CAPITOLUL 4

3K 128 4
                                    

Ajunse la casa Mariei , o casa imensa cu o superba alee plina cu flori . Nu am crezut vrodata ca o sa pasesc in o asemenea casa din acest cartier . Cel mai sofisticat cartier din oras , aici trebuie sa ai o gramada de bani sa iti permiti sa stai . Incep sa ma simt jenata de cum am venit imbracata , mai bine nu as fi acceptat , locul meu nu este aici .

- Poti sa lasi aici masina si haide sa intram sigur suntem asteptate se pare ca a ajuns toata lumea . Mergem sus la mine sa ma imbrac si dupa aceea coboram jos .

- Bine .

Coboram dun masina si ne indreptam spre usa mare de la intrare . Inaintam in casa intr-un living mare cat bucataria mea de la apartament si Maria ma trage de mana dupa ea pe scari . O muzica lenta se auzea din living si niste rasete dar noi am mers pe scari pana in canera Mariei .

°•°•°•°

Dupa ce s-a schimbat si ea intr-o pereche de jeansi si o bluzita inflorata , si-a luat si ea o pereche de sandale cu platforma si am coborat jos unde multa lume povestea si radeau .

L-am vazut si pe Christian care povestea cu un tanar si un domn mai invarsta , iar cand ne-a vazut le-a mai spus ceva domnilor si a venit la noi impreuna cu acel tanar care era si mai devreme langa el .

- Hei ati ajuns cam greu . Spune Chriatian .

- Sti cum sunt fetele , se lasa mereu asteptate . Spune Maria si imi da un cot in umar si chicotim . El este Lucas , iubitul meu . Spune Maria si baiatul imi intinde mana.

- Sofia , incantata .

- Noi o sa mergem putin pana la mine , avem ceva de vorbit . Spune Maria in timp ce il i-a de mana le Lucas si il trage dupa ea . Sa ai grija de Sofia .

- Hai sa iti pun ceva sa bei . Spune Christian si ma indeamna sa merg cu el .

- Multumesc , spun dupa ce imi intinde un pahar de sampanie .

- Hai sa iti fac cunostinta cu cateva persoane.

- Nu este nevoie , daca doresti poti sa mergi linistit sa stai cu altcineva nu ma supar , ma voi aseza jos si o voi astepta pe Maria .

- Haide doar a zis sa am grija de tine , nu vrei sa o suparam .

- Bine , haide .

Ne indreltam spre un grup de doua doamne si doi domni in jur de vro 45 de ani .

- Mama , tata ea este Sofia colega de munca a Mariei .

Mama lui Christian imi intinde mana si ma i-a intr-o imbratisare care sincer pe moment m-a cam luat prin surprindere dar dupa aceea m-am simtit chiar bine , o imbratisare calda ca a unei mame .

- Sper ca nu te-a inebunit de cap Maria , este putin cam vorbareata si foarte curioasa. Spune doamna dupa ce se desprinde din imbratisare . Lena Black ma numesc , ma bucur sa te cunosc.

- Sofia , imi pare bine si mie .

- El este tatal meu , Alexander Black .

- Sofia imi pare bine . Spun si intind mana dar nu face nimic asa ca o retrag rusinata .

Simt cum ceva pe piciorul meu drept se tot misca si ma uit in jos ca sa vad un ghemotoc mic de blanita maro deschis cum se tot freaca de piciorul meu , ma aplec si i-au in brate micuta pisicuta si o ridic la nivelul meu .

- Ce lantisor frumos ai , imi spune Lena uitandu-se la el fascinata.

- Multumesc. Spun gandindu-ma la Marta .

Am vazut cum Lena se tot uita la el si la mine , ce este drept lantisorul eate chiar foarte frumos .

- Christian imediat trebuie sa apara Jeniffer cu parintii ei , era foarte fericita cand a auzit ca te intorci de tot acasa . Spune Alexander mandru .

Destinul (Finalizata)Where stories live. Discover now