CAPITOLUL 11

2.5K 100 0
                                    

Christian a plecat sa isi faca si el bagajul si asa am facut si eu mi-am pus cateva haine si cele necesare unei calatorii . Inainte am sunat-o pe doamna Anne si i-am spus de plecarea mea si chiar s-a bucurat ca insfarsit imi i-au si eu un concediu dupa atata timp de lucru pentru ca de cand m-am ingajat la ea nu mi-am luat liber decat atunci cand a fost inmormantarea Martei .

Dupa o ora am terminat si eu bagajul si am hotarat sa fac un dus si sa ma imbrac pentru ca Christian a spus ca vine sa ma i-a pe la 12 .

Dupa ce am terminat dusul si mi-am periat dintii , mi-am usucat parul si am facut cuateva bucle la varfuri. 
Am mers in dormitor de unde am luat de pe pat hanele ce le-am pregatit mai devreme . I-au pe mine lenjeria intima alba , o pereche de blugi scurti si o camasa alba mai larguta si putin transparenta pe care o bag in pantaloni in fata si in picioare tenesi mei tot albi . Dupa ce ma imbrac ma machiez putin , putin rimel , putin ruj roz pal si sunt gata .

Nu mult dureaza si aud si usa de la intrare ca se deschide si stiu ca este Christian ca i-am dat o cipie dupa cheia de la intrare .

- Iubito am ajuns . Il aud cum ma striga. 

- Vin acum . I-au poseta de pe pat si bagajul in mana dreapta si ma indrept spre hol undr il vad pe Christian cu un trandafir rosu in mana.

Las bagajul langa el si imi intinde trandafirul .

- Asta este pentru tine frumoasa mea si iti multumesc a ai acceptat sa vi cu mine .

- Eu iti multumesc Christian ca m-ai invitat si multumesc pentru trandafir este tare frumos.  Nu am mai primit flori pana acum de la nimeni .

- Ma bucur ca iti plac si ma bucur ca eu sunt primul in toate . Spune si ma saruta. 

- Haide sa mergem ne astepta avionul , o sa mergem cu avionul privat. 

Imi i-a bagajul in mana stanga si mana dreapta o prinde pe a mea. 

°•°•°•°

- Iubito trezestete , imediat aterizam si trebuie sa ne punem centurile.  Il aud oe Christian cum imi sopteste la ureche si imi deschid ochii . In 5 minute aterizam iubito .

Ne asezam pe scaune si imi pune centura.  Zborul a fost unul obisitor cel putin pentru mine pentru ca mi-am dat seama ca imi este rau si Christian mi-a dat o pastila si a zis sa dorm si asa am si facut aproape tot zborul am dormit in bratele lui Christian cu exceptia cand a ttebuit sa merg la baie , am dormit  in cabina lui unde era un pat de doua persoane o masa cu doua scaune si o baie micuta .

Cand am aterizat am stat cu capul sprijinit de pieptul lui Christian si el ma tinea in brate pentru a ma linisti pentru ca starea de voma a revenit. 

- Gata iubito am aterizat poti sa deschizi ochii. 

Mi-a desfacut centura si m-a luat de mana si l-am urmat in liniste . Am cibirat din avion si o masina mare neagra ne astepta in fata si un domn a venit din spatele nostru cu bagajele si le-a urcat in portbagajul masinii , noi am urcat in spate si domnul ce ne-a adus bagajele in fata la volan .

- La hotelul central, John . Spune Christian catre sofer .

- Te simti mai bine iubito .

- Da Christian , nu stiam ca imi va fi asa rau , nu am mai fost niciodata cu avionul .

- Nu e nimic , acum vim merge la hotel vom face cate un dus si mergem sa ne cumparam ceva de imbracat .

- Dar mi-am adus haine , Christian .

- Vreau sa spun ca trebuie sa ne luam ceva de imbracat pentru ca maine seara suntem invitati la o petrecere a unui prieten , isi sarbatoreste logodna .

Destinul (Finalizata)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum