Capitolul 20

43 7 37
                                    


- Te ridici sau ce faci? S-a auzit vocea lui Alexis in linistea din sala de antrenament. El o invata pe Ivy sa lupte corp la corp.

- Nu pot, mă doar toate. A șoptit ea. Alexis a venit lângă ea. Ia dat suvitele la o parte de pe fața ei

- Ivy ca să poți să invingi acolo trebuie să ști să lupti. Dacă te bazezi doar pe puteri nu vei reuși. Ști și tu de ce. Dar vreau să te intreb ceva. Ivy nu a zis nimic doar il privea. Tu faci asta pentru Leviathan. De ce așa de mult efort? Nici nu ati avut multe momente doar saruturi, un nimic

... Adevărat

- Ai iubit pe cineva? Întreabare îl blocase..

- Asta nu e treaba ta ochi verzi! Alexis a iesit din camera și a lasat-o singură.

Ivy s-a întins pe spate. S-a saturat de viata asta. Nu poate să stea linistită deloc. A lovit cu pumnul podeau. S-a ridicat de pe ea si a luat-o la fuga către cei trei nebuni. A intrat brusc in camera.

- Fetelor si.... Alexis, vreau in noaptea asta sa merg după Leviathan. De ce sa mai lungesc asta la ne sfârşit?

Paige și-a trecut mâna prin parul ei mov si a oftat.

- Rain

- Da, Paige. Rain era cea mai draguta persoana cunoscuta de Ivy pana acum. Mai mereu ea era cu zâmbetul pe buze. Si stia cum sa iti dea o stare mai buna.

- Vreau ca tu sa ramai aici in casa. Rain se intristase putin ca nu putea sa participe la urmatorul macel :(. Alexis, tu vi cu mine si cu Ivy. Sa inceapa distractia.

Paige a deschis un portal prin care au sarit. Erau pe un hol. Ivy era tensionata pentru că nu stia de ce o sa dea.

Un om cu puteri se ivi in fata lor, mergea cu pasi repezi către ei. Cand a vazut ca ei sunt intrusi , a lvrut sa dea inapoi. Alexis isi scoase de la cureaua lui neagră un cuțit, fiind gata sa-l omoare. Îl prinse cu o mana de gat pe la spate si ii taie beregata dintr-o mișcare. Lasandu-l sa cada pe jos.

- Ivy foloseste-ti puterile sa vezi unde e Leviathan.

- Imediat. Ii era greu să se concentreze, avea asa de multe emotii. Privind la tot. Îl vazuse. Era într-o camera la etajul doi. L-am văzut!

Pe hol apareau numerosi oameni inarmati, gata sa ii omoare pe intrusi
Paige si-a scos pistol.

- Ivy, Alexis duce-ti-va la Leviathan, salvati-l si imediat plecam.

- Pai si tu Paige- a incercat Alexis sa ii schimbe decizia

- DU-TE, E UN ORDIN. Tipa ea Cei doi au incuvintat din cap si au luat-o la fuga in directia pe care Ivy o indica. Urcau repede cateva scari de metal. Ivy se izbise de usa etajului doi. Au iesit pe alt hol. Nu era nimeni, iar luminile falfaiau. De sub ei se auzeau tipete si focuri de arma. Oare Paige va reusii sa tina piept la atatia oameni?

Ivy se oprise in fata unei usi.

- Aici...

Ea a apasat pe clanta, iar usa se dechise. Ei priveau demonul ce statea uimitor de relaxat. Leviathan avea totusi o privire inspaimantoatoare. Zambi. Ivy isi facuse avant si ii sari in brate, ajungand cu picioarele in jurul taliei lui. Lev se dezechilibrase putin

- Mi-a fost asa de for de tine. Am crezut ca te-am pierdut. Te iubesc Leviathan. A zis fata. I-a luat fata in maini si l-a sarutat.

In mana demonului a aparut un cuțit lung. Ivy era concentrata pe sarut asa ca nu a văzut. Lev fara sa stea pe ganduri a injunghiat-o. Ivy cazuse imediat din bratele lui pe podea având o expresie faciala uimita. Tremura din cauza dureri. Rana ii era asa de aproape de inima. Alexis ramasese blocat. Nu stia daca sa o ajute pe Ivy sau sa-l atace pe Leviathan.

Ivy și Demonul Where stories live. Discover now