Mutlu Sonsuzluk..;D

7.7K 338 385
                                    



Karşımda gözleri kapalı bir hâlde duran bu peri benim gönlümün şükür sebebinden başkası değildi. Bazen diyorum ki acaba ona layık mıyım? Güzelliğine çok güzeldi ama şu var ki kalbi de, huyu da çok güzeldi Gümüşümün. Kendini benden önce görmek istemeyişi, sevdiklerine karşı yaptığı fedakârlıklar ve hayatın bize attığı çelmelere inat dik duruşu. Evet kendime sorduğum o sorunun nasıl da haklı bir soru olduğunu hatırlattı bana. Ona layık olabilir miydim?

"Beğendin mi?" dediğinde bir adım geri gittim ve bana kızmasını umarak baştan aşağı süzdüm ama beklemediğim bir nazar gördüm fırtına gözlerinde. Merak! Gerçekten nasıl göründüğünü merak ediyordu. Bu kadın güzelliğinin farkında olmamıştı eskiden beri, tıpkı şimdi olduğu gibi. Oysaki en deli fırtınaları görürdü ruhum onun gözlerinde ve aşkla titrerdi. Ayın nazlı şavkı saklıydı gülücüğünün köşesinde. Sözün aslı, şiir gibi kadındı benim yüreğim.

Sessizce devam ettim baştan süzmeye. Taç niyetine kullanılan elmas tokaları onun için özel olarak sipariş vermiştim çok sevdiğim bir arkadaşıma. Hem de onu yeniden bulduğum ilk gün. Onları şimdi, sanki dokunsam dağılacakmış gibi görünen toplu saçların arasında gördüğümde gülümsedim. Ona özel tokalar yaptırdığımı duysa ne tepki verirdi acaba? Belki kızardı... evet evet kesin kızardı.

Gözlerim uzun kaküllerinde gördüğüm açık renkte takılı kaldığında "Bu ne? Saçlarında..." dedim şaşırarak.

"Güneş çok ısrar etti kıramadım. Ama korkma geçici boya, 'ilk yıkamada akar' dedi arkadaşlar." Gözlerim biraz arkada duran kuaför ve yardımcısına kaydı. Bu renk yakışmıştı yakışmasına ama ben eski halini daha çok seviyorum ve geçici bir renk olduğunu öğrenmek içimi rahatlatmıştı doğrusu.

"Duvak takmayacakmış Yiğit, bir şey söyle ne olur!" diyen Gülçin'de gülümsedim ama bir şey demedim canımın sahibine. Koyu tonlardaki makyajı nişanımızdakinden oldukça fazlaydı ama fırtına grisi gözlerinin ışıltısı hepsini geride bırakıyordu doğrusu ve kan kırmızısı ruju, bir kerecik öpsem kızar mı acaba? Yok karım kızamaz ama diğer kadınlar kızabilirler.

Beyaz gelinliği; üstü belden başlayan dantellerle göğsünü kapattıktan sonra tek omuzda birleşiyordu ve uçları dantellerle süslenen eteği çok fazla kabarık değildi. Belinin inceliğini kanıtlamak ister gibi duran beyaz saten kumaş kemerin üzerinde hiçbir süs yoktu ama sadeliği, benim güzel karımın arkasında bir fiyonk olma şerefine erişmesini sağlamıştı ona. Son dakika aklıma gelipte gönderdiğim damla şekilde ki minik pembe elmas küpeler ışık yansımasını dağıtıyordu odaya. Cebimdeki kutuyu çıkardım ve bileğine, küpelerin takımı olan pembe elmaslardan yapılan bilekliği taktıktan sonra kolyeyi de takacaktım ama "Gelinliğin üs modeli başka takıyı kaldırmaz Yiğit bey" diyen kuaförü onaylayan Gümüş'le vazgeçtim.

 Cebimdeki kutuyu çıkardım ve bileğine, küpelerin takımı olan pembe elmaslardan yapılan bilekliği taktıktan sonra kolyeyi de takacaktım ama "Gelinliğin üs modeli başka takıyı kaldırmaz Yiğit bey" diyen kuaförü onaylayan Gümüş'le vazgeçtim

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.
Kara Günler Mevsimi (Tamamlandı)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora