Kapitel 5

616 11 2
                                    

Morgonen efter vaknar jag av ett alarm. Jag låg längst in till väggen med Ogge tätt bakom mig. Hans armar låg runt mig och mitt huvud låg på hans kudde. Det var otroligt mysigt att sova tillsammans med Ogge. Ogge stönade och vände sig om och stängde av alarmet. ''Godmorgon sötnos.'' mumlade Ogge och borrade in sitt huvud i mitt hår. Jag vände mig om så att jag låg på rygg. ''Godmorgon.'' mumlade jag och slöt ögonen. Vi somnade alldeles för sent igår och idag så började vi extra tidigt.

Tio minuter senare öppnades Ogges dörr och in kom hans mamma, Helena. ''Godmorgon sötnosar. Här har ni det mysigt ser jag.''

Helena gick in i rummet och satte sig i fotändan på sängen. Just nu låg vi båda på rygg och jag låg på Ogges arm med huvudet.

''Har ni sovit gott?'' frågade Helena och log mot oss.

''Jadå. Ogges säng är så skön.'' svarade jag och log.

Helena skrattade och Ogge ruffsade om i mitt hår. Jag slog löst bort hans hand och satte mig upp i sängen. Jag sträckte mig över Ogge för att ta min mobil som låg på nattduksbordet. Klockan var kvart över sju. Vi började halv nio idag, så vi hade det ganska lugnt. Min mobil var full med notiser från både instagram och twitter. Jag slog in min lösenordskod och letade upp twitter appen. När jag väl kom in där så såg jag hur många som nämnt mig i inlägg. Alla inlägg handlade om mig och Ogge. Om vi var tillsammans, varför jag skulle till Ogge och om jag sov hemma hos Ogge. Jag suckade och himlade med ögonen.

''Vad är det gumman?'' frågade Helena mig.

''Äsch, det är bara lite foooers som är typ fett jobbiga.'' svarade jag.

''Vad har dem gjort nu?'' frågade Ogge och kollade oroligt på mig.

''Allstå det är inte något allvarligt. Dem har bara spammat min instagram och twitter med en massa frågor om dig och mig. Om vi är tillsammans, om jag sov här och varför jag gjorde det.'' berättade jag. Ogge nickade och log mot mig.

''Du får säga till om dem blir för jobbiga, för då får killarna och jag säga till dem.''

Jag nickade och log mot honom. Helena reste sig upp och gick ut från rummet. Ogge reste sig upp och mina ögon drogs direkt till Ogges mage. Jag reste mig också upp och satte min mobil på laddning igen. Jag tog min väska och gick in till badrummet. Där inne tog jag upp min necesär och plockade upp mitt smink. Jag började med att kleta ut BB-cream på min handled och tog sedan en foundationborste och målade ut det jämnt i ansiktet. När det var klart böjde jag mina ögonfransar och tog på mascaran på dem. När jag var nöjd med mina ögonfransar tog jag puder i ansiktet och var sedan nöjd. Jag kände mig för en gångs skull riktigt fin.

Jag knäppte sista knappen på mina please jeans i boyfriend modellen och drog på mig min gråa munktröja. Jag sket i att knäppa dragkedjan och log mot Ogge som kom in på hans rum. Ogge hade ett par jeans och en svart t-shirt med en jacka över.

''Ska vi äta?'' frågade Ogge och log mot mig. Jag nickade och följde efter honom ner för trappan. Där nere var frukosten uppdukat på bordet och Ogges två yngre bröder Erik och Gustav satt redan vid köksbordet.

''Hej killar!'' sa jag och log mot Erik och Gustav. Dem sa hej tillbaka och fortsatte sedan tugga på deras mackor.

Jag tog ett glas juice och satte mig på stolen bredvid Ogge. Helena och Hans kom in i köket dem också och slog sig ner på två lediga stolar.

''Ska du inte äta något Alicia?'' frågade Hans.

''Jag kan tyvärr inte äta såhär tidigt på morgon.'' svarade jag.

Poping It ~ The Fooo Fanfic~Where stories live. Discover now