CAPITOLUL 17

2.3K 101 1
                                    

Sofia Pov.

Am ajuns la cafenea si ma voi vede cu Christian in curand , mi-a scris ca va veni sa ma vada si sunt tare emotionata .

Imi este dor de el dar circumstantele nu ne-au dat de ales , a trebuit sa stau departe de el avand in vedere ca pana ieri stiam cu totul si cu totul altceva despre relatia lui cu Jeniffer .

- Buna dimineata , domnisoara . O cafea asa cum o bei si tu te rog . Aud o voce melodioasa care imi bucura urechile . Christian .

- Christian , ce dor mi-a fost de tine spun in timp ce ma indrept spre el si il i-au in brate . Iarta-ma .

- Of Sofia , iubita mea , si mie mi-a fost tare dor de tine . Si pentru ce sa te iert ?

- Pentru ca nu te-am lasat sa imi explici poate ne-am fi dat seama mai repede , of imi pare atat de rau Christian . Spun trista .

- Iubita mea , gata nu iti mai face griji , de acum putem sa ne traimi povestea de dragoste linistiti , nu sunt eu tatal copilului .

- Vorbesti serios ? Spun entuziasmata .  Deci omul acela avea dreptate ? Si ce a zis Jeniffer ?

- Pai inca nu i-am spus . Planuiesc sa o fac pe seara cand se vor strange toti la noi pentru o cina in familie organizata de mama care a spus ca vrea sa ii faca o surpriza tatalui nostru de aniversarea a 25 de ani de casatorie si atunci eu voi aparea la bratul tau , iubita mea , vreau sa sufere si ea putin atata cat m-a facut ea pe mine sa sufar ca am stat departe de tine .

- Nu stiu ce sa zic iubitule , asta ar insemna sa dau fata cu tatal tau si sincer imi este frica de reactia lui .

- Voi fi langa tine si le voi tine piept la toti . Te iubesc frumoasa mea si mai am un plan pe care vreau sa il pun in aplicare dupa seara asta .

- Bine , accept doar de dragul tau , iubitul meu . Spun si ma apropriu de el si il sarut , un sarut in care imi exprim toate emotiile , dor , fericire si iubire .

°•°•°•°

- Esti pregatita iubito ? Ma intreaba Christian stand in fata usii de la intrarea in casa lui .

- Da sunt . Spun hotarata .

Si pasim in interiorul casei si cu un nod in gat merg timid pe langa Christian pana ajungem in pragul livingului si toata lumea inceteaza de a face orice si isi indreapta privirea spre noi .

- Ce inseamna asta Christian ? Se ridica tatal sau si intreaba furios .

- Linisteste-te tata , tot ce inseamna este ca am gresit casatorindu-ma cu Jeniffer , pentru ca nu ea este cea pe care o iubesc . Pe Sofia o iubesc .

- Asta nu este un motiv sa faci toata sarada asta ! Si daca nu o iubesti o vei iubii , ea poarta in pantece copilul tau ! Spune Alexander si da cu pumnul un masa .

- Tocmai desprea asta as vrea sa vorbim si ma bucur ca sunteti toti aici . Spune Christian si se uita zambindu-mi .

- Acel copil care nu are nici o vina nu este copilul meu . Spune Christian si se uita la Jeniffer . Acel copil a fost conceput cu scopul de a ma casatorii cu ea si cu scopul bolnav a lui Jeniffer de a avea o viata cat mai buna fara lipsuri . Ea nici macar nu ma iubeste , ea se iubeste pe ea si nevoile sale .

- Christian nu este adevarat , tarfulita asta ti-a spus minciunile astea pentru ca vrea sa ne desparta !

- Singura tarfulita de aici esti tu Jeniffer si adevarul se afla aici . Arata Christian rezultatul testului ADN . Scrie negru pe alb ca acel copil nu imi apartine nici macar 1% . Acestea fiind spuse , am anulat casatoria astazi .

- Ce e asta Jeniffer ? Intreaba mama lui Christian . Este adevarat ? Nu te credeam instare de asa ceva . Imi spuneai ca il iubesti pe fiul meu .

Jeniffer nu mai spune nimic doar se ridica de la masa urmata de parintii ei si pleaca .

- Christian o sa mergi acum dupa Jeniffer si iti vei cere scuze imediat . Spune Alexander nervos .

- Eu ? Dupa ce mi-a facut sa merg sa imi cer iertare ? Stai linistit tata !

- Asta nu o sa ramana asa , Christian ! Nu vreau sa te mai vad in preajma la sarantoaca asa !

- Ajunge ! Tipa Lena . M-am saturat de circu asta ! Acum vreau sa aflati de ce am organizat cina asta si ma bucur ca ai venit si tu Sofia .

- Aceasta sarantoaca cum o numesti tu , Alexander este fata noastra ! Fata care tu mi-ai luat-o de la san , care ai facut-o disparuta ! Nu este o sarantoaca este sange din sangele nostru !

La auzul acestor cuvinte simt ca puterile ma lasa si o sa cad imediat , Christian observa asta si isi pune o mana in jurul taliei mele pentru a ma sustine .

- Sofia draga mea , stiu ca sunt niste cuvinte mari care te tulbura dar sunt adevarate , eu sunt mama ta iar Alexander este ...

- Omul care m-a lasat in cel mai mizerabil orfelinat , omul care ma lasat acolo doar pentru ca nu eram baiat si doar pentru ca nu aveam par , omul care m-a renegat pentru ca i-a fost rusine cu mine . Spun eu cu lacrimi in ochi .

- Mama spune-mi ca nu este adevarat .  Nu poate fi Sofia sora mea .

Nu mai pot sa stau aici , nu mai pot sa ascult toate astea , este prea mult pentru mine , nu pot sa mai stau in aceeasi incapere cu omul care a incercat sa ma omoare . Ma desprind de langa Christian si o i-au la fuga spre iesirea din casa si ignorand tipetele disperate a lui Christian si a mamei lui .

Ies in strada si macar atat noroc sa am sa gasesc un taxi si se pare ca si apare unu si ii fac semn sa opreasca .

Christian POV.

- Ce naiba se petrece aici ? De unde a aparut toata tampenia asta cu fata lasata la orfelinat ? Ati inebunit ? Si tu mama ? De ce acum ? O iubesc pe fata asta ca sa aflu acum ca este sora mea ? Ce se petrece ? Spun nervos si ma uit cand la unu cand la altu .

Tata a ramas o stana de piatra de cand a scos mama primele cuvinte si mama e agitata .

- Spune-ti ceva , la naiba ! Spun si arunc o vaza care era pe masuta de langa mine , pe jos .

- Linisteste-te Christian ! Nu e sora ta ! O aud pe mama tipand !

- Nu mai inteleg nimic ! Ce tot vorbesti acolo , ai luat-o razna ? Acum zici una si dupa zici alta ?

- Sofia este fica noastra , eu am nascut-o , dar tu si Maria sunteti infiati . O aud pe mama spunand printre suspine .

- Ce e aici oameni buni ? Ce este cu tot filmu asta ? Ati vrut sa ma scoate-ti din minti ? Asta ati vrut ? Atunci ati reusit !

Spun si ies din casa , nu mai pot sa stau aici , trebuie sa merg dupa Sofia sa nu se intample ceva cu ea .

Destinul (Finalizata)Where stories live. Discover now