Kapitel 11

413 10 2
                                    

"Den som dricker upp dem tio shotsen först, vinner. Klara, färdiga, GÅ!'' utbrast Agnes och vi som skulle vara med i tävlingen började dricka. Det var jag och Max, från min klass, som var med. När jag var inne på min femte shot, såg jag att Agnes hade sin mobil uppe och antagligen filmade oss. Jag tog det lilla glaset i min hand och hällde ner innehållet i halsen på mig. Vi fortsatte så enda tills jag satte ner mitt tionde, därav det sista, glaset på bordet. Jag kollade på Max och såg att han hade ett kvar.

Jag och Agnes hade för bara någon timme sedan bestämt att vi skulle åka hem till Max, där Dennis och Douglas också var. När vi kom hem där så satt killarna och väntade inne i köket med två påsar från systembolaget framför sig. I dem var det massor med cider-burkar och två vodka flaskor. Musiken strömmade ut från högtalarna i vardagsrummet och vi dansade runder i vardagsrummet alla fem. Eller jag försökte iallafall dansa med ett ben eftersom jag hade så ont i mitt knä. Jag kan också tilläga att vi alla var väldigt, väldigt onyktra.

''Bodyshots!!'' skrek Agnes och vinkade oss till sig. Hon tog tag i mig och la mig ner på soffan. När hon sett till så att jag låg stilla på soffan,hämtade hon tre shotglas och fyllde dem vodka. Max gick frivilligt fram och tog tag i ett glas.

''Nej, vänta! Jag måste filma detta till my story.'' utbrast Agnes och sprang iväg. Max, som precis var påväg att hälla vodkan på min arm, rätade på sig igen. Agnes kom tillbaka och Max satte sig ner på knä. Han drog upp min tröja och hällde vodkan på min mage. Direkt var hans läppar framme vid vodkan och han slickade upp vodkan. Hela tiden låg jag och fnissade. Det andra glaset hällde han vid tröjans v-ringning och de tredje på mitt nyckelben.

När jag slog upp ögonen nästa dag, möttes jag av mitt mörka rum. Direkt kände jag smärtan i mitt huvud. Jag trevade efter min mobil på nattduksbordet och drog ut laddaren från den. Ljuset som kom från mobilen bländade mig och jag kände hur huvudet dunkade ännu mer än vad det gjorde innan. Min mobil var överfull av sms, snapchats och missade samtal av samma person. Ogge. Varför hade han ringt, sms och snapchatat så många gånger? Jag bestämde mig för att kolla på allting för att försöka förstå vad det var han ville.

Från: Ogge ♡

''Vart fan är du Alicia?''

''Du vet att du inte ska festa.''

''Vad fan? Låter du någon annan dricka bodyshots från dig?!''

''Jag vet att det inte är något mellan oss, men alltså betydde inte kyssen något för dig? Jag kan iallafall säga att den betydde något otroligt mycket för mig och det sårar mig,på riktigt, att se att du inte tyckte att det betydde något.'' löd dem flesta smsen.

När jag gick in på snapchat och kollade på alla snapchats så var dem flesta med texten: ''Vart fan är du?''

Efter fem minuters kollande på instagram, så bestämde jag mig att jag skulle ringa Ogge. Jag behövde trotts allt reda ut detta med honom och verkligen berätta att kyssen betydde något för mig. Jag gick in på kontakter och fick direkt upp Ogge och ringde honom. Det gick ungefär tre signaler innan han svarade.

''Hej.''

''Hej Ogge.''

''Vad vill du?'' frågade han. Han lät ledsen.

'' Prata med dig om alla dina sms och allting. Jag vet att man inte kan skylla på att man var full, men det är på riktigt sant. Jag hade aldrig i hela mitt liv låtit Max göra det, inte eller någon annan för den delen, om jag var nykter. Jag vet att du inte tycker om att jag festar och att jag dricker, men du får respektera att jag gör det för att ha roligt med mina kompisar. Och förresten, det är klart att kyssen betydde något för mig? Den betydde hur mycket som helst och jag blir ledsen när du säger att det inte är något mellan oss. Varför i helvete kysste du mig då?'' utbrast jag.

''Okej, jag kanske överreagerade. Men jag vill vara den killen. Jag vill inte att någon annan ska röra dig. Jag kysste dig för att.. ehm...'' mumlade Ogge.

''För helvete Ogge, jag lägger på nu.'' sa jag.

''Nej, vänta. Okej, jag kysste dig för att jag gillar dig. Jag tycker om dig så jävla mycket och jag ville se hur det kändes.'' sa Ogge och jag kände hur leendet formades på mina läppar.

''Vem kysste du? Vem gillar du?'' hörde jag Felix fråga i bakgrunden.

''Men förhelvete Felix, kan jag inte få lite privatliv?'' utbrast Ogge och jag hörde hur Felix skrattade och en dörr stängdes.

''Jag gillar dig också Ogge, så jävla mycket.''

''Åh det känns helt fel att ta detta på telefon. Hade du varit här nu, så hade jag kunnat kyssa dig. Men eftersom du ligger i din säng bakfull och jag sitter på hotellrummet i Göteborg så går det inte. Du förstår inte hur mycket jag saknar dig och det har bara gått en dag.'' mumlade Ogge.

''Jag saknar dig med, otroligt mycket.''

''Vad ska du göra idag?'' frågade Ogge.

''Antagligen ligga i min säng hela dagen, njuta av att vara ensam hemma och försöka få bort den jävla huvudvärken.'' berättade jag. Jag hörde hur Ogge skrattade.

''Vänta två minuter bara, jag ska bara prata med Daff.''

Två minuter senare var Ogge tillbaka i telefonen igen och började prata med mig igen:

''Jag pratade precis med Daff. Vill du komma hit? Eftersom du har lov, jag saknar dig och det är tråkigt utan dig så kan du ju komma hit.'' frågade Ogge.

''Det hade varit jätte roligt, men jag måste prata med mamma. Jag ringer senare.'' sa jag och la på.

Poping It ~ The Fooo Fanfic~Där berättelser lever. Upptäck nu