38.rész: Találkozás

937 49 2
                                    

Pár percig csak némán néztük egymást, látszólag gondolkozott valamin.

-De ha meséltek rólam, akkor miért nem félsz? - nézett rám kissé félrebillentett fejjel.

-Mert szerintem nem vagy gonosz. Csak szimplán egyfajta nárcisztikus-személyiségzavarod van és túlteng benned a hatalomvágy, de ha kellett, akkor néha félretudtad tenni ezeket, ami szerintem nem egy rossz dolog. - vontam vállat, mintha ezek a tények teljesen elhanyagolhatóak lennének és nem lenne jelentősége. - Emellett pedig tetszik a szarkazmusod is. - tettem hozzá.

-Ember létedre igencsak bátor vagy és igazán okos. Te legalább átlátsz a helyzeten, ez tetszik. Na meg, nem is hittem volna, hogy a hőn szeretett Scott McCall húga ennyire érti a dolgokat. - bólogatott miközben leginkább csak hangosan gondolkozott.

-Lehet, hogy Scott az ikertestvérem, de ettől függetlenül nem hasonlítunk sok dologban. Egyébként, nem tudom meddig leszel még itt, de ha közben Derek is hajlandóztatik visszatérni, akkor légyszives szólj neki, hogy kerestem. Valamit megkell beszélnünk. - mondtam komolyan, miközben megindultam felé. Eddig egy fél szoba választott el minket, mivel ő az ajtóban, én pedig a nappali közepén álltam, de most már csak pár lépésnyire áll tőlem. - Azért örülök a találkozásnak. - vontam vállat, majd elhúztam az ajtót, ami bezáródott mögöttem, amint kiléptem.

Nem tűnik nekem olyan gonosznak, mint amilyennek a falka elmondta. Sőt, talán még szimpatikus is a szarkazmusa, ahogy mondtam is neki, elvégre nekem is szokásom ezt művelni.

-Hol a fenében voltál? - szegezte hozzám azonnal kérdését a testvérem, amin beléptem a házba.

-Ha annyira tudni szeretnéd, voltam Lydianál és Dereknél. Az utóbbinál csak Peter volt otthon. - vontam vállat és ledobtam magam a kanapéra.

-Te odamentél Derekhez úgy, hogy nincs otthon? Ráadásul még azzal az őrülttel is találkoztál? Meg vagy huzatva Nanett? - nézett le rám idegesen.

-Fejezd ezt be! Nem vagy az apám! Ne akard megmondani nekem, hogy mit csináljak és mit ne és azt sem, hogy kivel beszéljek vagy kihez menjek oda. Tudod mit? Szerintem Peter igenis jó fej és nem gonosz. Megköszönném, ha végre nem akarnád irányítani az életemet. - néztem végig a szemébe, majd ismét elmentem otthonról.

Szörnyű amit Scott művelt az utóbbi időben. Megértem, ha félt engem a történtek fényében, de ez már túl sok volt. Követett mindenhova és nem akart egyedül kiengedni a lakásból. Se az iskolába menet, se jövet és még csak át sem akart engedni Stileshoz vagy Lydiahoz kíséret nélkül.

-Szia...Bejöhetek? - néztem mélyen barna szemeibe, mire nem szólt, csak odébb állt az ajtóból, hogy beengedhessen.

Rég nem láttam, rég nem beszéltünk és rég nem kerestem őt. Ez pedig teljes mértékben az én hibám, de most jóvá teszem. Fontos nekem, nem hagyhatom annyiban.

The McCall Twins {Teen Wolf ff.} [Szünetel]Where stories live. Discover now