Capitolul 10: Intorcerea lui

102 14 28
                                    


Pe covorul din dormitor se proiecta umbra imensa si deformata a lui Ivy, care statea in pragul usii. Se pregatea sa faca o plimbare nocturna. S-a imbracat cu gheaca din piela neagra ca apoi sa-si ia cheile.

A iesit pe usa, inchizand-o in urma ei.

Este o noapte cu luna plina. Norii curg ca o perdea ce permit astrelor sa-si joace rolurile pe cer. Sc­­­­­oala mai are putin si se termina, Ivy nu era incantata, nu vrea sa vina vacanta de vara. De ce? Pai... mereu cand vine cate o vacanta prietenii ei o lasa balta. S-a saturat sa fie singura. Se simte pierduta
Macar cu politia s-a incheiat. A scapat cu o amenda, minune,nu ? Putea sa facă închisoare dar wow...Stie ca a gresit...Nu poate repara nimic...ia promis mamei ei ca nu va mai fura nimic niciodata.

Incheie anul scolar cu medii mari. Bine nu foarte mari, dar acceptabile.

Alt ceva? Timpul a trecut. Ca ce sa faca si el(Cfs n-ai cfs ). Hannah este ciudata. A ajutat-o cu controlul puterilor. Simturile ei sunt mult mai dezvoltate. Alte vraji invatate. Bine Ivy...este foarte curioasa unde se va ajunge cu chestia asta.......

Hannah a invatat-o sa controleze vantul si putin focul. Focul este mult mai greu de stapanit. Odata a reusit, sa stinga o lumanare prin magie telepatica, doar ca era foarte concentrata. In ultima vreme, Ivy, sta prost cu nervii. O persoana in care avea incredere a lasat-o balta. El.

Ivy s-a oprit din drum langa un felinar. S-a spijiinit cu spatele de el.

In departere a vazut lumina multa lumina. Deodata telefonul a inceput sa-i sune.(refrenul de la media Cui ii place P!ATD, sa spuna ,,eu" in comentarii )

Ivy a spus telefonul la ureche. Ochii inca ii avea fixati acolo.

- Scumpo? esti inregula ? S-a auzit vocea mamei ei din telefon

- Sunt! De ce nu as fi?!

- La stiri, acum transmit live. O casa parasita a luat foc! E din apropierea noastră, a raspuns mama ei. Ivy a facut ochii mari de uimire. Foc? Ia spus ,,la revedere" mamei ei si a inceput sa alerge spre locul acela.

Cand a ajuns acolo a vazut pompieri care se chinuiau sa stinga flacarile uriase. Ivy isi stranse mana in pumn. Foc. A incepus sa se concenteze spunandu-si in gand vraja corespunzatoate . Se concentra. Capul a inceput s-o doara. Pielea ii ardea. Fata si-a astupat-o cu mainile. Cum de Leviathan si Hannah pot controla asta si ea nu. A inceput sa scuture din cap.

- Domnisoara! Va rog frumos sa va indepartati de zona. A spus un politist. Ivy nici nu l-a bagat in seama. Politistul a oftat si si-a vazut de ale lui.

- Nechte vítr! a soptit Ivy. Vantul a inceput sa bata puternic. In toata galagia aia. Ea a auzit fosnetul frunzelor. S-a incruntat. A inceput sa se indrepte spre padure. A vazut o silueta. Simtea multa energie venind de acolo. Silueta a inceut sa fuga catre intunericul noptii. ,,STAI!" Ivy a intrat in padure.
Amandoi era rapizi. Pentru o clipa cand Ivy si-a intors privirea in alta parte, nu mai vedea silueta. S-a oprit. A simtit cum cineva ii sufla in ceafa. A dat de un tip cu gluga pe fata. El si-a dat gluga jos.

O pereche de ochii rosii ca 2 bile sclipeau.

- Buna Ivy! a spus cu zambetul pe buze cel din fata ei.

- Cum ai putut sa pleci asa, fara sa spui nimic, ca apoi sa ai tupeul sa vi in fata mea si sa-mi zambesti? ia spus Ivy, ca apoi sa-i dea o palma peste fata. Genul ala de palma care iti lasa semn. Unde naiba ai fost? Stii ce nu ma intereseaza!

- Stiu ca vrei niste explicatii, dar nu e momentul. Trebuie sa pleci cat mai departe de locul asta. Acum! a spus Leviathan uitandu-se in stanga si-n dreapta.

Ivy s-a incruntat. ,, Stii ce! Lasa-ma in pace...'' incepuse, dar o forta a ridicat-o de pe pamant si a izbit-o de o piatra mare. Ca apoi sa cada inconstienta pe iarba.

*666 de cuvinte ^-^*

Ivy și Demonul Where stories live. Discover now