällarna för man vet aldrig vad som kan hända och jag vill inte att du ska ligga med killar. Men det är för att jag bryr mig om dig och inte för att jag vill stoppa dig från att göra saker. " berättade Oscar för mig i normal samtalston.

"Okej, jag ger mig. Jag skiter i att gå ut idag. Vad ska du göra ikväll?"

" Felix, Omar och Ogge kommer. Dem ska sova här och vi ska typ kolla på film och spela FIFA. Vill du joina?" Frågade Oscar.

Felix, Omar, Ogge och Oscar bildade tillsammans bandet The Fooo. Bandet som var förband till Justin Biebers konserter i Sverige. Dem andra tre killarna var hur snälla som helst och jag kom väldigt bra överens med dem alla. Det finns två stycken Oscar i The Fooo därav Oscar Enestad aka Enis är min storebror. Den andra Oscar kallar alla för Ogge. Oscar och Ogge var lika gamla och födda 1997. Felix och Omar var ett år yngre än dem alltså 1998 och sen så har vi ju då mig som också är född 1998.

Jag och Oscar satt och var mitt uppe i en FIFA match när det knackade på dörren. Eftersom vi båda visste att det var Ogge, Omar och Felix reste vi oss inte upp och öppnade. Mamma och pappa var borta över helgen hos några goda vänner. Killarna skulle nog tillslut komma på att det var öppet och att det bara var att gå in genom dörren. Efter fem minuter av konstant knackande förstod dem det och dörren öppnades.

"Vafan,varför öppnar du inte Oscar?" Ropade Ogge.

När dem tagit av sig sina ytterkläder kom dem in i vardagsrummet där jag och Oscar satt med varsin spelkontroll. Jag var Real Madrid och Oscar var Barcelona. Det var trettio sekunder kvar av matchen och jag låg under med 15-14. Eftersom jag visste att det var omöjligt så la jag ifrån mig min spelkontroll och reste mig upp och kramade Felix och Omar. När jag hade kramat klart dem så kom Ogge fram till mig. Först stog vi bara och kollade blygt på varandra men sen så tog Ogge ett kliv mot mig och lindade sina muskulösa armar runt min midja. Jag lindade mina armar runt hans hals och borrade in mitt huvud i hans nacke. Det har alltid varit något speciellt mellan mig och Ogge.

''Ja, vi fattar. Ni tycker om varandra, men ni behöver inte stå och kramas i flera timmar.'' utbrast Felix och särade på oss.

Jag tog ett steg bakåt samtidigt som jag kände hur mitt ansikte blev varmt, great jag rodnade. Istället för att stå kvar och bli retad av killarna så vände jag mig om och gick mot köket. Jag öppnade kylen. Den var så överfull att man knappt såg någonting, men längst ut såg jag en Redbull burk. Snabbt tog jag ut den ur kylen och puttade igen kylen med höften samtidigt som jag öppnade burken. En söt doft spred sig direkt i köket och jag drog in doften av Redbull. För att komma till trappan var man tvungen att gå genom vardagsrummet, där killarna satt. Dem alla fyra var helt galna i Redbull och jag är inte så säker på att jag kommer att få ha den för mig själv om jag går genom där. Men eftersom jag ville gå upp på mitt rum så var jag tvungen att gå igenom vardagsrummet. Om jag hade tur, så skulle dem vara fullt upptagna i FIFA och inte märka mig. Mina steg styrde mot vardagsrummet samtidigt som jag drack min redbull. ''Jag luktar precis vad det är Alicia. Snälla jag får lite?'' frågade Ogge mig och log sitt oemotståndliga leende.

Poping It ~ The Fooo Fanfic~Där berättelser lever. Upptäck nu