Capitolul 12: ,,Demonul inselaciuni"

97 15 20
                                    


× Din capitolul anterior:

- NU! Te rog, asteapta! nu ma lasa aici. AJUTA-MA!AJUTOR!

Ai grija cum vorbesti! Am zis făcând-mi ochii rosii. Esti doar un demon.

- Si ce? Ai vrea sa-ti spun,, majestate"? Scuteste-ma! Du-te la Ivy, sa-ti spuna ea.

Tocmai am realizat. Ivy. Unde e? Am fost........... PADUREA! Acolo! Imi amintesc eram cu ea. Cineva a....

M-am uitat fix in ochii lui Hannah, stragand mana ei

- Unde e Ivy? Am tipat ×

Ivy

Inca sunt in acea casa sau ce o fi. Stau intinsa pe jos. Mor de sete. Imi este foame, nu stiu decat sa ma plang. Mi-am folosit puterile sa-mi inchid ranile. Asa ca am cam ramas fara energie. Mda.

Am nevoie de Leviathan, imi este asa e dor de el. De la ,,ura" la iubire e un pas mic. Tot ce vreau in momentul asta este sa apara pe usa si sa-mi spuna ca totul va fi ok. Speranta moare. Inca nu stiu cine este demonul ala care m-a rapit. Oricum era sa fac infart cand l-am vazut. Orice ar fi, ultimul strop de energie nu il prapadesc. Daca gasesc o sursa de lumina imi revin. Unde esti Leviathan? Demone, m-am indragostit de tine.

Leviathan

- Oooo Leviathan te-ai inmuiat sau ce? a zis Hannah cu mainile impreunate la piept. Vreau sa zic ceva, dar ma apuca de tricou. Ma ridica in aer folosind magie si ma impinge pana ce ma izbesc de balustrada. A da am uitat e foarte puternica, una dintre abilitatile ei bineinteles. Acum e si nervoasa. Ma ridic in picioare, ea vine spre mine. In spatele ei vad un tip cu un obiect in mana. Silueta mi se pare tare familiara. Tipul isi ridica mainile spre cer, se facuse liniste. Pasarile care zburau pe cer nu se mai miscau. Timpul se oprise. Singurii care se puteau misca eram eu, Hannah si tipu.

Fac un salt inapoi si ajung cu picioarele pe balustrada. Sipritul Hannei a venit langa mine si din cauza pozitiei incomode m-am dezechilibrat, cazand in apa. îhhh ce rece e. Pana aici! Ma concentram incepand sa-mi schimb forma. Am vizualizat-o pe iubita mea. Zambea. Ea a luat-o pe Ivy. Va plati pentru asta. Ajung monstrul acela. Creez un val care a udat-o pe Hannah. Pe fata avea un poker face. Asta m-a facut sa zambesc. Ma ridic cu multa apa. Cand Hannah mi-a vazut forma, si-a pus mana la gura. A trecut ceva timp de cand nu m-a mai vazut asa.

- L

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- L....Leviathan? au intrebat amandoi. Ia stai asa recunosc vocea aia. Belial. Isi arată fata. Vine mai aproape.

- Asculta, Leviathan iti voi arata unde este Ivy. A spus el

- BELIAL! AVEM O INTELEGERE! NU POTI SA-I SPUI! a tipat Hannah

- O ba da pot. A zis Belial. Imi dau ochii peste cap. Se pare ca prima mea forma de monstru ia cam speriat, muahahahah. Am revenit la normal. Am sarit balustrada. Ma duc langa ei. Belial a pornit timpul. Mi-am pus mana pe umarul lui si m-am uitat fix in ochii lui.

- ACUM, ARATA-MI UNDE ESTE IVY!!!

Ivy

Asta este adevarul. Stiu ca nu este persoana potrivita, dar nu am ce sa fac acum. M-am indragostit fara sa vreau. In momentul asta sper decat sa ma intorc acasa. Acasa, unde este mama mea. Femeia care m-a crescut, isi face griji pentru mine. Iar eu? Sunt inchisa.

Nici nu stiu ce sa mai cred. Adica de multe ori mi-am demonstrat mie, ca toate astea exista. Pot contra vantul, pot auzi foarte bine la departare, pot sa citesc mintile oamenilor. L-am vazut pe el, forma aia de demon. Nu voi uita niciodata ziua in care mi-a zis ce sunt. Am dreptul sa stiu. Nu ma pot gandi decat la el. Iar scarba aia care 100% are legatura cu asta are dreptul sa-l sarute sau sa stea mai mult cu el. Trebuie sa fac ceva in privinta asta. GATA, JOCUL S-A TERMINAT. Ma ridic in picioare. Ma deplasesz pana la trepte, pasind pe intuneric -_- . Imi indrept mainile spre usa. Imi repet in minte ,, deschidete''. Niciun rezultat. Ma enervez, simt cum pielea imi arde. Hhmm daca as folosi o vraja de foc. Ma opresc, se aud voci. Voci cunoscute. Ma dau in spate? Se aude o bubuitura. Deodata usa, efectiv a fost scoasa din balamale, daca nu ma feream ma lovea in cap. Am avut noroc, a zburat pe langa mine. M-am incruntat. Lumina intra in camera. Imi astup fata cu mainile, nu stiu de cat timp nu am mai vazut soarele. Poate de 2 sau 3 zile. Ochii mei nu sunt obisnuiti cu lumina asta. Nu stiu ce mă asteaptă, asa că imi iau rapit energie de la soare. Acum observ cum arata camera. NU pot sa cred in ce loc jegos am putut sta. Simt pe umar o mana rece. Ma intorc. Ochi mi se maresc de uimire. Dau de chipul demonul care m-a rapit. Tot aceiasi piele rosie.

- Aloo Belial, de ce ai fugit asa de brusc de langa noi? am impietrit cand i-am auzit vocea. Acum nu stiu, a venit dupa mine sau este in spatele la toate astea. Imi indrept privirea spre usa. L-am vazut pe el , Leviathan. In spatele lui, se afla Hannah. Am putut citi pe fata ei supararea. Ma intreb ce gandeste, ,,Nu pot sa cred ca m-a tradat. Ih, mai bine ma ocupam eu de ea" wait, am avut dreptate, ha! Ivy? am dat sa fug spre el , dar monstrul din fata mea mi-a prins incheieturaa maini.

- Ah, da-mi drumul. Ma doare

- Si daca nu vreau?!

- Belial, las-o in pace acum! a spus Leviathan, a vrut sa coboare treptele dar nu s-a putut clintii. Ivy?

- Ce inseamna asta Belial, ha? In plus noi doi avem o intelegere! M-ai tradat

- Liniste! Voi doi, demoni idioti, ati uitat cine sunt eu? a, vă spun eu, nici o problema! SUNT DEMONUL INSELACIUNI! a zambit

*1021 de cuvinte
Multumesc pentru sustinere user022034675348 *

Ivy și Demonul Where stories live. Discover now