CAPITOLUL 9

2.5K 96 0
                                    

Simt ca daca nu il tin langa mine o sa il pierd , dinaceea i-am cerut sa ramana .

- Sa sti ca nu am cu ce sa ma schimb. Spune acesta cu un ranjet pe fata si eu ma imbujorez .

Nu m-am gandit si la aspectul asta si nu am nimic de barbati in casa asta. 

- Te superi daca voi dormi doar in lenjerie ?

- Nici nu stiu ce sa iti zic Christian , este brima data cand dorm cu un barbat in acelasi pat . Dormi asa ca doar nu vei dormi imbracat de club . Merg si eu sa ma schimb . Ii spun in timp ce ma indrept spre baie cu pijamaua mea construita dintr-un maiou alb si o pereche de pantaloni scurti tot albi .

Intru in baie , ma demachiez sia schimb de hainele ce le avem pe mine si imbrac pijamaua .

Cand intru in dormitor il vad pe Christian deja in pat acoperit pana la burta cu plapuma . Pff ce bine arata . Se vedea clar si prin haine ca are un corp bine lucrat la sala dar sa il vad asa dezbracat in patul meu ma fac sa ma gandesc la o gramada de chestii pacatoase . Hormonii mei o i-au razna in preajma lui .

Cand imi dau seama ca m-am holbat destul la el ma indrept rusinata spre pat . Ma asez si el ma i-a in brate si ma strange la pieptul lui .

- Iti este somn ? Ma intreaba Christian si imi plaseaza un sarut cast pe frunte .

- Sincer nu prea . Mai degraba sunt foarte emotionata si agitata , spun in mintea mea. 

- Linisteste-te , daca nu te relaxezi inima o sa iti sara din piept.  Nu o sa iti fac nimic, nu mananc fete frumoase. 

- Tu chiar ma vezi frumoasa ?

- Sincer esti cea mai frumoasa fata care am intalnit-o , si nu iti spun ca sa te vrajesc. Esti frumoasa si la aspect dar cel mai important ai un suflet frumos .

- Multumesc .

- Sincer cand mi-ai spus ca eu sunt primul barbat din viata ta nu prea mi-a venit sa cred , adica esti atat de frumoasa incat este greu de crezut ca nu ai avut pana acum un iubit , dar cred ca multi ar fi vrut sa fie .

- Sa nu crezi asta . Am avut o perioada in viata in care multi se fereau de mine . Ma vedeau scarboasa .

- Ai fost mai plinuta , nu-i asa ? Si eu eram la fel pana sa termin liceul.

- Am fost slaba de cand ma stiu .

- Pai si atunci ce s-a intamplat ?

- Este o poveste lunga Chriatian .

- Am tot timpul din lume pentru tine , Sofia .

- Pai de putin timp am aflat printr-o scriaoare de la Marta ca parintii mei adevarati mai mult tatal meu adevarat decat mama ,  m-au abandonat pentru ca aveam o boala care acum 25 de ani nu avea tratament . M-am nascut fara par si asta nu i-a placut tatalui meu , si mai ales ca trebuia sa fiu baiat , asta astepta el . Si asa am ajuns sa fiu data la orfelinat de catre tatal meu biologic , la un orfelinat mizerabil unde femeile de acolo ma bateau in fiecare zi , mancam foarte putin si eram foarte murdara . Pana intr-o zi cand a venit Marta si m-a scos de acolo . Eram tare fericita si am iubit-o enorm de mult . Ea m-a ajutat sa am si acest minunat par , ea cu leacurile ei babesti , cum le zicea ea . La scoala a fost la fel un chin , pentru ca toti se fereau de mine , credeau ca am vro boala incurabila care se ia . Cand a inceput sa imi creasca parul erau dea dreptul scarbiti de infatisarea mea pentru ca nu mi-a crescut dintr-o data parul asa des si aveam cateva fire . Iar cand parul meu a crescut frumos , atunci au fost si fete si baieti care vroiau sa stea cu mine dar eu nu am mai vrut pentru ca , vroiam sa fie langa mine cineva care sa ma placa asa cum sunt cu bune cu rele , nu cand dau de greu sa ma lase balta . Si asta sunt eu .

Destinul (Finalizata)Where stories live. Discover now