Capitolul 11: Rapita de demoni

125 14 8
                                    

×Din capitolul anterior:

- Buna Ivy! a spus cu zambetul pe buze cel din fata ei.

- Cum ai putut sa pleci asa, fara sa spui nimic, ca apoi sa ai tupeul sa vi in fata mea si sa-mi zambesti?

-Trebuie sa pleci cat mai departe de locul asta. Acum!

Ivy s-a incruntat. ,, Stii ce? Lasa-ma in pace...'' incepuse, dar o forta a ridicat-o de pe pamant si a izbit-o de o piatra mare. Ca apoi sa cada inconstienta pe iarba ×

Leviathan s-a dus repede langa Ivy. El s-a incruntat.,, Cel care ia facut rau va platii" .Se uita la chipul ei. A luat-o in brate. ,, O sa te duc intr-un loc sigur"

In spatele tufisurilor alti 2 demoni priveau scena

- Oh, mulțumesc dragul meu, ma bucur ca te ți de intelegerea noastra. Sper ca ai izbit-o bine!

- Hannah, stii ca nu putem s-o omoram, ca ne va distruge iubitul tau

- Oh te rog, e doar o vrajitoare  rasfatata, omoar-o cum te-am rugat. Ma ocup eu de Leviathan sau....sau.............esti unul dintre cei mai puternici demoni, nu Belial? Te ocupi si de el? a zambit Hannah

- Tu ce crezi? Normal ca sunt unul dintre cei mai puternici demoni! ­­­­­­­­­a zis Belial.

- Trebuie sa plec. A zis Hannah, razand, ca apoi sa se teleporteze.

Belial chicoti. Din buzunar a scos un cutit cu lama curbata. Lama alba cu un scris ciudat pe ea, stralucea in lumina. A inchis ochii si a oprit timpul. Doar funzele copacilor in bataia vantului se mai miscau, dar incet. S-a indreptat spre Leviathan.

A luat-o, pe Ivy si a pus-o pe umarul lui ca pe un sac de cartofi. L-a injunghiat pe Leviathan in umar. Cutitul l-a pus inapoi in buzunar. Pe lama era otrava asa ca Lev nu va stii cine a luat-o pe Ivy sau cum a ajuns in padure. Va fi inconstient pentru ore bune. Intentia nu era sa-l omoare sau sa-i faca rau cu un cutit...

Belial, cand a considerat ca e indeajuns de departe de demon a pornit timpul. Acasta l-a privit pe Lev cum a cazut pe jos cu ochii inchisi.

09:04

Suvitele de par saten erau peste fata ei si pe podeaua maronie.

M-am ridicat in sezut, mana mea era  dusa la frunte. Imi masam tamplele, crezand ca durerea va dispare. Am dat de ceva umed, sange. Mi-am spart capul. Perfect -_-  .Ideea naspa este ca nu stiu unde sunt, nu stiu cum am ajuns aici, nu stiu.....Ia stai asa. Eram intr-o padure, cu Leviathan. LEVIATHAN, care e un nesimtit! CUM ISI PERMITE EL, SA SE POARTE DE PARCA NU M-A LASAT BALTA. CUM POTI SA FACI ASA CEVA ?! -_-

M-am deplasat târâs pana am dat cu spatele de un perete. In momentul in care spatele meu a facut contact cu peretele aspu, am scos un scurt tipat. Am starans din dinti. Aparent spatele meu e plin de rani adanci. M-am pus in ghenunci si am incercat sa ma ridic. Picioarele imi tremurau. Parul meu era atat de ciufulit............Pot sa jur ca am fost tarata pana aici!

Am reusit sa stau in picioare, apoi am cazut din nou. Am tipat de nervi, lovind podeau cu pumnul. ­­­­­­­­­­­­­

Am auzit o usa trantita. Parca din alta camera. Nu am mai stat pe ganduri. Am inceput sa imi plimb mainile pe perete in disperarea de a gasi o usa. O scapare. Cand am dat de un gol in perete, zambit usor.

Am gasit clanta si am apasat-o. CLICK. Spre marea mea surprindere s-a deschis.
Stau in picioare!

Am auzit rasete. M-am uitat in toate directile. Nmk. Merg in fata, a dat de o alta usa.

Cand am deschis-o am dat peste un corp puternic. M-am speriat, si am alunecat cazand pe spate. Se pare ca este un el. In stapele lui erau scari. M-a efectiv lasat pe jos. ,, Hello?! Putin ajutor merit si eu!", m-am gandit. Acesta a inceput sa urce scarile. A deschis o usa. Lumina de afara a facut lumina in intunericul unde ma aflam. Ochii ma dureau.

Lumina a picat pe fata lui. Pentru a nu stiu cata ora azi m-am speriat. Mi-am dus mana la gura. Arata ca un monstru. Avea pielea rosie, ochii de aceiasi culoare. Fata lui... arata mai rau ca un filmele horror. Si-a pus gluga pe cap, s-a intors cu spatele si a iesit pe usa

 Si-a pus gluga pe cap, s-a intors cu spatele si a iesit pe usa

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- NU! Te rog, asteapta! nu ma lasa aici. AJUTA-MA!AJUTOR! NUUUU! am tipat eu. Vocea mea era asa de ragusita.......

Chiar daca eram facuta praf m-am ridicat de pe jos si am fugit pe scari. Usa era blocata am incercat s-o deschid....................Nimic.

.

.

.
.
.

Lev

Paseam in apropiere de pod. Marea era nervoasa. Sunetul marii imi dadea o stare buna. Mi-am pus mainile in buzunarele blugilor. Mi-am clatinat scurt capul in partea stanga ca sa-mi ,,aranjez" parul negru. Pe marginea treptelor. Statea ea. Privind in indepartare marea si vapoarele. Este imbracata cu o bluza alba si blugi abastrii. Se pare ca nici nu m-a auzit. E cam distrata in ultimul timp, bine nu ne-am vazut de mult. Dar a trebuit sa ma duc in infern. M-am dus in spatele ei.

Acum observ, parul ei, e mov

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Acum observ, parul ei, e mov. Cand a mai facut si asta? Oricum ii sta bine cu orice. E timpul sa vorbim discutii.

- Se pare ca te-ai aranjat, coafura noua?
Ma asteptam la un raspuns dragut dar in rest  am primit o palma.
- Atata timp? Mi-ai lasat-o in grija o saptamana! se pregatea sa-mi mai dea o palma dar i-am prins incheietura. Au!

- Au?! Ai grija cum vorbesti! Am zis făcând-mi ochii rosii. Esti doar un demon.

- Si ce? Ai vrea sa-ti spun,, majestate"? Scuteste-ma! Du-te la Ivy, sa-ti spuna ea.

Tocmai am realizat. Ivy. Unde e? Am fost........... PADUREA! Acolo! Imi amintesc eram cu ea. Cineva a....
M-am uitat fix in ochii lui Hannah, stragand mana ei

- Unde e Ivy? Am tipat

* 1000 de cuvinte *

Ivy și Demonul Where stories live. Discover now