Capitolul 6: ,,Vrei sa inveti magie?"

122 15 7
                                    


Ora 8:45

In întunericul din camera, se strecoara o raza de lumină, care statea pe fata mea. Raza nenorocită mi-a derenjat somnul. Ma ridic, fosnind plapuna albastră.
,, Unde sunt?! " Ma uit in stânga si in dreapta. Asta nu e camera mea.....

Privesc pe geam. Il deschid. Peisajul este asa de frumos. Se vad trunchiurile brazilor. Apoi munti care sunt impanziti de ceata.

- Nu trebuie sa te ingrijorezi sau sperii! am auzit vocea salvatorului meu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Nu trebuie sa te ingrijorezi sau sperii! am auzit vocea salvatorului meu.
Nici nu imi luasem fata de la peisaj

- Unde sunt mai exact? am intrebat

- Ămm la mine acasa?! De ce? A spus demonul pe un ton amuzant

- Ai casa? O_o

- Ămmm da! Ca tine! Sunt totusi un om. Ma rog un demon in corpul unui om. Mi-am intors fata către el. Același chip frumos. Care tinea in maini o tava. Ma gandeam ca iti este foame ti-am facut niște clatite. Nu pot sa spun că ma pricep la gatit. Prima data am vrut sa fac o omletata doar ca nu am avut din ce.
Ii zambesc si ii i-au tava din maini. Ma apuc sa mananc, erau destul de bune. Nu am mai mancat clatite de ceva vreme. De ce? Pai.... Mama nu are timp sa-mi faca, iar eu si cu gatitul suntem paralele. Nu ne vom intalnii niciodată ..... Odata ce am terminat de mancat l-am intrebat.

- Leviathan?! Daca aseara am fost muscata de un vampir... Asta inseamna ca ma voi transforma si eu într-o creatura ca aia? El insa a inceput sa rada. Mda foarte amuzant

- Ivy ca sa te  transformi intr-un vampir trebuie sa bei sange de la un vampir si sa,, te hranesti" cu sânge. Nu e de ajuns doar o muscatura! De ce ma intrebi iti era frica ca vei devenii un vampir?!

- Cam da. Am raspuns, iar el m-a ciufulit. Apropo cat este ceasul?

- Este ora 9, a spus el uitandu-se la ceas. Cand am auzit m-a panicat. Am sarit din pat. Iesind pe usa pe care a intrat el, grabindu-ma. Trebuie sa ajung acasa, sunt sigura ca mama a observat lipsa mea toata noaptea.

- Unde te grabesti asa?

- Acasa. Leviathan ma prinse de mana . Te duc eu. Mai de graba te teleportez acolo, asa ca inchide ochii

Ora 17:52

- Insfarsit! Am exclamat
Tocmai ce am terminat curatenia prin camera. Maine am scoala. Yey.

Ma asez usor pe pat. Telefonul mi-a atras atenția. Am primit un mesaj. Deblochez telefonul. ,, Numar necunoscut" ma incrunt. Incep sa imi plimb ochii pe respectivul mesaj.

(?) : Vrei sa inveti magie?

Ce naiba.

Eu: ce? Cine esti, și de unde ai numarul meu?!

*Pe data viitoare! ^_^(^o^)
Va rog sa lasa-ti in comentari pareri despre carte*

Ivy și Demonul Where stories live. Discover now