CAPITOLUL 8

2.6K 116 0
                                    

In drum spre clubul unde ne asteapta Maria , eu si Christian pastram o liniste totala , tot ce se mai aude este doar muzica de la radio .

Ma uit pe geam si admir orasul plin de luminite , nu aveam obiceiul sa ies asa de tarziu noaptea .

Vad ca Christian parcheaza masina chiar in fata clubului , este un club de fite , am mai auzit de el , cred ca daca nu eram invitata nu imi perminteam sa intru intr-un asa club .

Christian coboara din masina si vine spre usa mea si o deschide , imi intinde mana si ii intind si eu mana spre a  lui.  Sunt putin incordata , nu stiu daca din cauza lui sau din cauza ca nu am mai fost niciodata intr-un club .

- Sunt aici , relaxeaza-te.  Spune Christian aproape de urechea mea .

Ii strang mana mai tare si pasim impreuna spre intrarea clubului , observ ce coada este si ma gandesc daca mai are rost sa mai stam . Dar vad ca , Christian merge pe langa multimea de oameni care asteapta sa intre si se opreste in fata unui domn imbracat intr-un costum negru inalt si bine facut , iar cand il vede pe Christian ii permite sa intre , eu urmadu-l .

Muzica rasuna atat de tare incat nici gandurile nu le mai puteam auzi . Iar mirosul de alcool si tutun plutea in aer.  Ringul de dans era plin de fete care dansau lasciv pe langa baieti , iar pe o parte si alta a ringuluo de dans cate o fata doar in lenjerie erau urcate pe o scena mai micuta unde era catr o bara din scena aia pana in tavan , iar in jurul lor erau barbati care le admirau. 

Christian ma conduce pana la o masa mai retrasa , unde o pot observa pe Maria care imi facea cu mana.

- Insfarsit ati ajuns , credeam ca ai rapit-o si ai dus-o undeva sa o ai doar pentru tine . Spune aceasta si ma trage langa ea .

Ne-am asezat la masa , stateam intre cei doi frati  , in stanga mea era Maria si langa ea era Lucas , iar in dreapta mea Christian .

- Ce ai vrea sa bei ? Ma intreaba Christian. 

- Doar o apa te rog , nu vreau alcool. 

- Merg sa iti aduc .

Il urmaresc cum se indreapta spre bar de unde comanda bauturile pentru noi . Imi mut privirea spre ringul de dans si este la fel de plin . Chiar in mijlocul ringului era o roscata care dansa mai ceva ca cele ce dansau la bara , era incinjurata de mai mult barbat care zici ca o dezbracau din priviri. Acum dansa doar cu unu si ceilalti s-au retras , cred ca ales din acei barbatii. Aceasta danseaza , sau mai bine zis se freaca de el si acesta o prende fund si aproape cat nu ii baga mana pe sub rochie. Deja mi se face greata. Cand se intoarce cu fata , atunci mi-am dat seama de unde imi parea asa cunoscut roscatu ala , era Jeniffer. Dar credeam ca il place pe Christian .

- Uite apa ta , Sofia . Imi intinde Christian o sticla cu apa .

- Multumesc . Spun catre acesta .

- Vrei sa dansezi. 

- Nu , poate mai tarziu. Sincer nu vreau sa ma intalnesc cu Jeniffer acolo , eu nu ma misc ca si ea desi nu imi place dansul ei vad ca barbatilor le place deci prin urmare si lui Chriatian i-ar place. 

Povestesc cu Maria de masina pe care vrea sa o primeasca cadou dupa ce i-a permisul si Christian ma tine de dupa spate cand o fata se arunca in bratele lui.  Cred ca ar trebuii sa ma obisnuiesc gestul ei .

- Christian , ce faci dragule ? Te-ai intors.  Ce surpriza frumoasa mi-ai facut.  Spune aceasta si se intinde si isi undeste buzele cu ale lui si se saruta. Iar eu nu mai am de gand sa stau aici . Ma ridic , imi i-au geanta si ma indrept spre baie .

Ma spal pe maini si imi ud putin si obrajii , devenisem deatul de rosie in obraji .

Usa de la baie se deschide si in ea intra nimeni alta decat Jeniffer care vine amenintator de repede spre mine. 

- Auzi dragut-o , nu stiu de unde ai aparut dar tot pe acolo sa si diapari. Spune in timp ce imi pune mana la gat si ma impinge in perete.  Christian este al meu ! Sa nu te mai vad prin preajma lui sau o sa vezi de ce sunt in stare pentru ceea ce vreau. Termina ce are de zis si imi da o palma peste obrazul stang. Si pleaca din baie. 

Ma indrept spre oglinda cu lacrimi in ochi si vad ce rosie sunt unde a dat ea cu palma. Ma indrept spre iesire. Voi merge acasa , nu mai am ce cauta aici , Christian nu mai are nevoie de mine o are pe Jeniffer . Nu imi vine sa cred ca dupa ce s-a frecat atata de barbatul acela ea mai are curaj sa zica ca Christian este al ei.  Dar eu nu voi face nimic pentru ca nu stiu ce ar trebuii sa fac .

Ies afara si un vant rece ma loveste in fata. Merg mai in fata spre strada in speranta ca va opri un taxi .

- Sofia , stai . Il aud pe Christian cum ma striga .

Ma uit in spate si il vad cum fuge spre mine .

- De ce ai plecat , Sofia ?

- Iarta-ma Christian dar eu nu vreau sa ma bag in relatia ta cu Jeniffer. Am vazut ca te place Christian . Nu ma pot baga asa intre doi oameni care se plac. Si eu te plac dar eu te cunosc de atat de putin timp , pe ea o cunosti de o viata.  Imi pare rau. Spun si ma intorc vazand un taxi care se apropie. 

- Nu pleca Sofia. Spune acesta si ma prinde de mana. Nu o vreau pe ea. Ea nu e ca tine tu esti pentru o viata ea este pentru o noapte. Am respins-o si i-am spus sa ma lase in pace ca te am pe tine. Nu ne va mai deranja .

- Tocmai ca o va mai face Christian.  Te vrea nu intelegi.

- Iar eu te vreau pe tine. Ce ai la fata ? Cine ti-a facut asta ? Intreaba el si imi i-a mana de pe fata .

- Nimic , nu am nimic .

- Ea ti-a facut asta nu ? Era destul de nervoasa cand am trimis-o de langa mine.  Dar de ce sa iti faca asta. Sa vezi cand o sa o vad ce ii fac. Nu se va mai atinge niciodata de tine .

- Las-o Chriatian , te place si a facut asta din gelozie .

- Daca m-ar fi placut nu s-ar mai fi frecat de altii , am vazut-o Sofia , cat stataeam sa ne dea bauturile ma uitam la tine si cand am vazut ca te uiti in alta parte si m-am uitat si eu la sursa care iti atragea atat de tare atentia . Dinaia ti-am spus ca ea este de o noapte tu esti pentru o viata intreaga.

M-a emotionat pana in maduva oaselor ultimele cuvinte si ma las condusa de val si il sarut .

                              °•°•°•°
Suntem din nou in masina lui si ne indreptam spre apartamentul meu . La fel o liniste monumentala este asternuta intre noi , pana cand cuvintele lui Christian sparg linistea. 

- De ce ai zis ca Marta credea ca iti plac fetele.  Spune razand .

- O sa razi de mine , dar eu nu am avut un iubit pana acum . Tu esti primul meu iubit . Spun rusinata .

- Deci eu sunt primul barbat din viata ta ?

- Da Christian , tu esti primul barbat din viata mea si incepi sa fi si in inima mea . Spun si ma uit la mainile noastre impreunate pe schimbatorul .

- Sper sa ajung in inima ta si acolo sa raman.  Spune si imi saruta mama. 

- Eu nu stiu cum sa fiu dar toate gesturile acestea mici pe mine ma topesc .

- Maine dupa ce iesi de la lucru vreau sa vi sa luam cina cu ai mei .

- Dar ce o sa zica ai tai ?

- O sa se bucure ca le-am adus o fata acasa . Vreau sa te prezint oficial ca si iubita mea .

Roseata , de ce tot rosesc ?

- Esti asa frumoasa cand rosesti. 

                               °•°•°•°

Cand am ajuns acasa Christian la fel ca si atunci cand am ajuns in club mi-a deschia usa masinii si mi-a luat mana si am mers asa pana am ajuns in apartament .

- Ai dori sa ramai la mine ? Il interb eu inainte sa imi dau seama de intrebarea care i-am pus-o . Dar mi-ar place sa ramana cu mine peste noapte .

- Esti sigura ?

- Da , ma simt asa singura si de cand sunt cu tine simt ca trebuie sa stau cat mai mult cu tine .

- Atunci voi ramane daca asta te linisteste si te face fericita .

Destinul (Finalizata)Where stories live. Discover now