4.rész: Újra otthon

2.8K 153 6
                                    

Néhány másodpercig némán meredtem Scottra, de aztán sóhajtva megráztam a fejem.

-Tudjuk jól, hogy apu milyen. De mindegy is...ő most már a múlt. Talán még felbukkan az életünkben, de talán nem. Ez rajta áll. - tártam szét tehetetlenül a karom.

-Igazad van. - biccentett. - De legalább te itt vagy. - mosolyodott el.

-Nos, örülök, hogy megismerhettelek titeket. - fordultam hirtelen az újonnan szerzett ismerőseim felé. - De még haza kell mennem kipakolni. Egyébként, anyu hol dolgozik és mikor jön haza? - fordultam kérdéssel bátyám felé.

-A kórházban ápolónő és körülbelül 10-15 perc. - nézett az órájára.

-Oké, akkor otthon várlak. Majd még talalálkozunk. - köszöntem el Scott-tól, majd ismét a társasághoz fordultam. - Sziasztok! - intettem, aztán valahogy ismét hazataláltam.

A házban kicsit körülnéztem és a földszinten is meg az emeleten is volt két-két szoba. Scotté az egyik emeleti, anyué pedig az egyik földszinti, ezért választottam a Scott melletti szobát, de kipakolni már nem tudtam, mert amint leraktam a csomagokat, hallottam, hogy nyitódik az ajtó.

-Scott! Megjöttem! - kiáltotta anyu, én pedig lerohantam az emeletről, azzal a lendülettel pedig meg is öleltem. - Nani? Hát te, hogy kerülsz ide és miért nem szóltatok? - ölelt vissza meglepetten. Amint elváltunk, elmeséltem neki mindent, amit Scottnak is. - Hogy lehet apád ennyire felelőtlen? Mondjuk, megszokhattam volna már. - forgatta meg a szemét és lepakolta a táskáját.

-Én nem bánom. Amióta megvan az új barátnője, azóta csak arra vágyok, hogy hozzátok költözhessek, aminek már cirka 2 és fél éve...hiányoztatok. - mondtam neki, mire meglepetten nézett vissza rám.

-Mesélj el mindent kérlek, mert ezt tudnom kell. - nézett rám komolyan és leült velem szembe a pult melletti bárszékre.

Elmeséltem neki mindent, attól kezdve, hogy belépett az a nő az életünkbe, hogy kezdett romlani apuval a kapcsolatunk és emiatt sokat is veszekedtünk. Lényegében mindent. Mikor pedig a történet utolsó mondatát is elmondtam, Scott akkor lépett be az ajtón.

The McCall Twins {Teen Wolf ff.} [Szünetel]Where stories live. Discover now