CAPITOLUL 5

3.1K 127 0
                                    

Astazi este sambata si nu lucrez , am de gand sa fac curatenie si dupa aceea sa gatesc ceva .

Ma ridic din pat si merg spre baie , este ora 10 , am dormit destul de mult , am ajuns tarziu acasa aseara si am fost destul de obosita .

Imi fac rutina de dimineata si ma imbrac intr-o pereche de pantaloni scurti negri si un tricou albastru deschis , imi leg parul intr-un cic dezordonat si merg sa ma apuc de curatenie. 

Dupa cateva ore in care am facut curatenie peste tot si ma apuc sa gatesc ceva mancare si poate o sa fac si o prajitura .

I-am din chiuveta puiul ce l-am pus la dezghetat de dimineata si il pregatesc pentru al baga la cuptor , curat cartofi si legume pentru a le pune si oe ele la cuptor , dupa ce le bag la cuotor scot tot ce am nevoie sa fac o prajitura cu ciocolata si ma apuc de treaba , am timp pana se face puiul .

Puneam aluatul prajiturii in tava cand soneria a inceput sa sune . Nu astept oe nimeni deci sigur este vecina care sigur a simtit mirosul mancarii , de obicei vine la mine sa mai manance cand simte miros de mancare , iar eu ma bucur de compania ei ca este o babuta tare simpatica .

Ma sterg pe mani pe prosopul de pe usa cuptorului si ma indrept spre usa si deschid fara sa ma uit pe vizor , iar in fata usii o intalnesc pe Maria alaturi de Lucas .

- Hei ce faceti aici ? Ii intreb in timp ce le fac loc sa intre in casa .

- Am venit sa ma revansez pentru aseara ca te-am lasat singura . A spus ea un timp ce se descalta .

- Nu trebuia sa te deranjezi , am stat cu fratele tau si cu parintii tai , nu m-am plictisit. 

- Si Jeniffer , ai uitat sa o mentionezi , am auzit de cum ti-a vorbit si imi pare rau ca nu am fost cu tine ca ii ziceam eu cateva si nu se mai lega de tine , de ce nu mi-ai spus nimic ieri ? Vai ca asa ma enerveaza , de cand o cunosc ma enerveaza , de cand o cunosc se tine dupa Christian si nu ca l-ar iubii , dar e o partida buna pentru ca asa si-ar asigura viitorul , asa a zis odata catre o prietena de a ei si spre nefericirea ei eu am auzit . Oricum Christian nu e interesat de un asa specimen de om , doar ca ma enerveaza ca se tot tine dupa el.  Spune Maria si dupa ce termina trage o gura mare de aer.

- Avea dreptate mama ta in legatura ca vorbesti mult , nu e de rau , chiar imi place esti amuzanta . Si in legatura cu Jeniffer , nu m-am simtit bine ca mi-a vorbit asa dar nu am vrut sa isc o cearta , doar eram o straina pe ea o cunosteau toti. 

- Cu ce sa va servesc ? Ii intreb pe cei doi. 

- Hmm ce miroase asa bine ? Intreaba Lucas .

- Pregateam ceva de mancare , vreti si voi ?

- Sincer mie imi este chiar foame.  Spune Lucas .

- Haideti in bucatarie si pun masa .

Au venit cu mine in bucatarie si s-au asezat la masa iar eu am pus farfuriile , intre timp telefonul Marie a sunat dar nu am fost atenta pentru ca voiam sa pun si prajitura la copt. 

- Te superi daca va veni si Christian ? Pleaca peste 3 ore si vroia sa isi i-a la revedere de la mine si nu m-a gasit acasa , am plecat inainte sa se trezeasca .

- Nu ma supar , mai am farfurii .

Sincer deabea astept sa il vad , imi face bine compania lui , pacat ca va trebuii sa plece. 

Dupa 15 minute in care am stat si am mai povestit cu Maria si Lucas , s-a auzit din nou soneria si acum stiam cine era , ma indrept spre usa si o deschid afisand un zambet fericit .

Christian statea in fata mea imbracat lejer , pana acum l-am vazut doar la costum , acum avea o pereche de jeansi albastru inchis si un tricou alb prin care se poate vedea ce cirp lucrat are , si in picioare avea niste tenesi tot albi.  Vad ca si el ma studiaza si abea atunci imi dau seama cu ce sunt imbracata .

Destinul (Finalizata)Where stories live. Discover now