kapitel 12

404 12 1
                                    

"Hejdå gumman, vi ses när du kommer hem." Sa mamma och kramade mig. Tåget stannade och jag släppte mamma och hängde min väska på armen och tog min andra väska och hängde i armvecket. Jag gick på tåget och hittade snabbt min plats. Det var en fyrplats och jag hade fönster platsen. I gruppen satt redan tre andra tjejer. Dem hade varsin stor väska och alla tre bar The Fooo tröjor. Detta blir roligt, tre timmar med tre foooers som kanske hatar mig. Jag gick fram till platserna och log mot tjejernas chockade miner.

''Åh herregud, det är verkligen du!! Du är min idol Alicia!'' utbrast en av tjejerna och drog in mig i en hård kram. Jag fnissade och kramade henne tillbaka.

''Jag kan inte fatta att du ska åka samma tåg som oss.'' utbrast den andra tjejen.

''Jag ska sitta bredvid er.'' berättade jag och log med dem.

Snabbt flyttade dem bort sina saker från mitt säte så jag hade plats att sitta och ha mina väskor vid mina fötter.

Det hade gått en halvtimme på resan. Tjejerna hade presenterat sig som Ida, Amalia och Lisa. Dem var 15 år allihopa och bodde mitt i Stockholm, dem hade träffat killarna fyra gånger och skulle på killarnas konsert på Annexet.

''Men nu vill vi veta lite om dig Alicia! Du är vädigt privat när det gäller ditt liv, så alla foooers är väldigt nyfikna på ditt privat liv.'' berättade Ida.

''Vad är det ni vill veta?'' log jag.

''Är du singel?'' frågade Amalia.

''Ja det är jag!''

''Varit tillsammans med någon av killarna?'' frågade Lisa.

''Nej, det har jag inte.''

''Kysst någon av killarna?''

Genast blev jag osäker, skulle jag säga sanningen? Att jag kysst någon av killarna? För Ogge har ju kysst mig en gång och sen så har Felix fått på någon sanning eller konka lek på en fest att han skulle kyssa mig. Vi var båda fulla och ingen av oss bryr oss om det, med tanke på att vi är så bra vänner nu så är det inget som har påverkat oss, vilket är väldigt bra.

''Haha,ja det har hänt en gång.'' skrattade jag.

''Vem och varför?''

''Felix. Det var en fest och vi var båda fulla. Alla på festen körde sanning eller konka och så fick Felix att han skulle kyssa mig. Men jag kan berätta på hedersord att de aldrig har varit något mellan oss och kommer inte heller att bli det. Vi var somsagt fulla och vi är väldigt bra kompisar så vi bryr oss inte så mycket om det nu i efterhand.'' berättade jag och tjejerna nickade intresserat.

Jag lutade mig tillbaka i det bekväma sätet och försökte hänga med i tjejernas samtal, men det var lite svårt eftersom jag var bakfull och hade riktigt ont i huvudet. Min mobil på bordet började vibrera och jag lutade mig fram och kollade vem det var. Jag såg tjejernas uppspärrade ögon när dem såg att det var Ogge.

''Hej snygging!'' hörde jag Ogge säga när jag klickade på svara.

''Men tja på dig alltså!'' utbrast jag med en fejkad göteborgska. Jag har alltid försökt lära mig prata göteborgska och Ogge stör sig alltid lika mycket när jag försöka prata med göteborgska.

''Du suger du vet det va?'' skrattade Ogge.

''Shit vad jag älskar ditt skratt.'' mumlade jag tyst.

''Hjärtat jag gillar hela dig.'' mumlade han och jag hörde att han log. Ett leende formades på mina läppar och jag lutade huvudet mot fönstret.

Poping It ~ The Fooo Fanfic~Där berättelser lever. Upptäck nu