Kapitel 9

516 12 1
                                    

När vi kommer in i danshallen där dem tre killarna sitter på golvet medans Daff och Kat stog och snackade med dem.

''Hej lovebirds.'' skrek Felix och skuttade fram till oss. Jag kände hur mina kinder blev varma och jag kunde även se i ögonvrån att Ogge rodnade han med.

Felix kramade mig och gjorde sedan en brohug med Ogge. Jag masserade min hårbotten för att försöka få bort ömheten. Påväg in till studion så hade någon foooer tagit tag i min hästsvans och dragit så hårt hon kunnat. Det slutade med att jag drogs bakåt och nu hade en otroligt öm hårbotten. Det kändes som att hela håret skulle åka av.

''Vad har hänt gumman?'' frågade Kat mig och drog in mig i en kram.

''Det gamla vanliga, någon helt underbar foooer drog typ av mig mitt hår.'' berättade jag och himlade med ögonen. Kat skakade på huvudet och himlade med ögonen hon med. Det var lite som en vana för mig att bli dragen i håret. Det händer nästan alltid när jag är ute med killarna.

''Förresten, har du typ en ipren, alvedon eller något?'' frågade jag Kat och log menande mot henne. Hon verkade förstå vad jag menade och utbrast att jag skulle vänta en minut och gick sedan iväg.

Medans Kat var iväg och hämtade en tablett till mig samlades killarna runt Daff och jag gick till den normala högen med killarnas väskor och kläder. Jag drog av mig min jacka och slängde den överst på högen. Kat kom tillbaka med en vattenflaska och en tablett i handen. Hon gav det till mig och tackade henne med en kram. Jag gick och satte mig i sofforna och öppnade vattenflaskan. Ett pys hördes och det skvätte vatten på mig när kolsyran pressades uppåt. Jag la tabletten på tungan och tillsammans med en klunk med vatten svalde jag tabletten.

Det gick två timmar av hårt dansade för killarna och även två timmar där jag satt och kollade alla sociala medier. Jag tror jag har uppdaterat instagram flödet fyrtio gånger, twitterflödet trettio och vine runt 20 gånger.

''Killar ni kan ta en halvtimmes paus nu.'' berättade Daff och kastade varsin vattenflaska på killarna. Dem tog emot vattenflaskorna och kom och satte sig i sofforna där jag satt.

''Ni var bra.'' berättade jag för killarna trots att jag knappt kollat på dem när dem dansat.

''Tack, men helt ärligt. Hur många gånger har du uppdaterat instagram flödet?'' flinade Omar.

''Runt fyrtio kanske.'' skrattade jag och blinkade med ena ögat mot honom.

Omar startade musiken till Fridays Are Forever och blinkade mot mig. Jag studsade upp ur soffan och la ner min mobil på bordet. Jag gick till Omar som ställde sig framför speglarna och vi började tillsammans dansa till låten. Vi har tillsammans övat in hela dansen till Fridays Are Forever och även texten.

När Omars kända ''rumpdel'' i låten kom samtidigt som han sjöng på spanska gjorde vi den och dansade sedan klart hela låten. När den var slut och musiken dog ut gjorde vi high five och Omar skuttade fram till musikanläggningen och började leta fram en ny låt på sin mobil. Build A Girl började spelas och Ogge kom springandes mot mig. Det var våran låt kunde man säga. Vi dansar alltid och sjunger till den låten om vi dansar eller sjunger tillsammans. Jag såg i ögonvrån hur Felix tog upp sin mobil och började filma oss. Medans vi dansade skrattade vi och log åt hur fåniga vi var egentligen. När Omars spanska del kom, kom Omar och bara för skojs skull gjorde vi tre 'rumpdelen' här också. När låten var slut drog Ogge in mig i en mysig kram och sedan gick vi tillbaka och satte oss hos dem andra.

''Är ni taggade på att åka iväg nudå?'' frågade jag killarna. Dem skulle åka till Norrköping imorgon för att ha en konsert på deras så kallade 'streetour.'

''Ja! Det ska bli helt underbart att få träffa alla fansen igen!!'' utbrast Omar.

''Vad ska du hitta på utan oss i dessa dagar nudå?'' frågade Felix retsamt.

''Felix, jag har faktiskt kompisar som inte är någon av er. Nej, men jag ska väl säkert träffa kompisar, shoppa lite och sen kanske jag tvingar mamma och pappa att åka till stugan i Dalarna. Det är lika bra att passa på att vara själva med mamma och pappa när Oscar ändå inte är hemma.'' berättade jag och log. Helt ärligt visste jag inte vad jag skulle göra när dem var borta. Det skulle vara tomt hemma utan Oscar, det skulle vara konstigt att inte träffa Omar och Felix och framförallt så skulle det vara jobbigt att veta att Ogge är med sina alldeles för snygga fans. Dem snygga fansen som är mycket snyggare än mig och har all chans i världen att kyssa honom eller till och med strula med honom. Det är den rädslan jag går och bär på hela dagarna, att Ogge skulle bli tillsammans med en annan tjej. Även fast jag inte berättat för honom att jag är kär i honom, så är jag fortfarande rädd att han ska bli tillsammans med en annan tjej.

Poping It ~ The Fooo Fanfic~Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon