2.rész: Érkezés

2.9K 166 2
                                    

Tegnap minden cuccomat elpakoltam amit csak lehetséges volt és már nagyon vártam, hogy három év után újra láthassam anyut és Scottot. Apu sokszor ígérte, hogy elhoz, de mindig közbejött valami, ami igazából csak azt fedte, hogy nem akart újra találkozni anyával. Vonattal pedig nem engedett el, mert elvileg féltett volna egyedül elengedni, de igazából csak sajnálta rá a pénzt.

-További jó életet! Szia! - köszöntem el apámtól gúnyosan, mikor már a ház előtt álltam a csomagjaimmal az indulni készülő autó mellett.

Elhajtott, majd odamentem az ajtóhoz, ami zárva volt. Hiába csöngettem, vagy kopogtam senki nem nyitott ajtót. Miért hittem azt egy pillanatig is, hogy apu képes lesz szólni egyáltalán arról, hogy érkezem? Pláne, hogy itt is fogok élni.

Lehajoltam és benyultam a kis lábtörlő alá, ahol ott volt a pótkulcs. Anyu régen is mindig így csinálta.

Bementem, majd a csomagokat az előtérben hagyva gyorsan felfedeztem a két emeletes házat. A konyhába érve az asztalon találtam egy üzenetet.

"Ma korán elkellett mennem Derekhez, mert valami fontos megbeszélnivalónk van. Csináltam neked a munkába szendvicset, ott van a hűtőben.

Scott"

Ki lehet az a Derek? És vajon mit kell vele megbeszélnie?

Megfordultam és ahogy sejtettem, a hűtő teli volt ragasztva mindenfélével. Ez volt a másik dolog amit mindig csinált régen is. Minden lényeges és lényegtelen információt a hűtőre ragasztott. Gyorsan átnéztem és megtaláltam amit kerestem. Derek neve volt felírva, alatta pedig a lakcíme, de volt itt még valami Stilesé, Lydiaé, meg Liamé is, akikről fogalmam sincs, hogy kik lehetnek azok és, hogy anyunak ezt miért volt lényeges felragasztani a hűtőre, de inkább csak vállat vontam és fogva a nekem kellő papírt, elindultam gyalog, hogy felfedezzem a várost, pontosabban, hogy hol lehet Derek háza, hogy meglephessem Scottot az érkezésemmel.

The McCall Twins {Teen Wolf ff.} [Szünetel]Where stories live. Discover now